Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en son nerdesiniz beyler? ben de katılayım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoversOfTheGreen -- 2 Ocak 2005, 1:25:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

geliyorum

daha önce oynamamıstım oynadım ve siliyorum açıkçası çok amaçsız bi mod olmuş yani güzel ama çok gereksiz.. day of defeat'i bilirsiniz onu oynamak varken cod'yi hiiiiç kasamam oynayanlara kolay gelsin bol fragler
  • quote:

Orjinalden alıntı: PcKoPaT

en son nerdesiniz beyler? ben de katılayım ..

walla en son burdayız daha gidecek adam gibi server bulamadık

Serdarın dediği yerde çok lag oluyo.
  • 62.149.194.72:28961 galiba burdalar ama ben nedense serverı bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler

62.149.194.72:28961 galiba burdalar ama ben nedense serverı bulamadım

abi orası hiç güzel değil. 4-5 kişi var birbirini vuruyosun çok yavaş hareket ediyo yeni güzel bi yer bakalım.
  • buraya nedersiniz 18 kişi var

80.190.253.175:28960 görev paketi değil düz call of duty
  • site yapmaktan iyi anlayan bir arkadaş cod clubu kursada bizde elin gavurlarına karşı bir tim oluştursakya olmazmı
    tüm gerekli dosya pacht yamaların linkini verip adım adım ne yapılması gerektiğini ve TÜRKİYE COD OYUNCULARININ GÜCÜNÜ gösteren bir site yapacak bir babayiğit yomu?anlasam ben yaparım zaten ama siteden anlamam.lütfen bir cod club kuralım.kolayca girilebilen crackliler dahil rahat oynana ve pingi 70-170 arası olan(256 k cıların da oynayabileceği) bulup güncellesek ve bir yerde toplanıp almanı rusu fransızı ispanyolu devirsek ve cod tarihine geçsek ne dersiniz.
    cod daki grafik ve oynama zevkini bf42 de bile bulamıyorum.benim gibi düşünenlerin bir webmaster arkadaş sayesinde güzel ve alımlı yararalı bir site kurmasını öneriyorum kabul edenler bir webmaster tanıdığımız varsa yardımcı olması için rica etsinler ok
  • kendi verdiğim servera giremedim iyimi
    quote:

Orjinalden alıntı: freestyler

buraya nedersiniz 18 kişi var

80.190.253.175:28960 görev paketi değil düz call of duty
  • Yaw kurun "all seeing eye" bak1n ordan hangi server hizli hangi serverda kim var hangi bölüm hangi mod, kurtulun server aramaktan
  • serdar bende program yok sende varsa bakıp yazı verde gırelım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

Yaw kurun "all seeing eye" bak1n ordan hangi server hizli hangi serverda kim var hangi bölüm hangi mod, kurtulun server aramaktan

bende öyle yapıyorum zaten de çoğu key falan istiyo.
  • sayfa 1 de key istemeyen serverlar1 yazd1m, çogu açiliyor ,gerisi size kalm1s art1k hangi servera girmek istiyorsan1z girin
  • hep birlikte bir serverda olmak değil mi amacımız.. o yüzden ortak bir yer bulalım ..
  • msn den toplu chat yapıp karar vermeye ne dersiniz
    bir cod msn birilği kuralım derim ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

beyler ben 1.5 cod yükledim 1.4 e geri dönemeyiz artık

artık herkes 1.5 e geçmeli

Abi ya indiriyorum 1.5 yamasını ama çok uzun zaman alıyo.Akşam 1 gibi 1.5 serverindeyim.Oradaki adım yine utku_tr.
  • beyler hangi serverde toplanıyoz karar verin
    1.4 için 81.3.16.82:28960 iyidir birde burası var 217.153.86.86:28990
    1.5 için neyi öneriyorsunuz?o IP yide kararlaştıralım

62.149.194.72:28961 mı?
    194.177.124.202:28960
    80.190.253.175:28960

karar verin ok.yoksa mnden buluşup topluca konuşup karar verelim derim.herkes msn nin profilden yazmıştır umarım yoksa yazın

birde punkbaster güncellem filan diyo ee yapıyorum hala aynı sorun devam ediyor
    iyice dellenmeye başladım hatayıda bulmadım zaten
  • Ya ben üç kanalda da dolaşırım ya.Gerçi hep birlikte türkler olarak fransız korkaklarını yenebiliriz.
  • mesela belli saatlerde belli günlerde belli IP lerde olmalıyız.türkler orda toplanmalı ve bu fransızlara almana ispanyola gününü göstermeli.onlara dikkat ediyorum.hep grup halinde savaşıyorlar
    benim 1.4 için verdiğim IP de geçen akşam 3 kişiydik.2 si slovakmı rusmu ne öyle yazışıyorlar kendi aralarında.ben tek başımayım nikimde orda masteryoda-TURKEY diye geçiyo.bunlar yazışıyo kendi aralarında.gülme koymuşlar(hehehehe diyorlar) sanırım birlik olup beni yok edecekler.ben alman onlar amerikan oldular.baktım biri bana yazıyo masteryoda? diyip dedim yes .derken biri ara yola indi.roket attım hemen yer değiştirdim bir eve girdim.baktım evin altından ateş açılıyo eski roket attığım yere .bende o evde üst katındayım.yavaşça merdivenden indirm baktım kafaları başka yere bakıyor ilk durduğum yere ateş açıyorlar.merdivenden kuş gibi aşağı taradım.karşılık veremeden öldüler.sonra 1-2 dk sonra çıktılar baş edemediler(göğsüm kabardı yaf.sanki ülkemi temsil etmiş gibiydim valla :)
  • Dedimya saat 1 gibi 3 kanalda da dolaşıyorum...Şimdi ben hala 1.5 yamasını indiriyorum...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.