Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Steam 22.53 Dolar Kod 630 TL.Güncel Stok 0 Adet. (GÜNCEL DEĞİL) Satın Al 14 Mart 2024 14:43 1 1 [SATILDI] Steam 22.53 Dolar Kod 630 TL.Güncel Stok 0 Adet. (GÜNCEL DEĞİL) Kodu kullandığınızda hesabınıza yaklaşık 22,53 Dolar ekleniyor.1 adet kod için 630TL ödeme yapmanız gerekir.TL veya Coin(usdt) olarak ödeme alıyorum.Kodlar Globaldır.Türkiye dahil tüm ülkelerde kullanılabilir.Sattığım kodlar da steam tarafından iade sorunu yaşamazsınız.Öyle bir durum olursa ki olmaz paranızı iade ediyorum.Kafanızı takılan bir şey olursa sormaktan çekinmeyin hemen geri dönüş yapıyorum.REFERANSLARIMI İNCELEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYIN.forum.donanimhaber.com/referanslar/1604946Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steam Cüzdan Kodları.20 Euro Adet 650 TL.Steam hesabınıza dolar olarak yüklenir.