Şimdi Ara

Call of Duty: Mobile daha şimdiden 20 milyondan fazla indirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Call of Duty: Mobile, başarılı bir giriş yaparak 20 milyon indirme sayısını aşmayı başardı. Oyun, sadece uygulama içi satın alımlardan 2 milyon dolar kazanmayı da başardı. 

Sensor Tower tarafından paylaşılan bu veriye göre oyunun en çok indirildiği ülke %14 ile Hindistan olurken ABD, %9 ile 9. sırada bulunuyor. Oynaması ve indirmesi ücretsiz olan Call of Duty: Mobile, bilgisayar ve konsol versiyonlarındaki karakterleri ve silahları mobil ortama taşıyor. Oyunun tam versiyonunu yüksek fiyatıyla almaktan çekinen veya daha muhtemeli oyunu iyi oynayacak bir bilgisayara sahip olmayanlar, mobile yöneliyor. 

Ayrıca Bkz.Hile yapan Samsung'un cezası belli oldu: Galaxy S4 kullanıcılarına 10 dolar ödeyecek

Asıl oyunun yapımcısı Activision her ne kadar COD: Mobile ile ilişkili olsa da oyunun asıl yapımcısı Çinli dev Tencent.

• Mobil de oyun oynamayı hiç sevmem ama bu oynattı. S730 ile gayet akıcı ve keyifli. Battle royale modu hariç modlar güzel. Battle royale oynayacak kadar zaman olmaz zaten otobüste yolda üç beş dakika maç atılır çıkılır.

• Müthiş bir rakam ama ne kadar oynatabilecek kendini. Bende denemek için indirdim ama pek de beğenmedim. battle royal modu pubg mobileden çok çok kötü durumda, normal mücadeleler de fena sayılmaz ama tatmin etmedi beni.

• Valla hiç beklenti olamadan indirdim ama baya beğendim.

• 7 plus en son ayarda yağ gibi akıyor.

Optimizasyonu çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung Note 9 ile oynuyorum oyun optimizasyonu gayet iyi akıcı en yüksek ayarlarda pubg gibi kasmıyor.Battle royale modunda görüntü pek iyi değil ama normal modlarda gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

7 plus en son ayarda yağ gibi akıyor.

Optimizasyonu çok iyi.
    bırakta aksın optimizasyonu çok iyi diyorsun zaten en son işlemci
  • normal 5v5 modu zevkli . eğlenerek oynadım . silahlarda ekstra özellik yok . sadece level arttıkça yeni silahlar açıyorsunuz . ilk silah m4 ile oyun sonuna kadar oynarsınız.

• Ben kontrollerini begenmedim. Ekranin sol yarisindan kamera acisini ceviremiyorum. Sadece ileri geri sag sol oluyor. Ayrica pubg arayuzu yapmislar ayarlarin icine kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6 - 10.3.2 de bile süper çalışıyor
    cod 2 den sonra en çok eğlendiğim oyun oldu valla çok iyi yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

bırakta aksın optimizasyonu çok iyi diyorsun zaten en son işlemci

Alıntıları Göster
    A10 en son işlemci mi?
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    En son işlemci mi? A10 mu? Üzerine 3 nesil işlemci çıktı 7 Plus'taki A10'un ama iPhone'un optimizasyonu neredeyse kusursuz olduğundan sorunsuz en üst ayarlarda oynuyor işte.
    Not: Fiyat politikasından kaynaklı ebıl düşmanıyım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

A10 en son işlemci mi?

Alıntıları Göster
    One plus 7 pro sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xs de güç tasarrufunda akıcı oynanıyor. Evde oynamak isteyenler tencent'in emülatörü ile pc de aynı şekilde oynayabilirler.

• Kasa bmw motor şahin,görsellik var evet ,işlevi gözle görülür şekilde basit akıyor görüntüler,bol süslü,çakma papci olmuş ,beğenmedim,grafikler düzeltilirse bélki iş yapar ama bu seferde telefonlar kaldırmaz bu sebepden dolayı janjanlı boş boş görüntüler yerine papci gibi satabil olsaymış güzel olurmuş ,7 levelden sonra paraşitle atlayıp 10 dk oynadım direk sildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Battle Royal hariç diğer modları oynuyorum. Bence çok güzel olmuş oyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.