captain mactavish was executed bu bölümü nasıl geçecem arkadaşlar
up
Beyler Modern Warfare 2'nin Türkçe dil yamasi Yapildi mi bilen var mi ?
Nedense Black ops'u bitirdikten sonra Bi kez daha MW2 oynamak istedim ama Aklima takildi.. Türkçe dil seçenegi mevcut mu MW2'nin.. Bari bu seferde iyice sindire sindire Adam gibi anlaya anlaya bitirim şu oyunu. .
Türkçe yaması yapılmadı bildiğim kadarıyla.Yapıldıysa bile googlede ufak bir aramayla bulabilirsin
Google'a bakmayi akil edebiliyorum arkadaşim bulamadigim için buraya Soruyorum.. Burasi Google'dan daha iyi sonuç veriyo...
Google'da bi kaç sitede öyle bi eklentinin var oldugunu okudum ama daha fazlasini bulamadim..
Eger Türkçe yamasi varsa ELBET DH'de birileri kullanmiş görmüş bilmiş kullaniyo olabilir...
beyler mw konusu yok galiba buraya yazıyorum.
avatar altındaki sistem, default ayarlardan sadece çözünürlüğü 1080i aayı off yaptım.ama silah grafikleri pek hoşuma gitmedi.
nasıl benchmark alırız?
Beyler başıma bugün acayip birşey geldi. TDM 'moda girdim, Hacked Lobby'ydi, adamda Türk'tü. Neyse tam çıkıcam adam "5'e basın !" dedi. Bastım, ekranda progress bar dolmaya başladı. 'Bune ?' dedim, adam 'herşey açıldı artık sende' dedi. Çıktım direk bi baktım, tüm silahların kamuflajları, aksesuarları hatta tüm title & amblemler, herşey %100 açık şuan bende :S
daha ne istion işte bu arada steam hesabım hackelendi ne mail adresime şifre gelio ne 1şi ne yapacam bilmiom
yazık ettiler mw2 ye
quote:
Orijinalden alıntı: NECROCYBER
daha ne istion işte bu arada steam hesabım hackelendi ne mail adresime şifre gelio ne 1şi ne yapacam bilmiom
steam in sitesinden support bölümünde hemen iletişim kurun
beyler o ormanlık alanda bi evi bastığımız bölümde moskovaydı sanırım yerden mayınlar fırlayınca ghostun sesini hatırlayan var mı ? Left sideee left sideee unutamadığım sahnelerden biri bu sylemek istedim
Beyler benim oyun açılmıyor.Could not find zone code_pre_gfx.ff diye hata veriyor. Bu dosyayı indirip klasörün içine atıp kurdum yine olmadı, ne yapmam lazım
Konu ölmüş oynayan yok herhalde artık Eğer sesimi duyan varsa çoklu oyuncu modunda lag-ping-hileci ve eğlence durumunu özetlerse şahane olur.
Arkadaşlar bi arkadaşıma sattığım oyunu geri aldım.ama şu yazı ile karşılaşıyorum lvl lerim sürekli sıfırlanıyor lütfen yardım edin arkadaşlar nedir bu ve neden oluyor? sürekli lvl imi ve herşeyi resetlemek zorunda kalıyorum. oyuna her girdiğimde reset yapmak zorunda kalıyorum cancel dersem direk oyundan çıkıyor
işte hata:Your data is from an old version of the game. You must reset your rank and unlocks to continue.
Hayatımda böyle saçma ağ sistemi olan bir oyun daha görmedim.Bu oyuna eşşek gibi para veriyoz dlc si çıkıyor para veriyoz ama eşşek gibi en az 150 pingle oynuyoruz.Adamı daha görmeden indiriliyorum.Zaten eminim yarısıda hilecidir COD4 te 1.liğe oynarken cod 6 da daha k/d 1 i tutturamıyoruz.Yemişim call of duty sini isterse 1000 tane daha call of duty çıksın 1 tanesini alırsam şerefsizim
quote:
Orijinalden alıntı: HapLoo
Konu ölmüş oynayan yok herhalde artık Eğer sesimi duyan varsa çoklu oyuncu modunda lag-ping-hileci ve eğlence durumunu özetlerse şahane olur.
Yoo ben oynuyorum. Ruslarla, Almanlarla ağırlıkta olmak üzere. TDM girersem Türklerle de denk geliyorum hatta ben host oluyorum. İyi yani. Arada bi şerefsiz 1-2 hileci can sıkıyo, hepsi o.
arkadaşlar mw 2 multide hızlı lvl almak için bi yol varmı.mesela ben oyundayken şu havadan helikopterle attığımız şeylerden bir tane aldım ama başkası atmıştı onu ve 1 tane adam vurdum 38 den direk 56 lvle çıktım 900 k ex geldi :D ama oyundan çıkınca eski lvlime geri döndüm
Ne mukemmel bir oyun yapmislar yahu. MW1 super di filim gibi derdim bu onuda asmis. Grafikler senaryolar...
MW2 alteriwnette arkadaşımla nasıl aynı servera giricem ?
yeni kutulu mw2 aldım fakat kuramıyorum direkt olarak download etmeye kalkıyor dvdden kurmuyor ne yapabilirim