Yok ya ekimde açıklanır geçen oyunki gibiyse < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISLCK -- 12 Eylül 2022; 14:13:38 > |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Beta 22 Eylül 'de başlayacak ya Pc'de ona istinaden dedim.
-
Modern Warfare II Beta Ödülleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 12 Eylül 2022; 20:3:38 > -
Arkadalşar cuma günü başlıyor değil mi ön sipariş verenler için ? Ne zaman indirmeye sunulacak ?
-
Perşembe akşamı saat 8'den , Pazartesi'ye kadar beta açık olacak diye biliyorum.
-
Vault edition değer mi ?
1100 TL girecek zaten her türlü
-
15 eylülde sadece ps5 açılıyor beta pcye haftaya
-
Normal sürüm + 2400 cp al
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Battle Pass için CP almak daha mantıklı.
-
yani yarın akşam mı? pc vault edition önsipariş verdim.battenetten.playstation için sanıyordum bende mi acaba oynayabileceğim?
-
Sana 22'sinde açılacak.
-
Haftaya perşembe yazmayı unuttum. Kusura bakma. 22 sinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem erken paylaşmalarına hem de düşük sistem istemesine şaşırdım, bence iyi haber, demekki grafik üzerinde geliştirme değil de oyun mekanikleri ve ses vb. şeylerin üzerine düşmüşler
Grafikler zaten çok iyiydi mw 2019 da.Aslında oynanışta çok iyiydi.Keşke snaryo modu da eski modern warfere 2 ye benzese şöyle uzun her bölümün dolu olduğu bir uzunluk
-
Bence de grafikler harikaydi, ama sistem gereksinimleri sanırım ayni bu çok iyi olmuş.
MW 2019 da harika bir oyundu haritayı hatırlamıyorum ama metal bir çatının üzerinde rakibe sıkarken, metal çatıya düşen mermi kovanı sesleri inanılmaz hoşuma giden bir detaydı, kim bilir kaçırdığımız kaç detay daha vardı.
MW2 de de sanırım bu gibi detayların üzerine gitmişler.
Mesela ben bu detayı farketmedim acaba hangi harita
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Grazna Raid de işaretlediğim yer. Tabi her haritada geçerlidir bu.
-
Şöyle bir şey var kesin ama oyun topluluğumu yoksa oyunun kendisi mi türkçe olacak bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X