Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
245.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marcoxx

İphone da geri sayim applicationi var :) ciktigi gun alicam... Zaten on sipariste

Evet, o application bende de var. Zaman geçmek bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

İphone da geri sayim applicationi var :) ciktigi gun alicam... Zaten on sipariste

20 gun 15 saat 29 dakika 41 saniye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 20 Ekim 2009; 8:30:30 >
  • MW2 çıksın savaş başlasın!

ön siparişi kaça verdiniz arkadaşlar ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

20 gun 15 saat 29 dakika 41 saniye :)

ben saymıyorum sayınca geçmiyor...
  • 20 days, 13:00:40

Saysak bir türlü, saymasak bir türlü... Bu oyunu hem PS3 hemde 360 için alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas1903
    MW2 çıksın savaş başlasın!

46.49 pounda siparis verdim, kargo dahil.
  • quote:

quote:

shopto da bazı elemanlarda yazmıs cidden cok pahalı diye hakikatten pahalı bir de mappack vs bedavaya mı veriolar ben daha once ps3 e cod almadımda?
    onlarda paralıysa oha cus hatta yuh ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: noregret

quote:

quote:

shopto da bazı elemanlarda yazmıs cidden cok pahalı diye hakikatten pahalı bir de mappack vs bedavaya mı veriolar ben daha once ps3 e cod almadımda?
    onlarda paralıysa oha cus hatta yuh ^^

Evet pahali ama trden daha ucuz olucagi kesin.. Gecirmisler yogun talep var diye..
  • quote:

quote:

Bravo bu oyuna bu parayi verip almaya devam ederseniz bir dahaki cikan oyunu size 70 pount tan satarlar. Ben activison a degilde basinda onu yoneten dingillere kil biri olarak bu oyunu direk korsan oynayacagim 5 kurus islemez benden bu gozunu para burumus dingillere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

quote:

Bravo bu oyuna bu parayi verip almaya devam ederseniz bir dahaki cikan oyunu size 70 pount tan satarlar. Ben activison a degilde basinda onu yoneten dingillere kil biri olarak bu oyunu direk korsan oynayacagim 5 kurus islemez benden bu gozunu para burumus dingillere...

Evet biz almayarak oyun piyasasini degistiricez.. Hahaha heey allahim yaa... Sana fazla geliyorsa almazsin 2. eli beklersin, ben ciktigi ilk gun alicam..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

quote:

Evet biz almayarak oyun piyasasini degistiricez.. Hahaha heey allahim yaa... Sana fazla geliyorsa almazsin 2. eli beklersin, ben ciktigi ilk gun alicam..

iste bu dusunce yapisi yuzunden ne yazikki ulke bu durumda.

• "host ended game" cod4 teki gibi devam edecek mi? 2 yıldır bu işi çözemedilerse oyunun orjinaline 5 kuruş işlemez.
  • etmeyecek onun icabına bakmışlar. artık host çıkarsa oyun yeni bir hosta devrolup devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncoders

Modern Warfare 2 Prestige İconları

Modern Warfare 2 Silahları
    http://www.leadergamer.com/modern-warfare-2-tum-silah-listesi-resimli--ft321.html

Bu silah resimlerinin hangi siteden alındığını bilen var mı?

• Modern Warfare 2, 20 Saat Olmayacak!

İlk Modern Warfare oyununda da eleştirilen 6 saatlik hikaye modu ( Campaing ) süresinden sonra Modern Warfare 2'de daha uzun bir oynama süresi bekleyenlere cevap Robert Bowling'den geldi.

" Yaşatmak istediğimiz deneyimi sizlere ulaştırmak ve yaşatmak istiyoruz." yorumunda bulunan Robert Bowling’e göre hikaye mümkün olduğunca uzatılmış bile.

“Oyunun yapımına – insanlar 20 saatlik bir oyun istiyor, hadi 20 saatlik oyun yapalım diye başlamadık.” açıklamasını yapan Bowling, daha uzun oynama süresi isteyenler için ise şu cevabı veriyor;

“ Bir oyunu daha çok oynamak istiyor olmanız güzel. O zaman mevcut olan pek çok modumuzda zaman harcayabilirsiniz. Hikayeyi sevmiş ve daha uzun süre oynamak için yanıp tutuşuyor olmanız harika ama 14 milyon insanın 2 yıldır oynadığı bir oyun uzun bir süreye sahip demektir. Neresinden bakarsanız bakın.”

Uzun lafın kısası arkadaşlar; Call of Duty : Modern Warfare 2 Campaing modu süresi sadece 6 saat. Playstation 3’ün pahalılığından yakınan ancak oyunun popülaritesini kullanarak fiyatı arttıran Activision ve ekibinden daha uzun bir süre beklerdik.

Kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Modern Warfare 2, 20 Saat Olmayacak!

İlk Modern Warfare oyununda da eleştirilen 6 saatlik hikaye modu ( Campaing ) süresinden sonra Modern Warfare 2'de daha uzun bir oynama süresi bekleyenlere cevap Robert Bowling'den geldi.

" Yaşatmak istediğimiz deneyimi sizlere ulaştırmak ve yaşatmak istiyoruz." yorumunda bulunan Robert Bowling’e göre hikaye mümkün olduğunca uzatılmış bile.

“Oyunun yapımına – insanlar 20 saatlik bir oyun istiyor, hadi 20 saatlik oyun yapalım diye başlamadık.” açıklamasını yapan Bowling, daha uzun oynama süresi isteyenler için ise şu cevabı veriyor;

“ Bir oyunu daha çok oynamak istiyor olmanız güzel. O zaman mevcut olan pek çok modumuzda zaman harcayabilirsiniz. Hikayeyi sevmiş ve daha uzun süre oynamak için yanıp tutuşuyor olmanız harika ama 14 milyon insanın 2 yıldır oynadığı bir oyun uzun bir süreye sahip demektir. Neresinden bakarsanız bakın.”

Uzun lafın kısası arkadaşlar; Call of Duty : Modern Warfare 2 Campaing modu süresi sadece 6 saat. Playstation 3’ün pahalılığından yakınan ancak oyunun popülaritesini kullanarak fiyatı arttıran Activision ve ekibinden daha uzun bir süre beklerdik.

Kaynak
    yahu bırak süreyi çıksada oynasak

• oyun isterse 2 saat olsun single kimin umrunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Modern Warfare 2, 20 Saat Olmayacak!

Kaynak
    yahu bırak süreyi çıksada oynasak

Herşeyin bir zamanı var az daha sabırr ama 6 saat işi cidden kötü olmuş ,nedir yaw 6 saat ? 2 yemek arasındaki süre bile değil

• Oyunu alınca direk online'a dalıcaz zaten... Single'a da arada bir yarım saat, yarım saat baka baka oynarız...
  • 20 saatlik FPS her yıl gördüğümüz,alışık olduğumuz bir standart değil.Oynama süresine eklenen her dk ek masraf,hikaye de kopukluğa neden olur.Tadında bırakmak en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.