Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare 2 Hostluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ve üstlerim bildiğiniz gibi MW2 de adminlik sistemi daha değişik. Oyun, pingi en düşük olanı Host seçiyor. Tamam iyi güzel hostluk bize de denk gelebiliyor; ancak bir hileci vs. oyuna girdiğinde oyundan konsola alt tab geçişi olmuyor. Ben, şahsım adına konuşuyorum, ctrl alt del yaparak Modern Warfare 2 console'a geçiş yap diyorum, ancak o zaman da 30 saniyelik bekleyişin ardından console'a yazı yazabiliyoruz ama önümüzde yine oyun açık. Ne yazdığımızı göremiyoruz. status yazdığımızda hangi oyuncunun hangisi olduğunu göremediğim için de yanlış kişileri kickleyebiliyorum. Console'ye oyundan tamamen geçiş yapabilmenin bir yolu var mı?

• MW 2 de console yokki yia
  • Korsanların bazılarında var fakat masaüstünde açılan bir konsol. Ayrıca işe yarıyorda ama orjinalde böyle birşey yok. Korsan da da başka çaresi yok.
  • inanılmaz ama gerçek, korsan multide konsol var , status yazınca karşına adamların isimleri ve o adama atanan numara çıkar. Diyelim ki /(/(/,777%&%& nikli kişi için 3 yazıyor. Bu adam hileci ve bunu atmak istiyorsun. tempBanClient 3 yazarsan bu adamı banlamış oluyorsun. IW en azından votekick tarzı şeyleri kaldırmasaymış. Konsol için orjinaller bile modifiyeli exe kullanmaya başlar yakında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.