Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn:superucerr önceden superucer di ama kapatıldı bu yenisi, yaş 16 Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 24 Nisan 2024; 13:50:19 >
  • mesajımı silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Hannibal Lecter -- 14 Eylül 2011; 14:01:01 >
  • PSN:Asdfcizxc spec ops oynayacaklar ekleyebilir.
  • usb kulaklık çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

usb kulaklık çalışır mı?

Pek emin değilim ancak çalışmaz kanımca yada verimli olmayabilir.Bluetooth kulaklıklardan tercih etmeni öneririm
  • Benide ana sayfaya eklermisin

unfortunate_hero| pro_to_tip | nazmi| 24 | İstanbul
  • beyler toplanalım artık , yapalım bişeyler...
  • beyler benide kleyebilirsiniz ama headset yok toplandığınızda bende aktifsem yer varsa oyuna dahil olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeka

beyler toplanalım artık , yapalım bişeyler...

+1
  • beyler olmadı oyunlarda birbirimizi joinleriz.

PSN:Affliction_TR
  • beyler varsa online olan gelsin psn hakkan034
  • ekleyin benide beyler.

PSN: omurozturk

Headset var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

usb kulaklık çalışır mı?

Pek emin değilim ancak çalışmaz kanımca yada verimli olmayabilir.Bluetooth kulaklıklardan tercih etmeni öneririm

ucuzunu bulamıyom bulsam alacam
  • @çağrı nerelerdesin ??
  • @aeka Abi buralardayım ama biraz koşuşturmacam var. Birde ev taşıyacağız ekim 1-15 arasında onun telaşı başladı :/ Playstation'ı açamıyorum bile,hatta eve sadece yatma için giriyorum denebilir Önümüzdeki hafta çok daha yoğun olacağım. Siz bi zaman ayarlarsanız,toplaşalım. Vakiti ayarlamaya çalışırım ben
  • @_Cafri kolay gelsin kardeşim, biran evvel hallet işlerini de gel , özlettin kendini :)
  • @aeka ; Bende özledim Alperen abi ya, bi an önce bitsinde herşey şu MW3 çıkmadan MW2'ye doyalım
    Bugün takasla Dead Rising 2 aldım,bayadır istiyodum fakat onu bile 'test' edemeyeceğim galiba
  • @_Cafri , takas nerden yaptın dostum ?, var mı bizim buralarda takas yapan yer...ben de elimdeki oynamadığım oyunları takasla değerlendireyim istiyorum..
  • @aeka ; Balıkesirde takas yapacak bi yer bulamadım Alperen abi ya, İstanbula yolladım kargoyla "Kardeşler elektronik" ten yaptım. Fakat kargo takasından memnun değilim hiç. Çünkü kargoda hiç dikkat etmiyorlar. Gerçi gönderen kişinin 'sağlam' paketlememiş olmasınında etkisi var. Dün gelen 2 oyunun da kutusu tam ortadan kırılmış. Oyunlar çok temiz ama kutuları kırık :/ Daha öncede takas yapmıştım, 4 oyun yolladım sağlam şekilde paketleyip neredeyse sıfır gibiydiler ama gelen oyunlardan 1tanesinin kutusu baya çatlaktı,1 tanesinin de kutusu sararmıştı resmen :) O yüzden elden takas en güzeli. Ama balıkesirde yok maalesef :/
  • @_cafri ; ben de burda duymadım hiç takas yapan yer.. mecbur göndercez ist.'e ama dediğin gibiyse kötü o iş çağrı... oralardan bi tanıdık aracılığıyla falan yapmak lazım..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.