Şimdi Ara

Call of Duty Modern warfare 2 Yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • videolarını izledim orda düşmana ateş edildiği zaman duvara kanı beliriyor ayriyetten ise mermi izleri belli olmakta kurdum oyunu oynadım bitti gerçektende şahane bir oyun ortaya çıkarmışlar ama bu 2 sorun bende çıkmamakta yani mermi izleri ve duvara kan nedenini merak ettim yardımcı olursanız çok sevinirim ...

• donanımının kalitesi yeterli olmayabilir. görüntüdeki detayları gösterecek kadar iyi bir ekran kartına sahip olmayabilirsin. ya da sistem ayarlarından en fazla çözünürlük, gölge ayarları gibi ayarları değiştirerek daha kaliteli görüntü elde edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

donanımının kalitesi yeterli olmayabilir. görüntüdeki detayları gösterecek kadar iyi bir ekran kartına sahip olmayabilirsin. ya da sistem ayarlarından en fazla çözünürlük, gölge ayarları gibi ayarları değiştirerek daha kaliteli görüntü elde edebilirsin.

aslında herşey normal görünüyor oyunda donma vs vs şeyler ise olmamakta tek gözüme çarpan duvarlardan mermi izlerinin çıkmaması ve düşmanların vurulduğu zaman ise kanlarının çıkmaması buna takıldım ... neyse dediklerini araştırıCam tşkler ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.