Şimdi Ara

Call Of Duty Modern warfare 2 Yi Multiplayer Oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bende Korsan Modern Warfare 2 Var Ancak Nasıl Multiplayer Oynandığını Bilmiyorum.Nasıl Oynayabilirim?

• google de araştırırsan daha rahat bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

google de araştırırsan daha rahat bulursun

Birkaç Yöntem Denedim Ama Olmadı İşe Yarayan Bir Yöntem Yok Mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art is a Bang -- 27 Kasım 2011; 21:13:29 >
  • Bilen varsa lütfen pm den atsın banada fifa 2012 lazım
  • Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrambled_

Bilen varsa lütfen pm den atsın banada fifa 2012 lazım

yok öyle bir dünya
  • cd key satın alman lazım.ikinci el bölümünde naz_eg nickli arkadaş her türlü key satıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Call Of Duty Modern Warfare 2 yi korsan olarak alteriwnet üzerinden oynayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONERİNG67

Call Of Duty Modern Warfare 2 yi korsan olarak alteriwnet üzerinden oynayabilirsiniz

Çok Teşekkür Ederim.Sen Olmasan Yardım Eden Yok.
  • Xfire üzerindende oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIDaNTeII

Xfire üzerindende oynayabilirsin.

böyle bilip bilmeden konuşuyorsunuz ya.Deli oluyorum.Nasıl oynanır:

1- http://alteriw.net/content/aIW-37a-10802.zip bunu indir oyunun kurulu olduğu yere at.AlterIwconfigure.exe yi aç oraya nickini yaz.
    2-iw4mp.exe ye bas updateleri falan yapacak.
    3-Oyuna iw4mp.exe den gir oyunda play online-server list e bas refresh list de orda bekle hepsi çıksın en üstteki türk serverlerden birine gir büyük ihtimalle sürekli ya donacak ya kitlenecek ctrl+alt+dlt ile çk oyundan kapat aç kapat aç sürekli dene en sonunda bağlanacaksın servere.Sonra oyun açık olduğu sürece istediğin servere gireersin ama oyunu kapayınca yine aynı sorun olacak yine deneyeerek gireceksin.Ama böyle uğraşmaktansa ya cd key al yada cod4 mp oyna o daha kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaKe_DeAtH33

quote:

Orijinalden alıntı: ONERİNG67

Call Of Duty Modern Warfare 2 yi korsan olarak alteriwnet üzerinden oynayabilirsiniz

Çok Teşekkür Ederim.Sen Olmasan Yardım Eden Yok.

Rica ederim
    Arkadaş açıklamış onları yaptıktan sonra sorunsuzca oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

1- http://alteriw.net/content/aIW-37a-10802.zip bunu indir oyunun kurulu olduğu yere at.AlterIwconfigure.exe yi aç oraya nickini yaz.
    3-Oyuna iw4mp.exe den gir oyunda play online-server list e bas refresh list de orda bekle hepsi çıksın en üstteki türk serverlerden birine gir büyük ihtimalle sürekli ya donacak ya kitlenecek ctrl+alt+dlt ile çk oyundan kapat aç kapat aç sürekli dene en sonunda bağlanacaksın servere.Sonra oyun açık olduğu sürece istediğin servere gireersin ama oyunu kapayınca yine aynı sorun olacak yine deneyeerek gireceksin.Ama böyle uğraşmaktansa ya cd key al yada cod4 mp oyna o daha kolay.

Allah Razı Olsun Kardeşim.birde servere girince hata veriyor hatayı göremiyorum çıkıp gireceğim sürekli olacak mı bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art is a Bang -- 28 Kasım 2011; 21:35:17 >

• quote:

quote:

Servere Giriyorum Siyah Ekran Kalıyor Bir Müddet Daha Sonra Yükleme Ekranı Geliyor Daha Sonra Aşağıdaki Hata Çıkıyor.Ne Yapabilirim?

Hata:Error:Could Not Find Zone mp_rust.ff Daha Sonradan mp_rust.ff deki rust yazısı değişti.

Call Of Duty Modern warfare 2 Yi Multiplayer Oynama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art is a Bang -- 29 Kasım 2011; 13:03:22 >

• Oyunu sil alteriw.net de ki 6.76 gb lik clienti indir sonra onunüstüne alteriw uygula.
  • quote:

Oyunu sil alteriw.net de ki 6.76 gb lik clienti indir sonra onunüstüne alteriw uygula.

Tekrar Denedim Yine Aynı Hata.Birde Link Verir misin 6.76 gb lik dosyanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art is a Bang -- 29 Kasım 2011; 21:21:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.