yaw benim tt kotası yine azalmış şu demoları ay başına denk getirseler ya
yorumlara göre şansımı denicem ya kasmazsa
Demo çıktı mı ?
son 1 saat 45 dk...
Son 1 saat 30 dk
son 1 saat 20 dakika
son 1 saat 15 dk
arkadaşlar herkesin pc sinde saat vardır heraldedi mi
Çok az kaldı beyler
arkadaşlar tamam sunulucak indirime ama server yoğunluğundan çökmesin bu serverlar
onur banın kalkmış hayırlı olsun
son 1 saat 7 dk.
Sağol Samet
Demo öncesi oyundan son ssler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 11 Ekim 2007; 14:54:51 >
offfff şunlara bak yav...
Yaw dostlar siz 1 sa kaldı falan diyonuz ama siz[siz diyorum çünkü oyun bende çalışmaz) 1 sa sonra oyunu oynıyamiyacaksiızın ki sadece indirmeye başlıyacaksınız heycan yapmayın yaw
Activision yaptığı açıklama ile Infinity Ward'ın üzerinde çalıştığı FPS oyunu Call of Duty 4: Modern Warfare'in resmi sistem gereksinimlerini duyurdu. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirilen ve 5 Kasım 2007 tarihinde piyasaya sürülecek oyunun sistem gereksinimleri şöyle:
Minumum Sistem Gereksinimleri
# Windows XP SP2 veya Windows Vista # Intel Pentium 4 2.4 GHz - AMD Athlon 64 2800+ veya çift çekirdekli 1.8 GHz işlemci # 512 MB RAM (XP) - 768 MB RAM (Vista) # NVIDIA GeForce 6600 veya ATI Radeon 9800 Pro # 8 GB boş HDD alanı
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
# Windows XP SP2 veya Windows Vista # 2.4 GHz çift çekirdekli işlemci # 1 GB RAM (XP) - 2 GB RAM (Vista) # NVIDIA GeForce 7800 veya ATI Radeon X1800 # 8 GB boş HDD alanı
NOT:Daha once verildiyse kusura bakmayin
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetfatyil
Yaw dostlar siz 1 sa kaldı falan diyonuz ama siz[siz diyorum çünkü oyun bende çalışmaz) 1 sa sonra oyunu oynıyamiyacaksiızın ki sadece indirmeye başlıyacaksınız heycan yapmayın yaw
evet bende önce arkadaşların indirmesi 1 saat 25dk falan kaldığını zannettim meğer o demonun çıkış saatiymiş
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetfatyil
önemli olan indirmek 1 saat sora çıksa yoğunluktan 3,5-4 saat sürse 30 dk. da oynama süresi olursa hesab et