Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ohaaa..tüm ahali burda..
  • 2 dk
  • valla hesap girişide yapamıyorum hata veriyor.
  • bi fıkra daha dayanın 10 dk kaldı

çocuğun biri bankta oturan yaşlı amcaya koşarak gelip amca saat kaç diye sormuş

amca eski zincirli saatini uzun bi zaman sonra çıkarıp üçe çeyrek var evladım demiş. bunun üzerine çocuk amca 3 de gelde kçımı yala olur mu demiş ve kaçmış. amca hemen kalkmış çocuğun peşinden kovalamaya başlamış . koşarken bi tanıdığına denkgelmiş . arkadaşı amca ya
    hayrola nereye böyle koşarak .
    amca ; ya hiç sorma çocuğun biri saati sordu üçeçeyrek var dedim üç de kel kçımı yala dedi kaçtı onu kovalıyorum deyince
    arkadaşı; ya dostum ne bu acelen daha 10 dk. var demiş
  • nasıl hesap girişi yaa ben göremiyorum kullanıcı girişi filan download now etkin olunca indiremiyecekmiyiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

valla hesap girişide yapamıyorum hata veriyor.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

nasıl hesap girişi yaa ben göremiyorum kullanıcı girişi filan download now etkin olunca indiremiyecekmiyiz..

Sayfanın sağ üst kısmında SIGN IN kısmı var kardeş bi deneyim bakalım dedim hesaba girmeyi ama hata veriyor.
  • bir yahoo hesabı almak bu kadar zor değildir yaf. bedava zaten.

new yorkla aramızda 7 saat var. alaskayla 11 saat. new yorkta olsaydı 16:00da başlardı. teknoloji firmalarının çoğunun chicago seattle veya los angelesta bulunduğunu varsayarsak ya 8 saat, ya 10 saat fark olacak. yani ya 17:00da, ya da 19:00da başlardı.

of ya, kaynanamlara gitmek zorundayım
  • 4 dk kaldı
  • saat 17 oldu hala inmiyo
  • ben önceden davranıp 15 dk oncesinden hesabıma rahatça girişimi yaptım refresh yapıyorum şu an paso
  • ya linke neydi yawwww...???
  • quote:

Orjinalden alıntı: GangSTAz

ben önceden davranıp 15 dk oncesinden hesabıma rahatça girişimi yaptım refresh yapıyorum şu an paso

10 dakikadır F5 yapıyorum
  • saat yediye kadar hayatta bekleyemem daha ....
  • ya bunun başlayacağı yok.
  • yahu 1dk var şu an..
  • Arkadaşlar konu yıkılmak üzere çok yüklenmeyin...........

Bu konudaki kullanıcılar: japonozan11, murderer_utku, arda29, blacklotus, uguroz89, GobliN, ogameci, >sCoRPion<, STRIPES, ethemmm, kardes4, LsR, GangSTAz, sniper83us, kahve, Cyr1c, etherial, qzwxec, tods, uguretes, predatör-trgamer, Ygal, bonser24, HRNclk777, ozankardes, engintunbel, leanback, crasah, ondeire, bachibouzouk
  • Giriş yaptım ohh bea
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.