çocuğun biri bankta oturan yaşlı amcaya koşarak gelip amca saat kaç diye sormuş
amca eski zincirli saatini uzun bi zaman sonra çıkarıp üçe çeyrek var evladım demiş. bunun üzerine çocuk amca 3 de gelde kçımı yala olur mu demiş ve kaçmış. amca hemen kalkmış çocuğun peşinden kovalamaya başlamış . koşarken bi tanıdığına denkgelmiş . arkadaşı amca ya hayrola nereye böyle koşarak . amca ; ya hiç sorma çocuğun biri saati sordu üçeçeyrek var dedim üç de kel kçımı yala dedi kaçtı onu kovalıyorum deyince arkadaşı; ya dostum ne bu acelen daha 10 dk. var demiş
nasıl hesap girişi yaa ben göremiyorum kullanıcı girişi filan download now etkin olunca indiremiyecekmiyiz..
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
valla hesap girişide yapamıyorum hata veriyor.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: STRIPES
nasıl hesap girişi yaa ben göremiyorum kullanıcı girişi filan download now etkin olunca indiremiyecekmiyiz..
Sayfanın sağ üst kısmında SIGN IN kısmı var kardeş bi deneyim bakalım dedim hesaba girmeyi ama hata veriyor.
bir yahoo hesabı almak bu kadar zor değildir yaf. bedava zaten.
new yorkla aramızda 7 saat var. alaskayla 11 saat. new yorkta olsaydı 16:00da başlardı. teknoloji firmalarının çoğunun chicago seattle veya los angelesta bulunduğunu varsayarsak ya 8 saat, ya 10 saat fark olacak. yani ya 17:00da, ya da 19:00da başlardı.
of ya, kaynanamlara gitmek zorundayım
4 dk kaldı
saat 17 oldu hala inmiyo
ben önceden davranıp 15 dk oncesinden hesabıma rahatça girişimi yaptım refresh yapıyorum şu an paso
ya linke neydi yawwww...???
quote:
Orjinalden alıntı: GangSTAz
ben önceden davranıp 15 dk oncesinden hesabıma rahatça girişimi yaptım refresh yapıyorum şu an paso
10 dakikadır F5 yapıyorum
saat yediye kadar hayatta bekleyemem daha ....
ya bunun başlayacağı yok.
yahu 1dk var şu an..
Arkadaşlar konu yıkılmak üzere çok yüklenmeyin...........