Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cell34

arkadaşlar ilk önce CD1 EXP UO CD2 sonra3 çıktı cd3 pcye çıkarmadılar cd4 ü neden çıkarıyorlar cd3de sitemi çok diyemi hadi öyleyse 4 niye çıkıyor 2 den 4de atlamak oyunu bölmek gibi birşey video daki grafikler ise güzel güzel ama uefa şampiyonlar liginin videosunu vermişlerdi adamlar canlı gibiydi pcnin videosu dediler bir baktık pcde fifa aynı grafiklerde devam ediyor adamların canlı gibi gözüktüğü grafikler ise xbox360 da sakın yanlış anlamayın bende cd hayranyım niye böyle yaptıkalrını merak ediyorum okadar inşallah en yakın zamanda çıkar ve grafikler pcde de böyle olur

Haklısın dostum bende o konuya biraz sinirlendim madem bi seri çıkardılar hepsini xbox360-ps-pc bunları hep beraber devam ettirin 4 te ısınamıyacağımız bölümler olmaz inşallah

• Yaa beyler kaç defa diyecem Call of Duty'yi spider man yapımcıları yapmıştı bu yüzden pc ye çıkmadıYine infany yapsaydı tabi çıkardı.. Halbuki call of duty 3 yapılırken bizim infany başlamıştı call of duty 4 ü yapmaya... Anlayın bunu..
  • şimdiye kadar alan aldı zaten cod3 ü xbox360 ta.niye hala pc işine girmediler gerçerkten anlamıyorum.ayrıca benim için cod demek ww2 demek,güncel savaşlar için parasını verip cod alacağıma gider ücretsiz american army oynarım.fps türü olarak sadece ww2 ile ilgili oyunlardan zevk alıyorum,onun için de diğer ww2 serili oyunlara davranacağım..
    buradan cod3 ün çıkmayan pc dvd sine &cod4 ün konusuna
    quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Yaa beyler kaç defa diyecem Call of Duty'yi spider man yapımcıları yapmıştı bu yüzden pc ye çıkmadıYine infany yapsaydı tabi çıkardı.. Halbuki call of duty 3 yapılırken bizim infany başlamıştı call of duty 4 ü yapmaya... Anlayın bunu..

• 2 oyun da Irak savaşı için yaparlar sonra amerika başka bi yere savaş daha açar sonra sonu sonra yine
  • amerika nın savaş acıcak gücü yokkkkkkkkkkkk rahat ol
  • Oyun hakkında yeni gelişmeler:

- Yıkılabilir binalar vb.
    - Fotoğrafımsı kalitede gerçek next-gen grafikler (oyun yapımcıları öyle diyor, ben uydurmadım)
    - Yüksek kare oranları
    - İnanılmaz fizik efektleri
    - Kısa yükleme süreleri
    - Uçak sürebileceğiz
    - Tüm kesilmiş sahneler

Çok oyunculu oyun modunda:

- Rütbe sistemi (BF özentisi)
    - Açılabilir oyuncu özellikleri (BF özentisi)
    - Açılabilir silahlar ve ekipmanlar (BF özentisi)
    - Hava saldırısı çağırabilme özelliği (CoD 'da ki dürbünle top atışı isteme özelliğinin yenisi olsa gerek)
    - Ve tabi ki araçlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: by dream

kardes onlar için ekmek parası saygım vr ama bizde milyoner değiliz dkka başı sistem değiştirelim bn cod 4 oynamak için ekran karti almak zorundaım ne alim onuda bilmiom.

şu anki ekran kartları bu oyunu akıcı oynatacagını pek zannetmiyorum saten su sonbahar ayı gelsin ekran kartımı degistirecem su oyunlar icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

Oyun hakkında yeni gelişmeler:

- Fotoğrafımsı kalitede gerçek next-gen grafikler (oyun yapımcıları öyle diyor, ben uydurmadım)
    - Yüksek kare oranları
    - Kısa yükleme süreleri
    - Uçak sürebileceğiz
    - Tüm kesilmiş sahneler

- Hava saldırısı çağırabilme özelliği (CoD 'da ki dürbünle top atışı isteme özelliğinin yenisi olsa gerek)
    - Ve tabi ki araçlar

Ufff efectler manyakmış ne güzel olur ya şimdiden hissedebiliyorum.. Grafiklerde next-gen miş çok süper olacak..

• quote:

- Yüksek kare oranları
    - Kısa yükleme süreleri
    - Uçak sürebileceğiz
    - Tüm kesilmiş sahneler

- Ve tabi ki araçlar

dostum bu bilgileri bulduğun adresi verebilirmisin acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

quote:

- Yüksek kare oranları
    - Kısa yükleme süreleri
    - Uçak sürebileceğiz
    - Tüm kesilmiş sahneler

- Ve tabi ki araçlar

dostum bu bilgileri bulduğun adresi verebilirmisin acaba ?

Google

• CoD 4 modern savaşları konu alıyor yani hiç istemesemde bundan sonra artık 2.Dünya Savaşı yok.

CoD 4 de büyük olasılıkla DX10 destekli çıkacak görüntüler inanılmaz güzel!
  • Video'da izlediğimiz o dandik Call of Duty miydi yoksa ben yanlış video'yu mu izledim

Hakkatten şık bir oyuna benziyor çıksında boyunun ölçüsünü görelim.

Bakalım Medal of Honor : Technologyc Warfare gibi bişi çıkar mı?
  • E hadi çıksın artık bu oyun. Özledik vallaha.
  • arkadaşlar cod3 için talep formu yollayalım activisiona..ben yolladım aynı fedakarlığı sizden de bekliyorum..linke tıklayın

link

ayrıca eğer planları değişmediyse IW cod4 ü 2008 den önce piyasaya sunmayacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 19 Mayıs 2007; 15:00:22 >
  • Sistem olarak hayvani bişi ister Cod 3 için çok geç artık mail atsan da adamlar hazırlayamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

arkadaslar buda COD4 videosumu yoksa fakemi icinde COD3 de var
    http://youtube.com/watch?v=bQ04V9rtNQU&mode=related&search=

cod la alakası yok bu oyunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

Sistem olarak hayvani bişi ister Cod 3 için çok geç artık mail atsan da adamlar hazırlayamaz

Çıkıcak Oyunların Hepsi Sistem İstiyo Hadi Bu sene orta detay düşük detay yuvarlanıp gidicez seneye p..ku yedikne yapıcaz bilmiyorum
  • aynen öyle oyunlar gerçege yokın oluyor bu yüzdende dogal olarak sistem ihtiyacı artıyor..
  • sanki biraz SOF serisine benzemiş gibi geldi. Bazı yerleride splintercell mavi ışıklı yerler. Ama sanmam bu kadar kaliteli olacağını.
  • COD yalan oldu muhtemelen COD1 e dönüş yapıcam muahahahah COD4 çıkınca :) ha bu arada ww2 oyunu seven arkadaşlar BİA HH cod4 e en iyi alternatif...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.