Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) 115 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cenk78

Benimki hala provizyonda. Bakalım ne olacak.
    Çalışma saatleri değil sanırım şu anda. O yüzden geç onaya düşebilir hocam.

Not: Online için almıştım oyunu. BFV'ten sonra çocuk oyunu gibi geldi. Silahlar doğru düzgün tepmiyor bile. Adam vurmanın zorluğu yok resmen. İade ettim oyunu, olan bizim 185gb'a oldu dünden beri bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 11 Mart 2020; 17:35:30 >
  • Nvidia kullananlar sürücüleri güncellemeyi unutmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Cod u oyundan saymıyorum ben en iyisi bf serisi özellikle bf4

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Cod u oyundan saymıyorum ben en iyisi bf serisi özellikle bf4
    Ben BFV'ciyim hocam. Müzikleriyle atmosferiyle 10 numara oyun. Ama orada da baya hile ortaya çıktı. Bir de son güncelleme ile oyunun içine ettiler.
  • Tr de en ucuz nerden alırız bu oyunu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 5700 xt ekran kartı aldım. Cs dışında fps oynamadım. Artık daha güçlü fps oyunları oynamak istiyorum. Pc platformundayım.

Fakat gündemden çok uzağım. Günümüzde hangi oyunlar iyi, hangi oyunlarda oyuncu çok? Hangi seriyi tavsiye edersiniz?

Call of duty serisi nereden satın alınır?
    Battlefield nereden satın alınır?

Bu serilerden hangi oyunu alayım? Hem call of duty hem battlefield serisi için oyun tavsiye eder misiniz?
  • xooa kullanıcısına yanıt
    Bf serisi ile cod serisi çok ayrı dünyalar.Benim tavsiyem bf serisidir.Şuan en son çıkan bf5.Her iki oyun içinde oyuncu sayısı değişkenlik gösterir.Cod seeisine hiç bakma bile bf5 ile başla.

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

Fiyat güzelmiş de iş güçten vakit bulunmuyor. Eskiden öğrenciyken para yoktu vakit vardı yine oynayamazdık
    +10000

• Bfv deluxe ile baslayin origingames den alabilirsiniz. Battlenet den cod modern warfare i ukrayna vpn si ile satin alabilirsiniz.Fiyati 115tl.Epic de su an fiyati nispeten yuksek ama division 2 yi de epic den 15.45tl ye aldik.rdr2 de epic de indirime girecektir olursa rockstar dan direkt alin.Bende hepsi var ama toplamda 2 saat oynamamisimdir zamansizliktan.Oncelikli tavsiyem bfv deluxe.

• BF4 harici çıkan seriler les bütün serilerin deluxe paketleri mevcut oynamıyorum bile.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.