< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (274. sayfa)
-
-
Hocam merhaba hikaye ve grafikler nasıl acaba şimdiye kadar alıp oynamadım alıp oynamak istiyorum sizce değer mi almaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben serisini oynadığım için bunu da oynadım . Grafikler güzel fena değil. Hikaye klasik Ruslar felan . -
Anladım teşekkür ederim
CoD Black Ops Cold War'ı RUS VPN ile satın alsam, aldığım hesapta rus telefonu ile doğrulama yapsam oynayabilir miyim ? Her hangi bir sorun çıkar mı ?
-
MW Hesabını satmak isteyen arkadaşlar ulaşabilirler, Rus hesabı da olur.
7. Sezon gelecek mi acaba
Oynayabilirsiniz
Beyler, indirimdeyken Cold War almak mı ? yoksa Modern W. almak mı? multiplayer için alacağım?
-
Arkadaş bir oyun neden bu kadar sorunlu ve PC deki her şeye/değişikliğe karşı bu kadar hassas olur?
Directx ve fatal error hataları bitmek bilmiyor.
Black Ops Cold War (RUS) Satılır. 40-50lvl arası kasılmış AK falan var.
Battle Pass Tier 5 in verdiği FR 5.56 saldırı tüfeği (Cross Check diye isimlendirilmiş) armory de görünüyor, fakat loadout içerisinde seçemiyorum? İlk seviyedeki karakterleri açmak için verdiği gibi görevi felan da belirtilmemiş? Battle Pass alıp, 5. seviyede verilen bu silahı alamayan başka kimse var mı? Ya da sebebini bilen ?
-
son çıkan battle pass'i mi diyorsunuz? pass içindekiler mw için değil hocam warzone ve cold war için. reddit falan yıkılıyor bunu niye modern warfare'in içine koydunuz diye. oyunun adı bile battle net uygulamasında warzone diye görünüyor artık. büyük ayıp ediyor activision şu oyuna.
reddit'te şunu gördüm. https://i.redd.it/vdvz5hnt2z561.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 19 Aralık 2020; 3:2:5 > -
Evet hocam, son çıkan, sezon 6 dan sonra tekrar sezon 1 diye çıktı. Çok saçma olmuş gerçekten bu şekli ile. Geçen battle pass çıkan karakterler ve itemler hemen düşüyordu ekipmanlara.. bundan çıkan saat, charm, silahlar görünmedi bile. Karakterleri zaten binbir zorlu görev sonrası veriyor. Hayatımızı adayalım istiyorlar sanırım :) Lakin bu hali ile rezalet olmuş battle pass kısmı. Yoksa oyunun multiplayer tarafından memnunum. Umarım bir sonraki sezon bu hatadan dönerler. Yanıt için teşekkürler.
Reddit e eklenen fotografa baktım şimdi. Bence oyun hatası olmalı. Düzeltirler diye umuyorum :) Haricinde son derece anlamsız oluyor MW oyuncuları için battlepass.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSsPoOL -- 19 Aralık 2020; 17:9:12 > -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XY_SCORPION -- 21 Aralık 2020; 19:20:12 > -
cold war hesabım çalınmış. Alırken bilgileri de sallamasyon girmiştim, geri de alamıyorum. Mail adresinden, güvenlik sorusuna kadar herşeyi değiştirmiş. Telefon onayı falan da yapmamıştım. Aman dikkat edin, Telefon ve güvenlik onayını açın hesaplarınızda. Güya satıp modern warfare ye geri dönecektim, 210 TL girdi bi tarafımıza..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XY_SCORPION -- 21 Aralık 2020; 22:36:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Abba sever
Arkadaş bir oyun neden bu kadar sorunlu ve PC deki her şeye/değişikliğe karşı bu kadar hassas olur?
Directx ve fatal error hataları bitmek bilmiyor.Ben bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım oyunla ilgili, sadece büyük güncellemeler can sıkıcı. Onun dışında gayet stabil oyun. Sisteminle ilgili bir sorun olabilir mi ?
Bu arada Season One diye sunulan sezon MW oyuncuları için pek bir işe yaramayacak sanırım, aldığım itemler, silahlar, operatör skinleri vs hiçbirini kullanamıyorum. 2 ay sonra gelecek sezonda bunu düzeltecekler mi herhangi bir açıklama var mı ? Yoksa MW papucu dama mı atıldı yenisini satabilmek için? Ki ben MW i Cold War çıktıktan sonra aldım daha fazla beğendiğim için. Benim gibi büyük bir seven kitlesi olduğuna da eminim.. Umarım eski haline döner battle pass sistemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSsPoOL -- 22 Aralık 2020; 21:24:27 >
-
İçinde 2100 CP bulunan COD MW hesabımı satıyorum arkadaşlar isteyenler özelden mesaj atabilir.
-
Black Ops Cold War (RUS) Satılır. 40-50lvl arası kasılmış AK falan var. Hiç bir sorunu yok, her şeyi ile verilecektir. Tekliflerinizi bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X