Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
315.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler lütfen oyun oynamayı bırakıp twitterdan yüklenin şunlara, sonra devam edersiniz.
  • Oyun arapça heralde youtube trendlerimize baktılar hep suriyeli içerikler , sonra sokaklara baktılar her taraf suriyeli arapça dükkanlar da var sonra oyunu bize arapça açtılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrome'a hola vpn ekleyin oradan amerika ile bağlanın ingilizce indirme geldi sonunda.
  • Beyler ads sensivity ayarı bir tek bendemi çalışmıyor ?
  • spawn sistemi gene evlere şenlik olup olmadık yerde düşmanı arkana spawn ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 19 Eylül 2019; 21:47:11 >
  • Biri TunnelVPN önermişti. Sitesine Chrome dan giremedim. Opera ile indiriyorum. VPN ile VPN programı indiriyorum vay be...
  • Battle.net game settings'te mw beta da dil seçeneği var onu arapçadan ingilizceye çevirdim, dil download etmeye başladı.

edit: ingilizce oldu

Yalnız şöyle bir sorun var oyunu açınca fena donuyor sanki pc'nin gücü yetmiyor gibi. gtx 1660 ti 12 gb ram i5 var.

edit: oyun açıyorum ama beta kapalı nasıl oynuyorsunuz siz, daha açılmadı diyor "quit desktop" seçeneği var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 19 Eylül 2019; 21:50:0 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Hocam bir anda donup görev yöneticisinden kapatacak duruma mı getiriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Ben bu yöntemle çözdüm arkadaşlar

Alıntıları Göster
    bende bu şekilde çözdüm
  • indirmeyi tekrar deneyin ingilizce geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alihnn

Hocam bir anda donup görev yöneticisinden kapatacak duruma mı getiriyor
    Hayır çok ağır çalışmaya başlıyor, dona dona işliyor mouse simgesi bile zor ilerliyor, intro'dan sonra geri normale dönüyor ama beta kapalı giremiyorum.
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    tabi ingilizce yapılıp denenirde ne bileyim o terbiyesizlikten sonra pek bir anlamı kalmadı bana kalırsa..Sizi arap olarak görüyoruz sizi tanımıyoruz ama buyrun çok agladınız ingilizce girin dediler..
    Ben de de introfa oluyor sonra oyunda donup kalıyor anlamadım rx 570 var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    oyuna pkk nın konulacağından sonra böyle bir şeyi zaten bekliyordum

zaten alacağımdan değil oyun kıtlığı çekiyorum birkaç gün oynarım ondan sonra yüzüne bakmam elbette
  • Sinir krizi geçirdim.

Arapçaydı sildim, vpn indirdim, default language english dedi umarım sıkıntı çıkmaz 40 gb ya pff
  • Arkadaşlar dili değiştirmek için kopyala yapıştır yapmanıza gerek yok şu şekilde yaptım.

Arkadaşın dediği gibi Tunnelbear indirdim. (Opera üzerinden)
    Tunnelbear ı kurdum.Program üzerinden kayıt oldum. 10 dakikalık mail adreslerini kullanarak.
    Daha sonra İngiltereyi seçtim.
    Battle net üzerinden oyunu İngilizce yaptım ve otomatik olarak dil paketini indirmeye başladı.
  • Ryzen 3600, 16gb ram, gtx 1060 ile bütün ayarlar full 1080p sabit 60 fps alıyorum. FPS drop yaşamadım hiç çok akıcı bir oyun.
    Ön sipariş vermediyseniz oyunu oynayamazsınız şu an.
  • Arkadaşlar VPNhttps://www.****larindir.com/avira-phantom-vpn-pro-indir.html buradan indirin sorunsuz bir vpn ingiltere yapmanıza gerek yok avrupa ülkesi yapın
    Closed beta key alıp da oyuna girmeye çalıştıkların da tarihli bir hata veriyor ise call of duty nin kendi sitesine girip orada ki keyi kopyalayıp battle.net e yapıştırın sorun öyle çözülüyor
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.