Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.656
Cevap
6
Favori
163.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aranızda Xboxda oynayan Mr Kontos u tanıyan varmı ? biz oyundayken MOAB attı ama kim olduğunu bilmiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theChosenOne123

arkadaşlar aranızda Xboxda oynayan Mr Kontos u tanıyan varmı ? biz oyundayken MOAB attı ama kim olduğunu bilmiyorum ?

Bizim clan üyesi. tanırım kendisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Herkesin yakından tanıdığı Robert Bowling görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Respawn'a geçermi göreceğiz.

Bu olay hakkında ilginç 2 bilgi var.

Birincisi Robert "eski oyunlarda olan beğenilmiş haritaların" yeniden MW3 için yapımının ücretsiz dağıtılmasını yani Free DLC olmasını istemiş ve tartışma bu yüzden çıkıp ayrılmışlar.

İkincisi buradan anlaşıldığı kadarıyla "eski hit haritalar" geri geliyor.MW2 Highrise,Terminal ilk aklıma gelenler umarım o ikisi geri döner.
  • quote:

quote:

Herkesin yakından tanıdığı Robert Bowling görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Respawn'a geçermi göreceğiz.

Bu olay hakkında ilginç 2 bilgi var.

Birincisi Robert "eski oyunlarda olan beğenilmiş haritaların" yeniden MW3 için yapımının ücretsiz dağıtılmasını yani Free DLC olmasını istemiş ve tartışma bu yüzden çıkıp ayrılmışlar.

İkincisi buradan anlaşıldığı kadarıyla "eski hit haritalar" geri geliyor.MW2 Highrise,Terminal ilk aklıma gelenler umarım o ikisi geri döner.

Terminal çok iyi haritaydı gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 6 Nisan 2012; 17:34:08 >

• Nisan ayında 2 mayıs ayında 4 yeni harita geliyor.

http://www.callofduty.com/mw3/contentcalendar
  • quote:

Nisan ayında 2 mayıs ayında 4 yeni harita geliyor.

Hepsi harita olacağını hiç sanmıyorum. En aşağı yarısı Spec Ops görevidir yine. bir kere oyna bitir gereksiz görevler. umarım harita olur.
  • Icimden bir ses gelecek ay yayinlanacak olan 4 yeni(!) haritanin bunlardan olusacagini söylüyor,umarim yanilirim..

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Nisan ayında 2 mayıs ayında 4 yeni harita geliyor.

Hepsi harita olacağını hiç sanmıyorum. En aşağı yarısı Spec Ops görevidir yine. bir kere oyna bitir gereksiz görevler. umarım harita olur.

Hayır Soner abi hepsi harita olacak.Çünkü takvimde önce "classified" yazıyor sonra hangi tür DLC olacak ise ona dönüşüyor.Yani 6 yeni haritaya dönüştürdüler takvimde.

Ha bunların işi belli olmaz orası ayrı.

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Icimden bir ses gelecek ay yayinlanacak olan 4 yeni(!) haritanin bunlardan olusacagini söylüyor,umarim yanilirim..

Bu haritaları bende isterim ama Robert bunların fake olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

• BENCEDE YENI HARITALAR ÇIKABILIR
  • Aslında Cod 4 oyunundan;

Backlot, Bloc, Downpour, Pipeline, Showdown, Vacant haritalarını DLC olarak falan sunsalar müthiş olur.
  • Sanctuary ve Foundation yarın Premium Elite kullanıcıları için önce Xbox 360 olmak şartıyla çıkıyor.

• Special ops çok az geliyor 4 harita 2 special keşke 4special 4 harita gelse.
  • Sanctuary ve Foundation Live'a gelmiş 2 şer maç yapma şansım oldu.Artılar ve eksiler yazarsak.

Sanctuary 10/8:

+Konsept tasarımı çok iyi yapılmış ve bu nedenle;

+Tasarım ve görsellik açısından oyunun bu zamana kadarki en iyi haritalarından bir tanesi olmuş.

+Renk paleti çok uygun ne fazla cıvıl cıvıl ne de çok soluk.

+Çatışma yönünü belirleyen birden fazla koridora sahip.

-Yine basit bir harita olmamış,aksiyonu kesecek çok fazla girdili çıktılı mekan var.

-Boyut biraz daha ufak olmalıymış oyunda yeterince büyük harita var.

-Köprü olayını fazla kullanmaya başladılar daha düz tasarımlı haritalar lazım oyuna.

Foundation 10/6:

+Eski CoD haritalarını biraz olsun andıran tarzda daha ufak bir yapıya sahip.

+Çatışma genellikle haritanın ortasında toplanıyor bu da aksiyonu körüklüyor.

-Rezalet ötesi bir renk paleti kullanılmış o kadar solukki içim sıkıldı oynarken.

-Kamp yapacak çok fazla mekan var.

-Sniper için çok elverişli fakat mekan küçük olduğu için sniperlar sinir bozuyor pistol gibi kullanıldığında.

• Yeni haritalari 1 saat kadar oynadim,Sanctuary hem cok büyük hemde cok karisik ama renk paleti ve haritanin tasarimi cok iyi.. Foundation ise MW1 haritalarini andirdi,oldukca iyi hazirlanmis bana göre.. Birkac tane de yeni silah vs gelse güzel olacak ama neyse.
  • quote:

Yeni haritalari 1 saat kadar oynadim,Sanctuary hem cok büyük hemde cok karisik ama renk paleti ve haritanin tasarimi cok iyi.. Foundation ise MW1 haritalarini andirdi,oldukca iyi hazirlanmis bana göre.. Birkac tane de yeni silah vs gelse güzel olacak ama neyse.

Benim için fiyasko olan ilk 5 haritadan sonra bu 2 harita oldukça hoşuma gitti,eksikleri yukarıya yazdım ama en azından biraz daha eski havada 2 harita olmuş.
  • Şöyle Cod 4 deki, Vacant haritası tadında bir harita sunsalar hatta direk aynısı MW 3 için çıkarsalar mükemmel olurdu.
  • quote:

quote:

Yeni haritalari 1 saat kadar oynadim,Sanctuary hem cok büyük hemde cok karisik ama renk paleti ve haritanin tasarimi cok iyi.. Foundation ise MW1 haritalarini andirdi,oldukca iyi hazirlanmis bana göre.. Birkac tane de yeni silah vs gelse güzel olacak ama neyse.

Benim için fiyasko olan ilk 5 haritadan sonra bu 2 harita oldukça hoşuma gitti,eksikleri yukarıya yazdım ama en azından biraz daha eski havada 2 harita olmuş.

Katiliyorum,özellikle Foundation haritasinda cok fazla oynadim oldukca hosuma gitti CoD 4 haritalari gibi.. Hele hele ilk cikan DLC paketi fiyaskosundan sonra bu haritalar ilac gibi geldi..

• Videoyu izleyince, oyunu sadece 2-3 hafta oynanıp sattığım için bir kez daha gurur duydum kendimle:)

Yahu böyle saçma bir oynanış olur mu? Bu adama 50 tane yeni harita çıkarsan ne olacak? Oyun boyunca haritanın belli bir kısmında -o da çok küçük bir kısım- "önümden biri geçsin de vurayım" diye dolanıyor adam.

Biraz dikkatle K/D ratio tavan yapar, bravo valla süper oyuncu
  • Yeni haritalardan sadece birine baktım diğerine bakmadım bile... haritaların iyi yada kötü olmalarından değil TDM,KC ve DOM adı altında tek seçenekte aratması yüzünden....

Domination yada Kill Confirmed oynamayı sevmediğimden hiç bulaşmıyorum...ne zamanki normal kullanıcılara açılıp Standart maçlara dahil edilir o zaman oynarım...
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.