Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 Movie!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MW3'ün cikma tarihi verildi 11.Kasim.2011 (kesin degil.)

MW2'den kalan müthis sahnelerden yapilmis bir movie buldum, movie muhtesem fakat hicbir sekilde muzik, effekt hicbirsey yoktu bende aldim bu video'yu güzelce bi editledim.
    Ritme göre muzik, kalp atislari, alarm ve vesaire effekt ve muzikler koydum ve video bence cok daha güzel oldu.

buyrun;

yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undershots -- 22 Mayıs 2011; 21:32:12 >

• Afedersin de ben bu videoyu kaç kere izledim hepsininde de ses efektleri vardı.
  • hicbirinde "ses" denen birsey yoktu, demekki benim videodan baska video izlememissin ;)
  • Sen çok mu uyanıksın yav... Haha ses yokmuş...
  • saka falanmi yapiyorsunuz canlarim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: undershots

saka falanmi yapiyorsunuz canlarim?

Bence sen öncelikle ses kodeklerini kontrol et.

Bu Hayran yapımı filmdeki görsel efeklere bir bak, bu filmde ses olmama ihtimali senin aklına yatıyormu hiç?

Eğer hala inanmak istemiyorsan buyur birde şu linkdeki video ya bak, video nun ilk yayınlandığı internet sitesi;www.findmakarov.com

Yanlış anlama sen diyorsunki "hiç birinde ses yoktu" bu kelime topluluğunu iyice düşün bi. Senin video nun farkı ilk başta shepherd ın konuşma sesini duymayı zorlaştıran bir müzik eklenmiş birde ordan sonraki kalp atışı sesi yükseltilmiş ayrıca ilk giren müzik biraz daha erken ve daha yüksek sesle girmiş bir edit var fakat varlığı yokluğu anlaşılmayacak derecede o yüzden sen "hiç birinde ses yoktu" dediğin anda yanlış anlaşıman muhtemel.

Müzik editini ilk kez yapıyorsan başarılı denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 24 Mayıs 2011; 18:19:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CaLL Of DutY 4 <<d3dx9_34.dll>>
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.