Beyler PS3 500GB IM Var Oyun Alıcam Fiyatı 40-50 tl arasında olucak Aksiyon Ve Daha Çok Silah Üzerine Olucak Aksiyonda Olucak Ara Sıra Kardeşimle Babamla Felan Split Screen ve Co-op Oynicam Hangisinde Daha Güzel Oynanır ve Hangisi Daha Zevk Verir 1-Call Of Duty Modern Warfware 3 mü 2-Killzone 3 mü Beyler Hangisi Daha İyi Söylerseniz Sevinirim Birde Belirttiğim Fiyatlarda Başka Güzel Co-op Split Screen Oyun Varsa Söylermisiniz Söylerseniz Çok Mutlu Olurum Lütfen İnternette Araştırdım 2side Efsane Bide Siz Kesin Birşey Söyleyin Doğru Söyleyin Nolur Allah Sizden Razı Olsun :)
Hocam Co-op ve Splitscreen aynı mantık değil diye biliyorum. Co-op ağ üzerinden 2 veya daha fazla cihaz ile aynı senaryo mod'unu birlikte oynuyorsunuz diye biliyorum.
Splitscreen oyunlar, tek cihaz üzerinde 2 kişinin tek ekranı bölerek oynanır.
Multi oynayacaksanız "Killzone 3" oyuncu sayısı azalsada, her gün dolu lobby lerde oynuyorum ve fps konusunda zevk alarak oynadığım en iyi multiplayer oyundur benim gözümde.
Splitscreen oynayacaksan eğer "Army Of Two : The Devil's Carter" oyununu tavsiye ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme