selamun aleyküm ilk önce :) benim bi maruzatım olucaktı yardım ederseniz çok sevinirim forumda aradım ama bulamadım eğer aynı konu varsa linkini atarmısınız :)
Benim maruzatım: Ben eskiden COD MW3 online oynuyodum hala oynuyorum fakat eskiden oynarken silahlarım falan herşeyim 30lwl di ben 90lwldim sonra bi format gerekti attım oyunda gitti karakterde. Bu karakterin kaydedildiği bi dosya varmı? yani oyunu silerken yedeğini alacağımız sonra bidaha yüklediğimizde aynı karakterle devam edebileceğimiz bi yöntem felan varsa lütfen yardımcı olun. şimdi en baştan başlamak zorunda kalıcam buda çok sıkıcı oluyo.
up up up!!!!
iyi de format atmış olsan bile steam kayıt dosyalarını saklıyor leveller ve silah opsiyonların değişmiyor. Sen illegal oynuyorsun galiba...
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
iyi de format atmış olsan bile steam kayıt dosyalarını saklıyor leveller ve silah opsiyonların değişmiyor. Sen illegal oynuyorsun galiba...
Ulan ben de diyorum boyle sacma sey mi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Mü'min
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
Ulan ben de diyorum boyle sacma sey mi olur
evet, ben TeknoGods 2.0.1.7 den oynuyorum ama silahların felan kaydedildiği bi dosya vardır belki