Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 3 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu torrentten indirdim ve kurdum oyuna girdim oyun rusça çıktı bunu nasıl ingilizceye çevirebilirim

• yok mu yardım edebilecek biri
  • Çeviremezsin. Baştan indireceksin. Muhtemelen Zamunda'dan indirdin. Bende zamanında MW2'de böyle bir hata yapmıştım. Zamunda'dan oyun indirmiyorum artık

Değiştirirsin de İngilizce Dil Dosyalarını bulacaksın onları indirip öbürüyle değiştireceksin hiç uğraşmaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PS3!BF3! -- 9 Kasım 2011; 21:33:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Çeviremezsin. Baştan indireceksin. Muhtemelen Zamunda'dan indirdin. Bende zamanında MW2'de böyle bir hata yapmıştım. Zamunda'dan oyun indirmiyorum artık

Değiştirirsin de İngilizce Dil Dosyalarını bulacaksın onları indirip öbürüyle değiştireceksin hiç uğraşmaya değmez.

torrent z de bakıyordum dosyalara 7.7 gb boyutu en düşük diye indirdim rusçayla ilgili en ufak bi yazıda yoktu şansıma tüküreyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak kahraman -- 9 Kasım 2011; 21:39:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak kahraman

quote:

Çeviremezsin. Baştan indireceksin. Muhtemelen Zamunda'dan indirdin. Bende zamanında MW2'de böyle bir hata yapmıştım. Zamunda'dan oyun indirmiyorum artık

torrent z de bakıyordum dosyalara 7.7 gb boyutu en düşük diye indirdim rusçayla ilgili en ufak bi yazıda yoktu şansıma tüküreyim :D

Bende MW2'de "aa 8 GB hemencecik iner" diye düşündüm bir indirdim sesler farklı yazılar farklı bayağı araştırdım bende ama sonra mecburen 11.08 GB olanı indirdim.

• Zaten piyasaya korsanını süren kişiler RELOADED ve SKIDROW. Bunların siterinden direk indirmek varken niye Torrent kullanıyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bende MW2'de "aa 8 GB hemencecik iner" diye düşündüm bir indirdim sesler farklı yazılar farklı bayağı araştırdım bende ama sonra mecburen 11.08 GB olanı indirdim.

şimdi buldum reloaded dosyasını 13.8 gb maximum 30 kb ile indiriyo :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi buldum reloaded dosyasını 13.8 gb maximum 30 kb ile indiriyo :/

RELOADED ve SKIDROW sitesinden indir. Torrent' ten indirilmez. 16Mbit bile zor çekiyor dosyaları. O yüzden en iyisi premium bul varsa sorun yok tabi. Hemen orjinal sitelerden çek. Diğerleri fasafiso.

• quote:

Arkadaşlar oyunu torrentten indirdim ve kurdum oyuna girdim oyun rusça çıktı bunu nasıl ingilizceye çevirebilirim

Alışveriş sitesinde Key satan bir kişinin ilanında buldum bu dosyayı. Dene bi istersen?

http://www.multiupload.com/UXF8CQEE7M Dil dosyasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemugurOnline -- 9 Kasım 2011; 22:02:50 >
  •  Call Of Duty Modern Warfare 3 Sorunu
    önce birde drectx hatası sonrada bu neden acaba black box sürümü bu
  • Bende 7.7 gblık Rus oyununu indirdim ve forumda ki bi arkadaşın ingilizce dosyasını indirdim yaklasık 5.5 gblık bi dosyaydı. O dosyayla beraber konuşmalar dahil ingilizce oldu.
  • Zaten yine aynı hesaba geliyor.
  • benim hata nasıl düzelecek bilen yok mu
  • quote:

Zaten yine aynı hesaba geliyor.

Daha hızlıydı :) torrenttan 13 küsür gblık oyunu yaklasık 3 günde indirebilirdim. Fakat ayrı ayrı indirince 2 saat gibi bir sürede indirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConGoLoSs

quote:

Daha hızlıydı :) torrenttan 13 küsür gblık oyunu yaklasık 3 günde indirebilirdim. Fakat ayrı ayrı indirince 2 saat gibi bir sürede indirdim.

İnternet hızı ve premium hesap etkili oluyor olmasın?
    Premium hesabın yoksa max. çekebileceğin 400 KB/sn. Torrent'ta ne kadar seed varsa o kadar hızlı indirirsin. Ayrıca erken indirildi de noldu, optimizasyon vs. sorunları ile uğraşıldı, oyundan tam anlamıyla zevk alınamadı. Ayrıca burada kaç kişinin her sitede Premium hesabı ve çok çok iyi bir internet bağlantısı var? Herkeste 8MBit tarife. Bazı arkadaşlarda 16Mbit, bazılarında 20Mbit. 2MBit olanlarda var tabi.

• quote:

quote:

quote:

Premium hesabın yoksa max. çekebileceğin 400 KB/sn. Torrent'ta ne kadar seed varsa o kadar hızlı indirirsin. Ayrıca erken indirildi de noldu, optimizasyon vs. sorunları ile uğraşıldı, oyundan tam anlamıyla zevk alınamadı. Ayrıca burada kaç kişinin her sitede Premium hesabı ve çok çok iyi bir internet bağlantısı var? Herkeste 8MBit tarife. Bazı arkadaşlarda 16Mbit, bazılarında 20Mbit. 2MBit olanlarda var tabi.

oyun rus bir siteden indirilme olduğu icin saniyede 950 kb - 1 Mb hız ile indiriyordum. Bende de 8 Mbitlik tarife var. Ve indirdiğim oyunda hiçbir sorun yoktu.Veya şöyle söyleyeyim sinekten nem kapan birisi değilim.Grafiklerini falan hiç takmadım. Korsan oynanan bir oyunda grafiğin mükemmel olması beklenirse o sizin söylediğiniz sorunlar ortaya çıkıyor. Senaryosu için indirdim oynadım.Gayette başarılı bir oyun olmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyun rus bir siteden indirilme olduğu icin saniyede 950 kb - 1 Mb hız ile indiriyordum. Bende de 8 Mbitlik tarife var. Ve indirdiğim oyunda hiçbir sorun yoktu.Veya şöyle söyleyeyim sinekten nem kapan birisi değilim.Grafiklerini falan hiç takmadım. Korsan oynanan bir oyunda grafiğin mükemmel olması beklenirse o sizin söylediğiniz sorunlar ortaya çıkıyor. Senaryosu için indirdim oynadım.Gayette başarılı bir oyun olmuş

Yalnız arkadaşlar Zamunda'dan Rusça indirip daha sonra 5.5 GB'lık dil dosyasını Rapid-share, Fileserve, Hotfile vb. sitelerden indiriyor, ben ona atfen 400 KB/sn olayını yazmıştım.

• quote:

Bende 7.7 gblık Rus oyununu indirdim ve forumda ki bi arkadaşın ingilizce dosyasını indirdim yaklasık 5.5 gblık bi dosyaydı. O dosyayla beraber konuşmalar dahil ingilizce oldu.

bende indirdim şuan o dosyayı zahmet olmazsa kurulumuda anlatır mısın
  • kardeşlerim abilerim lütfen bana yardım edin sistemim windows xp sp3 işlemci intel pentium4 3.60 ghz ram 1.5 ekrankartı atı radeon hd 3450 512mb 64bit bnm sorunum format atmadan önce call of duty modern warfare 3 sorunsuz oynuyodum donmadan takılmadan sonunu bile getirdim şimdi format attırdım call of duty modern warfare 3 girince altdaki çubuk zor doluyor 10 dkk bkliyorum oyuna giriyor oyun donmuyor kasmadan oynuyorum ama altdaki çubuk beni deli etti 10 15 dkk bkliyorum onun dolması için loadin çubuğu oyuna girince lütfen lütfen bana nolur yardım edin nağpa bilirim yalvarıyorum bni deli etti pc yi kırıcam ya
  • malasef değiştirmezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.