Selam arkadaşlar oyunda kendi emeğimle 80 lv oldum ancak diğer kişilere bakıyorum adam 1 levelde sonuncu kırmızı prestigeye geçiyor hack olmadan yapamazlar bunu 1 kişide değil bir oyunda 12 kişi varsa 8-9 tanesi son prestigede vac bunları yakalamıyormu hileleri yakalamıyor biliyorum ama neredeyse oyunun %90 ı prestige hack kullanmış herkes yaptığı için bende yapmak istiyorum ancak vac yakalarmı diye endişelerim var hile kullanmayı seven biri değilim 1 kere hile açmışlığım yok ama neredeyse oyunun tamamı kullandığı için bende kullanmak istiyor nasıl yapıyorlar biliyormusunuz ?
Bana göre WH,Aimbot dışında hiç bir hile şeyimde değil. Çünkü benim arkadaşlarım ve ben de dahil pres atlattım.Ama benimkine saçma sapan. Double xp yüklemiş hile. Bi' baktım 60 lvldim 70 olmuş direk falan.Pres. hilesini çok takma ya. Pres 20 olsan da . Pres 1 olsan da bir değişklik yok. VAC'a gelince , adamlar sürekli update tutuyo pek takmıyolar galiba.
benim prestige 80 lv olunca oluyoya 5 yıldız yuvarlak şeklinde o biliyorum önemli değil ama neredeyse herkeste var bende yapayım dedim araştırdım nette bunun hakkında hiç konu yok altermw3 tekno ya filan koymuşlar senin bildiğin varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: KillerPrince1404
benim prestige 80 lv olunca oluyoya 5 yıldız yuvarlak şeklinde o biliyorum önemli değil ama neredeyse herkeste var bende yapayım dedim araştırdım nette bunun hakkında hiç konu yok altermw3 tekno ya filan koymuşlar senin bildiğin varmı ?