Şimdi Ara

Call Of Duty: Modern Warfare 4, 2019 Yılında Çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sonraki Call of Duty oyununun MW4 olacağı ve 2019’da piyasaya çıkacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Black Ops 4’ün duyurusunu yapan Activision Blizzard, oyunla ilgili bazı radikal kararların alındığını belirtmişti. Özellikle tek kişilik modun bulunmaması, Call of Duty serisi için ilginç bir hamleydi.

Black Ops 4’ün çıkışına henüz aylar varken, Call of Duty serisinin bir sonraki oyunu hakkında söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Black Ops 4’ü doğru bir şekilde tahmin eden kaynağın yeni iddiasına göre Activision Blizzard, 2019’da Modern Warfare 4’ü çıkaracak.

Infinity Ward tarafından geliştirilmekte olan oyunun tek kişilik senaryo, multiplayer ve zombi modlarının bulunacağı söyleniyor. Diğer taraftan oyuna Battle Royale modunun da dahil edilebileceği, fakat kesin kararın henüz verilmediği iddia ediliyor.

Bir sonraki Call of Duty oyununun da Battle.net’e entegre edilme ihtimali oldukça yüksek. Bunca yıldır Steam’i kullanan CoD oyuncularının bu değişikliğe nasıl bir tepki vereceklerini ise önümüzdeki aylarda göreceğiz.
    https://www.vg247.com/2018/05/21/call-of-duty-modern-warfare-4-2019-game-infinity-ward-report/
    https://www.technopat.net/2018/05/22/call-of-duty-modern-warfare-4-2019-yilinda-cikabilir/

• Hikayeyi bozucaklarsa hiç uğraşmasınlar.Son dönemde çıkan başarısız oyunlardan sonra bu serinin hikayesini eski kalitesinde devam ettirebilcek bir yeterliliğe sahip olduklarını düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotalan

Hikayeyi bozucaklarsa hiç uğraşmasınlar.Son dönemde çıkan başarısız oyunlardan sonra bu serinin hikayesini eski kalitesinde devam ettirebilcek bir yeterliliğe sahip olduklarını düşünmüyorum.
    Kesinlikle size katılıyorum. Tadında bırakmaları gerek.
  • quote:

Hikayeyi bozucaklarsa hiç uğraşmasınlar.Son dönemde çıkan başarısız oyunlardan sonra bu serinin hikayesini eski kalitesinde devam ettirebilcek bir yeterliliğe sahip olduklarını düşünmüyorum.
    Eski MW ekibi gelmiş hocam. Respawn'dan ayrılmış adamlar. Yabancı kaynak ta yazıyor :) İnfinity Ward çok tokat yedi bence iyi bir oyun olucak.

Seri reboot olucak zaten eski ekip bitti malum kişiler ölünce..

• Hala bir umut var bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    Aslında Captain Price hayatta kaldı,Makarov gibi bi düşman daha çıkarsa seri devam edebilir.

• Hocam siz eski ekip geldi diyince biraz umutlandım seriyi özüne döndürebilirler.Lakin respawnda hikaye odaklı star wars oyunu yapacaktı umarım bu durum onları etkilemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam siz eski ekip geldi diyince biraz umutlandım seriyi özüne döndürebilirler.Lakin respawnda hikaye odaklı star wars oyunu yapacaktı umarım bu durum onları etkilemez.
    Star Wars oyununu aslında kapatılan Visceral Games yapıyordu adamlar ellerinden aldı kapattı orayı sonra. Oyun lineer bazlıymış EA aldıktan sonra açık dünya olmuş..

İnfinity Ward eski ekibi topluyormuş Respawn'dan 7-8 kişi bakalım ne gibi etkisi olucak görücez.

seneye cod serisini İnfinity Ward'ın elinde MW4 dedikodusu doğru olma şansı çok yüksek.

bu neslin en çok satan cod oyunu black ops 3 ve WW2 olmuş. MW4 hepsini geçebilir iyi bir şey çıkarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 28 Mayıs 2018; 12:50:36 >

• Güzel bir oyun gelir umarım seviyorum MW serisini

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Eski MW ekibi gelmiş hocam. Respawn'dan ayrılmış adamlar. Yabancı kaynak ta yazıyor :) İnfinity Ward çok tokat yedi bence iyi bir oyun olucak.

Seri reboot olucak zaten eski ekip bitti malum kişiler ölünce..

Alıntıları Göster
    Hacım çok heycanlandırdın beni birden bire eğer gelirse süper olur çok mutlu olurum çok iyi bir oyundu kaç kere bitirmişimdir inşallah gelir dostum

• Bunun ile beraber MW2 remastered gelsin fiyatı 500-600 olsun yine alırım. Arkadaş ne özledim şu nuke atma çabasını ve nuke attığım günleri. Artı olarak MW2 haritalarınıda özledim.
    Sırasıyla Killstreak Harrier+Chooper yada AC130+Sonra Gelsin Nuke :) inanılmaz keyifli. Daha sonra bunu MW3’te ölmeden 24-25 tam emin değilim 24’de olabilir 25’de olabilir M.O.A.B geldi, WW2’de V2 rocket. Ama hiçbiri nuke gibi keyif vermiyor. Kaldı ki M.O.A.B ve V2 Rocket atmak çin işkencesi, ölmeden 25 adam vurmak her babayiğidin harcı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Star Wars oyununu aslında kapatılan Visceral Games yapıyordu adamlar ellerinden aldı kapattı orayı sonra. Oyun lineer bazlıymış EA aldıktan sonra açık dünya olmuş..

İnfinity Ward eski ekibi topluyormuş Respawn'dan 7-8 kişi bakalım ne gibi etkisi olucak görücez.

seneye cod serisini İnfinity Ward'ın elinde MW4 dedikodusu doğru olma şansı çok yüksek.

bu neslin en çok satan cod oyunu black ops 3 ve WW2 olmuş. MW4 hepsini geçebilir iyi bir şey çıkarsa.

Alıntıları Göster
    Visceral Games'in yaptığı ve iptal olan Star Wars oyunuyla Respawn'ın yaptığı oyun tamamen farklı oyunlar birbiriyle ilgisi yok.

• mümkün değil ya olmaz öyle bir şey çıksa da ghosts gibi isimden ibaret bir oyun olur

SPOİLER

ölmeyen adam kalmadı hikaye tamam zaten daha ne yazabilirler ki mw serisi adına

SPOİLER
  • İnfinity Ward'un iletişim sorumlusu şöyle bir tweet atmış

Gif'teki kuru kafanın mw2'den Simon "Ghost" Riley'i işaret ettiği düşünülüyor. Yeni gelecek oyun Modern Warfare 4 olabilir, düşükte olsa Ghosts 2 olma ihtimali var fakat Infinity Ward, Ghosts ve Infinite Warfare oyunları ile değil Modern Warfare serisi ile özdeşleşmiş bir stüdyo olduğu için 2019 Call Of Duty'nin Modern Warfare olma ihtimali daha yüksek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.