Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
8.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mtc den us key olarak almıştım. Key hala elime ulaşmadı maalesef. Mtc nin kod gönderdiği arkadaşlar buraya yazarsa bilgilenmiş oluruz.

Edit: benim kodum geldi. (internetim gitti, hem de bugün,arıza kaydı oluşturdular kim bilir ne zaman gelir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawolverine -- 25 Ekim 2019; 16:9:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pingler yine yüksek betadan farkı yok BF serisini 50ms de oynarken CoD 80 den aşağı düşmüyor. Yıllardır aynı terane nefret ediyorum bu oyunun serverlarından.

• Oyun mükemmel olmuş yıllardır özlemini çektik çer çöpe mahkum etmişlerdi bizi. Uzun yıllar sonra içimde tıpkı ozamanlar gibi eve gideyim de oturayım başına hissini kazandırdı bana.

Hikaye kısmı umrumda bile değil açmadım bile. Cod dedin mi adı multiplayerdır. Ve Modern Warfare ile uykusuz geceler tekrardan başlıyor içim dışım kıpır kıpır bu sebeple..

One X de harika görünüyor grafikler ve yeni nesilemi geçtik dedirtiyor yakıyor ortalığı. Muhteşem iş çıkarmışlar tebrik ediyorum yapımcı ekibi.

Gametrag: BlackTower1907

Ekleyin arkadaşlar oynarız birlikte..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    1080P 32.lik tv de ile oynuyorum multide grafikler fizikler harika ve makinayi baya zorluyor havalandirmanin calistigini duyuyorsun .
  • Pingler 50ms olsa süper olacak 75ms ile biraz gecikme oluyor.

• Multiplayer'da ayak sesi olayına bir ayar çekmeleri lazım. Topuklu ayakkabı giymiş gibi tak tuk sürekli bir ayak sesi var. Sesin takım arkadaşınıza mı yoksa düşmanlara mı ait olduğunu anlamak için, mini map'e bakarak daha dikkatli oynamanız gerekiyor. Her cod'da olduğu gibi ses kasanlar yine var. 30 sn.lik dead silence özelliği yerine eski sisteme dönüp perk koysalarmış keşke!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 27 Ekim 2019; 12:2:43 >
  • Adam gibi bir battlefield çıkmadı ki arkadaş şu oyuna muhtaç oluyoruz.millet pusmuş iki adam öldürdüm diye seviniyor pusmayanların da nerden çıktığı belli değil mantar gibi bir anda bitiveriyor.64 kişilik mod yapmışlar ne olduğu belli değil.bops4 ün bile bir gideri vardı yoklukta zorla oynuyorum

• mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Pusucular illallah ettirdi, bu kadar beklediğim oyundan beni soğuttular. Haritaların saçmasapan olmasından böyle oluyor,black ops serisinde bu kadar saklanma olmaz. Minimap düşman görünmüyor herkeste susturucu var herhalde. Kırk yıldır olan emblem editot yok saçma sapan amblemlerle oynuyoruz. Bu oyunu yapanlara yazıklar olsun.

• Pusucular illallah ettiriyor cidden. Haritalar çok sıkıntılı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Call of Duty: Modern Camper :D
    perk ini açın güzel camp atılıyor :D
    Call of Duty: Modern Warfare [ANA KONU]
  • Ayak seslerinin aşırı olması oyunda pusma lara sebep oluyor. Adam senin ayak sesini 100 metreden duyup pusuyor avını bekliyor. Ayak seslerine bir çare bulmaları gerekiyor.

• Oyunu cok begendim, dinamikler ve vurus hissi cok iyi. Haritalarin genel olarak durumu da bir o kadar kotu, pusuya cok musait. Dolayisiyla pusucular oyundan sogutuyor adami..

• Bf ve cod daima camper odaklı bir oyun oldu zaten.
    Halo gibi bir alternatif var neyseki.

• Klavye mouse desteği var mı xbox da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Klavye mouse desteği var mı xbox da?
    Var.

• XOneX'lerdeki crash olayı devam ediyor sanırım. Güncelleme geldi ama işe yaramamış gibi görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doziz

XOneX'lerdeki crash olayı devam ediyor sanırım. Güncelleme geldi ama işe yaramamış gibi görünüyor...
    Evet hala kapanıyor

• Cihaz aniden kapanınca dedim yandık şimdi cihaz gidiyor galiba. Meğer mw den kaynaklıymış.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    İyiymiş siz denediniz mi nasıl ?

Birde hangi oyunlarda bu destek var store da yazmıyor nereden bakabiliriz oyunlar listesine vs biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.