Şimdi Ara

call of duty Modern warfare directx hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar uğraştım ki bu hatayla, artık oyunu bi kenara atmıştım , bugün yabancı bi sitede bi adamın söyledii laf aklıma takıldı, o da benim gibi x1650pro gddr3 kullanıyordu, atinin son driver ını kurduktan sonra bi sürün sorun yaşamış, sonra 7.1 e geri dönmüş çatır çatır çalışmış cod4 dahil bütün oyunları

hemen ati 7.1 i ve oyunu kurdum, çatır çatır oynuyorum herşey full de, çk memnunum,
    :):)

demek ki her zaman en yeni en iyi demek değilmişşş

• Kesinlikle haklısın, bende son driverı kurdum ve rahatsız edici birçok sorun yasadım... Durduk yerde hata veriyordu ve masaüstünde sağ tus yapınca Atının özellikleri war , ona tıkladığımda yine hata veriyordu.. Bnde tekrar eski versiyona döndüm
  • ati bu hata için bir hotfix yayınladı, buradan ulaşabilrsiniz
    http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31542
  • Bu hotfix nasi bişi anlamadım yüklenirken mavi ekran hatası geldi. Şimdi COD4 için 7.1'e döncem ama inş diğer oyunlarda bi sorun olmaz. Ayrıca katılıyorum: "her zaman en yeni en iyi demek değildir"
  • Ewt arkadaşlar onca uğraştan sonra COD4 her türlü sorunsuz oynuyorum. Hotfix mavi ekran verirse sizdede bi daha deneyin bende 4.de yüklendi artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.