o kadar uğraştım ki bu hatayla, artık oyunu bi kenara atmıştım , bugün yabancı bi sitede bi adamın söyledii laf aklıma takıldı, o da benim gibi x1650pro gddr3 kullanıyordu, atinin son driver ını kurduktan sonra bi sürün sorun yaşamış, sonra 7.1 e geri dönmüş çatır çatır çalışmış cod4 dahil bütün oyunları
hemen ati 7.1 i ve oyunu kurdum, çatır çatır oynuyorum herşey full de, çk memnunum, :):)
demek ki her zaman en yeni en iyi demek değilmişşş
Kesinlikle haklısın, bende son driverı kurdum ve rahatsız edici birçok sorun yasadım... Durduk yerde hata veriyordu ve masaüstünde sağ tus yapınca Atının özellikleri war , ona tıkladığımda yine hata veriyordu.. Bnde tekrar eski versiyona döndüm
Bu hotfix nasi bişi anlamadım yüklenirken mavi ekran hatası geldi. Şimdi COD4 için 7.1'e döncem ama inş diğer oyunlarda bi sorun olmaz. Ayrıca katılıyorum: "her zaman en yeni en iyi demek değildir"
Ewt arkadaşlar onca uğraştan sonra COD4 her türlü sorunsuz oynuyorum. Hotfix mavi ekran verirse sizdede bi daha deneyin bende 4.de yüklendi artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme