Şimdi Ara

Call Of Duty MW 2 Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

quote:

Orijinalden alıntı: smeee

quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Arkadaşlar bu arada yukarıda yazmıştım ses kartından olabilir ve çözüldü galiba diye ama çözülmedi .. Sorun aynen devam ediyor .. Bu arada Cod4 ü yükledim ondada var aynı sorun .. Sadece cod serisinde karşılaşıyorum bu sorunla .. Başka hiç bir oyunda olmuyor yıllardır ..

Tüm benliğimle katılıyorum sana
    Bu problemin donanımla ilgili değilde yazılımsal olduğunu düşünüyoruz.Çünkü oyun kilitlenince windows çalışmaya devam ediyor.Görev yöneticinden kapatıp tekrar oyunu başlatabiliyorum.

Euhe ..

Arkadaşım benim sorun öyle değil .. Ben pc ye reset atmadan kurtulamıyorum .. Pc hiç bir şekilde cevap vermiyor donuyor kalıyor ...

Bendeki problemde öyle reset atmadan sadece kalan son ses czzzzzzzzz şeklinde tekrarlanıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

quote:

aynısını bende oc yaptığımda yaşadım biosu resetledim ramleri çıkarıp taktım düzeldi ısınmadan kaynaklanıyo galiba

Ramleri ekran kartını ce cpu yu bile takıp temizleyip denedim.Problem hala devam ediyor.Ekran kartında problem olduğunu düşünmeye başladım.( pek inanasım gelmiyor ama Tedavi amaçlı ) Ekran kartı sıcaklığını sağlıklı olarak ölçüp kontrol edebilen everest dışında program önerebilirmisiniz ?

cpu nun neresini temizledin termal macunu temizlemedin dimi.bendeki sorunun çözümünü en ince ayrıntısına kadar anlatıym pcyi fişten çek psu nun anakart bağlantılarını sök bios pilini çıkar ramleri çıkar biraz bekle hepsini geri tak bios ayarlarını yap(saat tarih falan)sonra oyuna gir yine aynı sorun olursa bi çaresini buluruz.vga sıcaklığını ölçmek içinde gpu-z yi kullan

Tekrar Merhaba
    Gpu sıcaklığı 80 derece ye kadar çıkabiliyor.Bu sorun olabilir mi. ( ölçümü gpu-z ile yapıyoruz )
    Acaba farklı bir crack yada oyun kopyası denesem faydalı olabilir mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynısını bende oc yaptığımda yaşadım biosu resetledim ramleri çıkarıp taktım düzeldi ısınmadan kaynaklanıyo galiba

Ramleri ekran kartını ce cpu yu bile takıp temizleyip denedim.Problem hala devam ediyor.Ekran kartında problem olduğunu düşünmeye başladım.( pek inanasım gelmiyor ama Tedavi amaçlı ) Ekran kartı sıcaklığını sağlıklı olarak ölçüp kontrol edebilen everest dışında program önerebilirmisiniz ?

cpu nun neresini temizledin termal macunu temizlemedin dimi.bendeki sorunun çözümünü en ince ayrıntısına kadar anlatıym pcyi fişten çek psu nun anakart bağlantılarını sök bios pilini çıkar ramleri çıkar biraz bekle hepsini geri tak bios ayarlarını yap(saat tarih falan)sonra oyuna gir yine aynı sorun olursa bi çaresini buluruz.vga sıcaklığını ölçmek içinde gpu-z yi kullan

Tekrar Merhaba
    Gpu sıcaklığı 80 derece ye kadar çıkabiliyor.Bu sorun olabilir mi. ( ölçümü gpu-z ile yapıyoruz )

Arkadaşım eğer öteki oyunlardada aynı sıcaklık olupta çıkmıoyrsa sorun olmaması lazım. zira 8o derece az değil ama çalışır. Senin sorunun oyunla ilgili sanırım. Başka oyunlardada oluyormu bu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar Merhaba

Arkadaşım eğer öteki oyunlardada aynı sıcaklık olupta çıkmıoyrsa sorun olmaması lazım. zira 8o derece az değil ama çalışır. Senin sorunun oyunla ilgili sanırım. Başka oyunlardada oluyormu bu olay

Nfs shift ile sıcaklık ölçmedim hiç ama max ayarlarda oyunu bitirmiştim.Hiç te problem olmamıştı.Ama o zaman sıcaklığa hiç bakmadım tabi.Yarın farklı bir kopya denemek istiyorum.

• COD 4De ve COD 6da bendede donma sorunu vardı overclockları geri alınca düzeldi.Sizde deneyin olabilir belki
  • Gpu sıcaklığı ve hızının gpu-z programı ile kaydedilmiş bir text dosyası mevcut.Buı bilgileiri yorumlayabilecek arkadaşlar olursa mail olarak gönderebilirim.Ya da dosyaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://r*******e.com/files/310997971/GPU-Z_Sensor_Log.txt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smeee -- 23 Kasım 2009; 12:41:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.