Şimdi Ara

Call of Duty mw 4 çıka bilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu gğn çk değişik bi konuyla karsınızdayım sizce mw 4 çıkarmı ve çıkarsa konusu nasıl olabilir ama her şeyden önce admine öncelik :D
    bence çıkarsa:

Başlıyorumm..

Call of Duty: MW4 Çıkarsa bence Price S.A.S Takımına geri döner ve Burns adlı karakteri canlandırırz Bir yandan ise Mw2'den tanıdıgımız Rangers takımında Görevlere devam ederiz Yeni bir Kötü karakter mesela Vladimir Makarov'un Kardeşi veya Yakın dostu.. :D :D Neyse eğer o olmadı Volk var Amerikanın En Güvenli California Hapishanesinden kaçar ve Dostlarının İntikamını Almaya Çalışır..
    Bir yandan MacMillan İLe savaşır bir yandan ise Eski Günlere ait Görevleri yaparız.. :)

Benim konum bu İsteyen saçmalasın İsteyen İçinde kalanı yazsın Ama KÜFÜR etmesin Aksi taktirde Ban sebebidir..şikayet ederim

• Belkide Ghost ölmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovah

Belkide Ghost ölmemiştir.
    Bildiğim kadarıyla 1 Mayıs'da duyurulacak.%99 ihtimallede Kasım ayında çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Bildiğim kadarıyla 1 Mayıs'da duyurulacak.%99 ihtimallede Kasım ayında çıkar.

Alıntıları Göster
    Ghost un ölmemesine imkan yok adamı hem yakdılar hemde ondan önce bir mermi yedi magnum la
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice_12

Ghost un ölmemesine imkan yok adamı hem yakdılar hemde ondan önce bir mermi yedi magnum la

• quote:

Orijinalden alıntı: Forever Alex

quote:

Senin Hiçbir şeyden haberin yok galiba o adam ghost değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: MustDie

quote:

quote:

Senin Hiçbir şeyden haberin yok galiba o adam ghost değil...

Alıntıları Göster
    çıkmaz,çıkmasında artık dönsün 2.dünya savaşına gına geldi artık modern savaştan

• quote:

Orijinalden alıntı: NowWeDie

çıkmaz,çıkmasında artık dönsün 2.dünya savaşına gına geldi artık modern savaştan

Alıntıları Göster
    MW4 çıkmaz bence ama çıksada fena olmaz. Cod serisi klasik bir şekilde her seride bir karakteri/leri öldürüyor zaten, Soup ta öldü çıkmaz bence 4.
    Ama çıkarsa ; Price i kesin yine görürüz. Makarov un amcası dedesi varsa babası falan arkadaşı gelir intikam almaya zaten Makarov da Zakhaev in dostu değilmiydi. 2013 ün 2. çeyreğinde açıklanır sonbaharında çıkar. Klasik bir cod tarihi olan kasımda çıkar heralde.

• quote:

quote:

sen çok yanlış biliyon kardeş. sonda çıkan ghost değil. mw3 le de alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

quote:

quote:

sen çok yanlış biliyon kardeş. sonda çıkan ghost değil. mw3 le de alakası yok.

Alıntıları Göster
    çıkmasını isterim bu seferde yeni biriyle tanışır belkide kim bilir ama eminim çıkarsa eğer yine biri o seride ölücekdir ve price kızıcak falan filan yine klasik cOd işte saçmaladığımı söyleyebilirsiniz ama buda bir ihtimal 4 de 6 da 8 de hep öle oldu

• Çıkmasın be gerek yok. Hep 2.dünya savası olurdu eskiden. Artık modern. Yeni cod 1.dünya savası olsun sonra piyasa 1.dünya savası konulu oyunlarla dolsun. Nasıl fikir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Çıkmasın be gerek yok. Hep 2.dünya savası olurdu eskiden. Artık modern. Yeni cod 1.dünya savası olsun sonra piyasa 1.dünya savası konulu oyunlarla dolsun. Nasıl fikir?
    Dördüncüsü çıkarılırsa senaryo konusunda sıkıntı çıkmaz, her türlü devam ettirilebilir konu olarak.

Çıksın da isterim şahsen. Bu oyunun karakterleri de konusu da bağlıyor insanı kendisine. Örneğin

Soapın öldüğü bölümde bir süre o mekandan ayrılamamıştım, halbuki altı üstü bir oyun ama o denli sarmış bizi :)

Eski karakterler ve eski konular ile karakterlerin güncel halleri ve şimdiki zamanla bağlanması güzel oluyor. Örneğin,

son oyunda orta doğuda atom bombasının patladığı anda Yuri ile Makarov u gösteriyordu, bunu gibi..

Devam etsin, oynanır her türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Dördüncüsü çıkarılırsa senaryo konusunda sıkıntı çıkmaz, her türlü devam ettirilebilir konu olarak.

Çıksın da isterim şahsen. Bu oyunun karakterleri de konusu da bağlıyor insanı kendisine. Örneğin

Soapın öldüğü bölümde bir süre o mekandan ayrılamamıştım, halbuki altı üstü bir oyun ama o denli sarmış bizi :)

Eski karakterler ve eski konular ile karakterlerin güncel halleri ve şimdiki zamanla bağlanması güzel oluyor. Örneğin,

son oyunda orta doğuda atom bombasının patladığı anda Yuri ile Makarov u gösteriyordu, bunu gibi..

Devam etsin, oynanır her türlü.

Alıntıları Göster
    suyunu çıkarmaya gerek yok.
    keşke farklı bir oyun yapsalar diyeceğim ama bozulmadıysa düzeltme lafının peşinden gidiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

suyunu çıkarmaya gerek yok.
    keşke farklı bir oyun yapsalar diyeceğim ama bozulmadıysa düzeltme lafının peşinden gidiyorlar.

Alıntıları Göster
    Çıksın çıkacağı kadar yinede oynarım ama black ops serisi gibi farklı bir hikaye olarak çıkartırlarsa yeni bir seri 1 den başlayıp kim hayır der merak ediyorum vallaha ben pies in başından ayrılmam
  • quote:

Çıksın çıkacağı kadar yinede oynarım ama black ops serisi gibi farklı bir hikaye olarak çıkartırlarsa yeni bir seri 1 den başlayıp kim hayır der merak ediyorum vallaha ben pies in başından ayrılmam

Alıntıları Göster
    Birşey fark ettimde bütün serinin sonu aynı bitiyor yani bütün seriden kastım cod 4,6,8 cod 4 ü hatırlayın imrak zekhaev takım arkadaşlarınızı vurur tam sizi vurucakkken helikopter gelir dikkatleri dağılır ve price nin attığı silahla yerden vurursunuz 6 da sepherd tam size silahı sıkarken price gelir saplanan bıçağı çıkartır tam kafasından vurursunuz 8 de ise tam makarow iti sizi vurucakken yuri gelir sizi kurtarır ama sonu kötü oluyo adam için ama ölmesine sevindim zamanında az itlik yapmamış herşeyi açıklıo tamamda yinede ölmesi daha ii nese konudan sapmayalım makarow onu öldürür price sinirlenir kalkar ve onu boynundan tutup yere yapıştır düşen helikopterin halatını alır boynuna geçirir kısacası asarak öldürür kesin mw 4 dede sonu aynı olucak (TABİ ÇIKARSA)

• quote:

Birşey fark ettimde bütün serinin sonu aynı bitiyor yani bütün seriden kastım cod 4,6,8 cod 4 ü hatırlayın imrak zekhaev takım arkadaşlarınızı vurur tam sizi vurucakkken helikopter gelir dikkatleri dağılır ve price nin attığı silahla yerden vurursunuz 6 da sepherd tam size silahı sıkarken price gelir saplanan bıçağı çıkartır tam kafasından vurursunuz 8 de ise tam makarow iti sizi vurucakken yuri gelir sizi kurtarır ama sonu kötü oluyo adam için ama ölmesine sevindim zamanında az itlik yapmamış herşeyi açıklıo tamamda yinede ölmesi daha ii nese konudan sapmayalım makarow onu öldürür price sinirlenir kalkar ve onu boynundan tutup yere yapıştır düşen helikopterin halatını alır boynuna geçirir kısacası asarak öldürür kesin mw 4 dede sonu aynı olucak (TABİ ÇIKARSA)

Alıntıları Göster
    Modern warfare gibi konulu 2.dünya savaşı oyunu yapsınlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Finwe.

Modern warfare gibi konulu 2.dünya savaşı oyunu yapsınlar :D

Alıntıları Göster
    Mw3 ten buyuk gelir getiren activision mw4 u cıkarmadan bırakmaz ama oyunun konusu cok degisecektir diye dusunuyorum.(Cıkarsa orjinal MP'sine fazla DLC gelmez inş. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkoglu1908 -- 3 Ocak 2013; 23:43:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkoglu1908

Mw3 ten buyuk gelir getiren activision mw4 u cıkarmadan bırakmaz ama oyunun konusu cok degisecektir diye dusunuyorum.(Cıkarsa orjinal MP'sine fazla DLC gelmez inş. )

Alıntıları Göster
    Kesinlikle çıkacak çalışmalara başlandı bile yakından takip ediyoruz bakalım. Yeni senaryo nasıl olur bilmem ama MW 2 deki gibi müzikleri güzel ve sürprizleri bol olsun. Bence 1. ve 2. oyun arasında yaşananlara da değinilecek, bildiğimiz gibi arada 5 yıllık bir süreç vardı. Bu da demek oluyor ki ölmüş olsalar bile Ghost ve Soap u da tekrar görcez. Ama eminim yine çok tutulan bir eleman gelecektir. Gaz-Ghost-Sandman gayet iyiydi. Bakalım Price neler yapacak, Nikolai nasıl yardımda bulunacak, 2.oyundan kalan Sgt.Foley,Onbaşı Dunn ve Ramirez bu sefer gün yüzüne çıkacaktır. Oyunun geçtiği yerler bu sefer ortadoğuya ve çin-japon taraflarına da kayabilir. Dört gözle bekliyoruz....

• quote:

Orijinalden alıntı: devletlü05

Kesinlikle çıkacak çalışmalara başlandı bile yakından takip ediyoruz bakalım. Yeni senaryo nasıl olur bilmem ama MW 2 deki gibi müzikleri güzel ve sürprizleri bol olsun. Bence 1. ve 2. oyun arasında yaşananlara da değinilecek, bildiğimiz gibi arada 5 yıllık bir süreç vardı. Bu da demek oluyor ki ölmüş olsalar bile Ghost ve Soap u da tekrar görcez. Ama eminim yine çok tutulan bir eleman gelecektir. Gaz-Ghost-Sandman gayet iyiydi. Bakalım Price neler yapacak, Nikolai nasıl yardımda bulunacak, 2.oyundan kalan Sgt.Foley,Onbaşı Dunn ve Ramirez bu sefer gün yüzüne çıkacaktır. Oyunun geçtiği yerler bu sefer ortadoğuya ve çin-japon taraflarına da kayabilir. Dört gözle bekliyoruz....

Çıkarsa onların yararına.. Yine yüksek satış rakamları yakalarlar.

Oyun motoru değişmese de birçok şey aynı kalsa da oynamak isterim ben. Bu birçok kişiyi sıkmış durumda ama ben bu oyundan sıkılmıyorum. Senaryodan mıdır nedir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: devletlü05

Çıkarsa onların yararına.. Yine yüksek satış rakamları yakalarlar.

Oyun motoru değişmese de birçok şey aynı kalsa da oynamak isterim ben. Bu birçok kişiyi sıkmış durumda ama ben bu oyundan sıkılmıyorum. Senaryodan mıdır nedir :)

Alıntıları Göster
    MW3 de dikkat ettiyseniz Overlod diye bir şey var bölümleirn anlatımlarında arada sırada birkaç konuşma oluyor. Orada Price ve Overlod konuşuyorlar Price: Mac diyor biraz konuşuyorlar daha sonra pripiyattan küçük bir kare geliyor. Göreve geri dönüyoruz macmillan sizce ölmüş mü ? :D Bu konuşma sayesinde mw 5 e kadar çııkarabilirler aslında. MW 4 ün 2. dünya savaşını anlatma olasılığı çok düşük belki price dedesini falan anlatır orada geçer 1 - 2 bölüm. Neden olamaz derseniz zaten anlamı modern savaş 2. dünya savaşı çok eski bir tarihte geçiyor imkanı yok olsada saçma olur.

Konuşmanın geçtiği bölüm ACT 2 de 2. görev adıda return to sender

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.