Şimdi Ara

Call of Duty MW2 Multiplayer Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna girip bir sunucuya bağlandığımda bi sorun çıkmıyor sorun o map bitip diğer map yüklenirken oluyor yada o sunucudan çıkıp başka sunucuya girince.çıkan hatalar şunlar:

bazen bu :  Call of Duty MW2 Multiplayer Hata

bazen de bu çıkıyo(print screen işlemediği için telefonla çektim) :  Call of Duty MW2 Multiplayer Hata

daha önce de oynuyodum hiç bi sıkıntı yoktu zaman geçirmek için bidaha yükledim ama bu hatalarla karşılaştım çözümünü bilen yardım ederse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabbra Cadabra -- 26 Haziran 2014; 23:05:58 >

• Bilen yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +++++
    Yokmu bilen? sanal bellegi arttir felan diyolar diger forumlarda.burdanda bilen cevaplarsa sevinirim

• valla 1 keresinde bendede böyle hata çıkmıştı oyunu kapatıp baştan açtıp hata filan vermedi
  • çözümü buldum umarim yararlı olur .başlat>>donatilar>>komut istemi(yönetici olarak)>>bcdedit/set IncreaseUserVA 3072 yazıp enter yapiyoruz ve bilgisayari yeniden baslatiyoruz

Not:bu çözüm sadece CoD'un degil diğer oyunlardaki out of video memory hatasını da çözebilmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabbra Cadabra -- 4 Temmuz 2014; 0:53:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty Ve Ping
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.