Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
306.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cliffhanger_

ya arkadaşlar modern warfare 3 mü , blackops 1 mi , blackops 2 mi alayım...black ops 2 çok pahalı..diğerleri biraz makul sayılır...blackops2 çıktı diye online oyunda millet buraya yönelmiyor sanırım....modern warfare 3 alsam online de uzun süre gider mi...akıl verin..

Hocam Black Ops 2 alın Zombi modu çok eğlenceli, mw 3 te zombi modu yok maalesef.
  • yeni çıkan oyunu almanı tavsiye ederim, pahalı derken nereye göre pahalı dedin acaba? marketlere baktıysan bence spotçulara bak oyunu 120-130tl arası temin edebilirsin.
  • 120 -130 çok değil mi:) diğer oyunları 60 70'e bulmak mümkün..ama yine de son çıkanı almak daha iyi diyorsan bakarız duruma
  • artık spotçularda iyice çakal oldu ve bu fiyatlardan satışa çıkarıyorlar olmazsa yurtdışındaki sitelere bak 100tl alan vardı diye hatırlıyorum. ee modası geçen oyununda fiyatı düşüyor tabi
  • quote:

ya arkadaşlar modern warfare 3 mü , blackops 1 mi , blackops 2 mi alayım...black ops 2 çok pahalı..diğerleri biraz makul sayılır...blackops2 çıktı diye online oyunda millet buraya yönelmiyor sanırım....modern warfare 3 alsam online de uzun süre gider mi...akıl verin..

Aralarinda en iyi oyun black ops 1 dir tartismasiz onu alin..multisi zombisi single i herseyiyle efsanedir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

Aralarinda en iyi oyun black ops 1 dir tartismasiz onu alin..multisi zombisi single i herseyiyle efsanedir..

Bir de b02 yi oynayın siz Gerçekten güzel. PC'de zar zor indridim

Okul olmasa ps3 te paşa paşa satın almıştım ama

• arkadaşlar sizce mw3 ün mültiplayer ı ne zamana kadar dolu kalmaya devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: funner

arkadaşlar sizce mw3 ün mültiplayer ı ne zamana kadar dolu kalmaya devam eder

3-4 sene rahat oynarsın,COD oyunları öyle cabuk eskımez merak etme
  • quote:

arkadaşlar sizce mw3 ün mültiplayer ı ne zamana kadar dolu kalmaya devam eder

BO 2 çıkmadan önce BO1 de 240 000 civarı oynayan oluyordu.

MW3 de multiplayer ve special ops da online olamıyorum.Connecting to servers diyor sonra serverlar yok diyip geri dönüyor.Var mıdır bir çaresi.Yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkan10001

Benimle PS3 MW3 oynamak isteyenler
    (Sadece gerçek kanka olmak isteyenler )

PSN: MR_B_MY
    ne kadar garip diyorsan anlamı (İNGİLİZCE ÇEVRILIMLI) Bay.Berkan.para
    MR.Berkan.Money
    Normalde Berkan10001 olmasını isterdim amaa

By
    Berkan10001

eklelersen oynarız hocam xaslancanx

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkan10001

Benimle PS3 MW3 oynamak isteyenler
    (Sadece gerçek kanka olmak isteyenler )

PSN: MR_B_MY
    ne kadar garip diyorsan anlamı (İNGİLİZCE ÇEVRILIMLI) Bay.Berkan.para
    MR.Berkan.Money
    Normalde Berkan10001 olmasını isterdim amaa

By
    Berkan10001

eklelersen oynarız hocam xaslancanx

Okay bugün ya da yarın eklerim seni

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 2 Aralık 2014; 23:45:49 >
  • arkadaşlar hilleci hurdacı yayıldımı bu oyuna bo2 den geri mw3 e dönmeyi düşünüyorumda
  • BO2 faciasından sonra mw3 e dönmek ne güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

arkadaşlar hilleci hurdacı yayıldımı bu oyuna bo2 den geri mw3 e dönmeyi düşünüyorumda

mw3 de yok bişey dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

arkadaşlar hilleci hurdacı yayıldımı bu oyuna bo2 den geri mw3 e dönmeyi düşünüyorumda

yarın akşam dönüyorum mw3 e tekrardan öyleyse...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

yarın akşam dönüyorum mw3 e tekrardan öyleyse...

bende mw3'e geri dönüyorum
    black ops2 çok büyüj hayal kırıklığı
  • Oynayan arkadaslar, geri donenler ekleyebilirler

PSN : Alinued
  • Geri dondum ve oyunun dibine vurdum budur abi ya. Mw2 de alacagim. Oynayan var mi hala mw2 yi acaba loby falan buluyor mu oynayan arkadaslardan ricam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geri dondum ve oyunun dibine vurdum budur abi ya. Mw2 de alacagim. Oynayan var mi hala mw2 yi acaba loby falan buluyor mu oynayan arkadaslardan ricam

Ben en son 1 ay önce falan girmiştim hala oynayanlar var tabiki, hatta mw1 bile oynayabilirsiniz online.
  • 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.