Şimdi Ara

Call of Duty MW3 - The Blood Brothers

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
1
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar. Herkesin ozgurce dilegini paylasabilecegi, saygi ve sevgi icerisinde olmasini diledigimiz bir forum istiyoruz.

AKTIVITELER:
    -DIGER TAKIMLARLA KLAN MACLARI
    -KLAN TAKIMINI OLUSTURMAK ICIN KENDI ARAMIZDA DUZENLENECEK MACLAR (OLAYI AZ DA OLSA CIDDIYE ALMAK VE REKABET ICIN)

NOT:
    -KLANIMIZA ALIMLAR 12-16 KISI ARASINDA OLACAKTIR
    -TOP 6-9 TURNUVULARDA OYNAMAYA HAK KAZANACAKTIR
    örnek (S&D 6 kisi - Ground War 9 kisi)
    -PRIVATE MACLAR YAPARAK GRUBU TANIMAK VE STRATEJIMIZI BELIRLEMEK
    -GEREKSIZ TARTISMALARI ONLEMEK ADINA HERHANGI BIR KISININ YAZDIGI YAZIDAN KISISEL OLARAK RAHATSIZ OLURSANIZ BUNU O KISIYLE DEGIL BENIMLE PAYLASIN. (OZEL MESAJ V.S) GEREKLI UYARILARI BEN YAPABILIRIM.

Elite link:https://elite.callofduty.com/connect/clan/view/3755522#clan-challenges

Elite Clan ismi: 'BLOOD BROTHERS'

Clan Tag: BB

Clan üyeleri: 2. kisimdaki PSN'lerdir

1- hiddenbreath / hiddenbreath

2- egecan23 / egecen06

3- ubeyd98 /ubeyd98

4- viserion / Dogukan32

5- *Mr.BlackMask* / TNTBatman

6- bugraltu / bugraltu

7- solozoma71 / dhiozy312

8- KnGrkM35 / KnGrkM

9-

10-

11-

12-

TURNUVALAR:

ETKINLIKLER:

15-16 EYLUL (OYUN LISTESINDE BULUNAN HERKESLE CLAN FOTOGRAFI CEKILECEKTIR. SAATI 14 EYLUL'DE ETKINLIKLERDE BELIRTECEGIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddenbreath -- 4 Ekim 2012; 20:38:42 >

• Ben katılırım takımı kurulunca oyunlarada katılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubeyd98

Ben katılırım takımı kurulunca oyunlarada katılırım.
    Şimdi Katılabiliyor muyuz :?
  • Arkadaşlar bir önceki klanda yaptıklarımdan dolayı özür dilerim. Tam olarak toplanamadık, birlik olamadık o yüzden klanımız dağılma noktasına geldi. Ama bu klanda yaptıklarımı telafi ediceğim bundan emin olabilirsiniz. Bu klana benide alırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni alıcakmsın klana ?
  • quote:

Beni alıcakmsın klana ?

Birazdan ekleyecegim. Bu arada turnuvalar ve klan maclari hakkinda bilgi verecegim birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiddenbreath

quote:

Beni alıcakmsın klana ?

Birazdan ekleyecegim. Bu arada turnuvalar ve klan maclari hakkinda bilgi verecegim birazdan.

Alıntıları Göster
    Hayırlı Olsun.Bende Katılabilir miyim? Tabi İstersen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Call Of Duty Vanguard
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Beni alıcakmsın klana ?

Alıntıları Göster
    benide ekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creativeflo

benide ekleyebilirsin

Alıntıları Göster
    Yazın beni de madem, altı üstü 10 günüm kaldı(ps3'ü laptopa bağlamanın yolunu bulamazsam) beraber oynayalım. Ama bu sefer lütfen iş ciddi olsun. Yazmadan önce okuyalım, dikkat edelim. Önümüze geleni de almayalım derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DC's Joker -- 9 Eylül 2012; 14:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

Yazın beni de madem, altı üstü 10 günüm kaldı(ps3'ü laptopa bağlamanın yolunu bulamazsam) beraber oynayalım. Ama bu sefer lütfen iş ciddi olsun. Yazmadan önce okuyalım, dikkat edelim. Önümüze geleni de almayalım derim.

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR FORUMDA KI HERKESIN NE SIKLIKTA VE HANGI SAATLER ARASINDA OYNADIGINI BILMEK ISTIYORUM. CEVAPLARI PLAY STATION'DAN BANA MESAJ OLARAK ATABILIRSINIZ. BU SAYEDE GENEL TOPLANMA GUNLERINI BELIRLEYECEGIM. NORMAL OLARAK ONLINE OLDUGUMUZ ZAMANLARDA DA BIRBIRIMI GOREBILIYORUZ VE DAVETLESIP OYNAYABILIYORUZ. BU SADECE PRIVATE MACLAR VE TURNUVA MACLARININ TARIH VE SAATLERINI BELIRLEMEK ICINDIR.

• quote:

ARKADASLAR FORUMDA KI HERKESIN NE SIKLIKTA VE HANGI SAATLER ARASINDA OYNADIGINI BILMEK ISTIYORUM. CEVAPLARI PLAY STATION'DAN BANA MESAJ OLARAK ATABILIRSINIZ. BU SAYEDE GENEL TOPLANMA GUNLERINI BELIRLEYECEGIM. NORMAL OLARAK ONLINE OLDUGUMUZ ZAMANLARDA DA BIRBIRIMI GOREBILIYORUZ VE DAVETLESIP OYNAYABILIYORUZ. BU SADECE PRIVATE MACLAR VE TURNUVA MACLARININ TARIH VE SAATLERINI BELIRLEMEK ICINDIR.

Alıntıları Göster
    Ben her saatte oynayabilirim genellikle şu 2 hafta da.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam benide ekle bütün gün ordayım istediğin zaman gelirim

• quote:

Şu 1 hafta içerisinde her saat online olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

quote:

Şu 1 hafta içerisinde her saat online olurum.

Alıntıları Göster
    Sabah 6-10 arası.akşam 8-02

• quote:

Orijinalden alıntı: Viserion

Sabah 6-10 arası.akşam 8-02

Alıntıları Göster
    Genelde akşamları 8 den sonra müsait olurum. Sabah ve öğlen değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

Genelde akşamları 8 den sonra müsait olurum. Sabah ve öğlen değişir.

Alıntıları Göster
    ETKINLIKLER:

15-16 EYLUL (OYUN LISTESINDE BULUNAN HERKESLE CLAN FOTOGRAFI CEKILECEKTIR. SAATI 14 EYLUL'DE ETKINLIKLERDE BELIRTECEGIM)

BUTUN ETKINLIKLER VE AKTIVITELER SAYFAMIZIN EN BASINDA BELIRTILECEKTIR.

BU ARADA SU AN ONLINE S&D OYNUYORUZ KATILMAK ISTEYENLER GELEBILIR.
  • quote:

ETKINLIKLER:

Ben Gelebilirim Şu An.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viserion

quote:

ETKINLIKLER:

Ben Gelebilirim Şu An.

Alıntıları Göster
    beyler hayırlı olsun ama böyle forumdan yazışarak olmaz bi psn i açın party de toplanın
    adam gibi konuşun birbirinizle böyle forrumdan olmaz en son foruma girilir her şey rayına oturtulur ilk önce

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

beyler hayırlı olsun ama böyle forumdan yazışarak olmaz bi psn i açın party de toplanın
    adam gibi konuşun birbirinizle böyle forrumdan olmaz en son foruma girilir her şey rayına oturtulur ilk önce

Alıntıları Göster
    Bizde biliyoruz öyle yapmayı. SEn yorma o güzel kafanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Alıntıları Göster
    Teşekkürler dilekleriniz için. Ekip zaten birbirini tanıyordu, anlaşmazlık oldu tekrar birleşme kararı alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DC's Joker -- 9 Eylül 2012; 18:41:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.