Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
14
Favori
15.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar V tuşuna basınca bas konuş özelliği vanguard da neden olmuyor ayarlardan baktım açık.tuşun yeri mi değişti?

• Evet arkadaşlar oyun nasıl ilk izlenimleriniz ne?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkann406 F kullanıcısına yanıt

multiplayer çok sağlam. senaryo moduna kıyamadım başlamaya 1 er bölüm oynarım haftada bir gün sanırım kısa çünkü.kısaca oyun sağlam

• Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}

Siftahı açtık :)

• kiralamak isteyen varsa bana ulaşabilir.

campaign oynayıp geri veririm.

• FPS dususu yasiyan var mi? Deli gibi kasiliyor oyun.

Medium a kadar dusurmeme ragmen fark etmedi. I7 2600 islemci, 2060 super grafik kart, 16 gb ram var. kasmamasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamer81 G kullanıcısına yanıt

İşlemci darboğazı olabilir mi acaba?

O işlemciye o kart olmaz darboğaz problemi yaşıyorsun

• Hikaye kısmı için walktrough ve grafikleriyle uzun süre sonra İlk defa o eski cod havası var gibi gözüküyor. Zaten büyük ihtimalle cod u cod yapan eski ekip yaptı vanguardı.

çok aradın mı hocam o işlemciyi ?

anladım 10 yıllık pcne yeni kart almışsın da. ne bileyim i7 4790k falan olsa iyidir en azından.

• arkadaşlar oyunu 60 euroya battlenetten mi aldınız?

• Adrosero kullanıcısına yanıt

Benim hesap rus hesabı ağustosta rus vpn ile almıştım.

• sabotage1907 kullanıcısına yanıt

benim de rusa bağlı şuan hiç bir türlü alamıyorum euro ile de ruble ile de :) kitlemişlermi hesapları napmışlar alamadım

• yuotuberlerden izledim oyunu yaklaşık 1 saat gerçekten single player call of duty eski oyunları gibi tat veriyor ne yazık çok pahalı fiyatının düşmesini beklicem multiyer oynamıcağım için bu paraları vermem

• Adrosero kullanıcısına yanıt

Evet hocam kaldırdılar artık ben ilk çıktığı gibi aldım rus vpn ile 21 ağustosta şans işte

• vpnsizde alamıyorum :)

• rerea kullanıcısına yanıt

Yani yapilabilicek sey nedir? Ya low setting’de oynicaz yada cpu mi degisicek?

cpu değişcek 2060 ekran kartına 1080pde darboğaz yaptırmayacak bir işlemci alman gerekiyor.

multiplayer oyunlarda bf cod gibi cpu yüksek ister.belki diğer single oyunlarda bu durumu yaşamamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 7 Kasım 2021; 0:28:54 >
  • Cold war’da da yasamiyordum. Ondan acikcasi bu kadar fps dusmesi beklemedigim biseydi..

• crossplay i aktif edemiyorum.bu yüzden çok bekliyor maç ararken nasıl aktif ederim sorun ne olabilir?sizde durumlar nasıl?

import settings ten warzone seçiyorum onu da değiştiriyor başarılı dediği halde.cold warı seçiyor.ki cold war da cross play!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 7 Kasım 2021; 2:19:34 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.