Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (7. sayfa)
-
-
Bilemedim açıkçası. Bir de multiplayer görsek iyi olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video ya bakarak soyluyorum; mw’nin ww2 hali gibi
Yarin acik betasi var oyunun, eger indirmediyseniz suan on indirmede. Sparis vermenize gerek yok herkese açık durumda
quote:
Orijinalden alıntı: Hakkan034Yarin acik betasi var oyunun, eger indirmediyseniz suan on indirmede. Sparis vermenize gerek yok herkese açık durumda
indirdim bekliyoruz galiba sadece Champion Hill modunun alfası olacak
-
-
-
Victor reznov varsa alayım 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her sene Cod alırdım hem bu sene Battfield 2042 aldım. Yine de betasını oynuyacağız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
perklerde dead silence olmaması çok can sıkıcı.
MW 2019 en kötü iki mekaniği; combat chat ve çok yüksek ayak sesi. diğer bir konu da konsola özel FOV ayarı olmaması.
Bu üçü yeni oyunda da devam edecekse; can sıkar. MW den ne farkı kaldı li o zaman.
ekipmanlarda, silahlarda, perklerde birebir bildiğimiz türden. inşallah oyunu almak için güzel bir motivasyonumuz olur. yoksa mw ye devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 27 Ağustos 2021; 10:58:9 > -
Dayanamayıp verdim ön siparişi PS5 için. Zaten oynadığım tek oyun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamerperklerde dead silence olmaması çok can sıkıcı.
MW 2019 en kötü iki mekaniği; combat chat ve çok yüksek ayak sesi. diğer bir konu da konsola özel FOV ayarı olmaması.
Bu üçü yeni oyunda da devam edecekse; can sıkar. MW den ne farkı kaldı li o zaman.
ekipmanlarda, silahlarda, perklerde birebir bildiğimiz türden. inşallah oyunu almak için güzel bir motivasyonumuz olur. yoksa mw ye devam.
tam aciklanmadi daha, yukarida arkadasin paylastigi beta icin gecerli olan kisitli perkler.
Alphamı beta mı neyse saat kaçta açılıyor bugün?
quote:
Orijinalden alıntı: lastwarriors
Alphamı beta mı neyse saat kaçta açılıyor bugün?7 saat 40 dk gosteriyor acilmasina
7 mesaj üstte yazıyor eğer okuyorsan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizce almaya değer mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hagh
7 mesaj üstte yazıyor eğer okuyorsan.Önceki sayfada kalmış laf sokacak yer mi arıyosunuz yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: Hakkan0347 saat 40 dk gosteriyor acilmasina
Alıntıları GösterTeşekkür ederim hocam
Bugün oynamaya açılacak olan Alpha sürümü deneyin aklınızda bir fikir oluşur.(Alpha surum ücretsiz ve plus gerektirmiyor) Başkalarının yorumlarına göre almaktan ziyade kendiniz deneyerek karar verin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 27 Ağustos 2021; 12:38:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okumuyormussun belli oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X