< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çıktığı günden beri oyuna gelen güncellemeler ile bahsetmiş olduğunuz sorunlara bir çare buldular mı? BF 2042'yi pek sevemedim bu sene tekrar COD'a döneyim diyorum. |
Şuan nasıl peki? Alınmaz durumda mı? 1 ay sonra döviz kurundan dolayı çok daha pahalanacak diye korkuyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 16 Kasım 2021; 19:25:7 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 18 Kasım 2021; 23:17:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet hocam saat 21.00 itibariyle açılmıştı herhangi bir önyükleme açmadan direk ücretsiz denemeyle birlikte başlattılar indirmeyi. |
birlikte oyunu almak isteyen var mıdır? kardeşlik alım konusunda hiç göremedim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 19 Kasım 2021; 17:29:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
aynen deneme sürümünü oynuyorum gayet eğleniyorum. Alacağım büyük ihtimalle, keşke black friday indirimlerinde indirime gireydi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 25 Kasım 2021; 20:8:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |