Şimdi Ara

Call Of Duty World At War Sorun?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
91.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kardeş bu konuda pek bilgim yok ama,

sen önce bi ekran kartının driverini güncelle öyle dene..ayarları düşük halde çalıştır..

yine olmadı başka bir yerden cod indir yada temin et onu kur dene..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

@alperaple

kardeş bu konuda pek bilgim yok ama,

sen önce bi ekran kartının driverini güncelle öyle dene..ayarları düşük halde çalıştır..

yine olmadı başka bir yerden cod indir yada temin et onu kur dene..

eyvallah saol
  • beyler multiplayer ıaçıyorum profil oluştur diyo yazıyorum ismimi sonra bi hata veriyo tekrar aynı yere geliyo
  • Ekran kartının shader 3 destekledigine eminmisin?

Bu sorun genelde bundan olabiliyor...

Edit: ben de baktim şimdi o kart shader2
    yani desteklemiyor dostum...

quote:

Orjinalden alıntı: alperraple

@ fatih
    kardes herkese yardım eli uzattın bide bana bi el uzatıver.
    ben cod5 i yükledim hic bi sorun yok. fakat oyunu actığımda sadece ses gelio goruntu bir türlü gelmiyor.siyah oluo ekran oyle kalıyor.
    neden yapar sence?

pc: amd 4400 x2, 3 gb ram, 512 mb ati radeon x550 ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 22 Kasım 2008; 17:12:07 >
  • cd-key değişince no problem..
  • Merhaba arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım cd keyi değiştirdim profili sildim multiplayeri açıyorum online profil oluştur diyor oluşturuyorum
    ama kabul etmiyor nasıl profil açıcam yardım edermisiniz teşekkürler.
  • Yeni Serial Kendine
  • ya benim sorunum daha değişik yardımcı olursanız sevinirim oyun çok güzel çalısıyordu en bastaki profil olusturamama hatasını interneti kapatarak çözdüm ama şimdi eviction adlı bölüme gelince oyun açılmıyor ekran start yazısında takılıyor bi yardım lütfen
  • Serial ve Modem denmi kaynaklanıyor?
  • ya arkadaşlar bu modemi hangi aşamada kapatmamız gerekiyor.Cd keyi girdikten önce mi sonra mı ?
    Şunları rica etsem aşama aşama yazsanız da bilmeyenler de yapabilse çok güzel olur...
  • mrb arkadaşlar ben dün cod 5 kurdum crack yaptım ilk bölümü geçtim sonra hata raporu verdi ne yapmam lazım daha yeni format attım
  • ya beyler eviction bölüm hatası kimsede yokmu bi yardım lütfen kafayı yicem 6 kere dir silip yüklüorum hep aynı yerde hata verio delircem ya nolur yardım edin
  • beyler cd keyi değiştirdikten sonra oyunu oynamaya başladım ama profil hala olusmuyo profiller listesinde isim yok oyunun kurulu olduğu dosyaya giriyorum save dosyası yok nasıl halledebilirim yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinager_dante

beyler cd keyi değiştirdikten sonra oyunu oynamaya başladım ama profil hala olusmuyo profiller listesinde isim yok oyunun kurulu olduğu dosyaya giriyorum save dosyası yok nasıl halledebilirim yardım

bu konuda ya hiçkimsenin bilgisi yok ya da bilen paylaşmıyor :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora879

quote:

Orjinalden alıntı: sinager_dante

beyler cd keyi değiştirdikten sonra oyunu oynamaya başladım ama profil hala olusmuyo profiller listesinde isim yok oyunun kurulu olduğu dosyaya giriyorum save dosyası yok nasıl halledebilirim yardım

bu konuda ya hiçkimsenin bilgisi yok ya da bilen paylaşmıyor :D

off oynayamadım bu yüzden tam bikaç lvl atlıyorum sonra save siliniyo (silinmiyo aslında başka profil oluşturuyo) .Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles bir sürü profil dosyasıyla dolmuş acaip acaip isimlerde.
  • merhaba arkadaşlar benim ekran kartı radeon 5500 ekran kartının shader özelliği 2 olduğundan kaldırmıyor hevesle yükledim ama bu hata çıktı

internette araştırırken 3d analyze diye bi program buldum ve bir sürü ayarı var shader özelliğini düşürmek için hangi ayarlarını yapmalıyız lütfen yardım edin dün öğleden beri araştırıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emkay

ya beyler eviction bölüm hatası kimsede yokmu bi yardım lütfen kafayı yicem 6 kere dir silip yüklüorum hep aynı yerde hata verio delircem ya nolur yardım edin

Ayni sey bende de oluyor yaaaa!!!o kadar geldik geldik... :(
  • eviction bolumunu acamayan arkadas, internette %100 save'ler oluyor, onlardan yararlanacaz artik...sonra mission select'den devam...
  • Arkadaşlar oyunu kurdum internet bağlantısını kesip oyuna giriyorum ama oyun bir süre sonra kapanıyor genelde pc kendi kendine reset atıyor bu yüzden en fazla 2 bölüme kadar oynayabildim bunun yanında save atamıyorum pc sürekli açılıp kapanıyor sorunu nasıl çözebilirim?
  • yauv biriniz de şu yeni serial i yazabilirmi BURAYA TIKIRDAT a basınca hiç bişe çıkmıo delircem yauv
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.