Şimdi Ara

call of duty yardım plase

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende sapphire radeon hd 4650 512 mb ddr2 1 gb hyper memory ekran kartı var bu ekran kartı ile call of duty 2 oyununu oynarken çok fazla donma oluyor. sistemimi aşağıda belirtiyorum acaba kartımda mı bi sorun var anlayamadım... bu sistemi toplayan arkadaş bana ekran kartı olmadan bile bu oynu oynayabilecegimi söylemişti ama ekran kartıda aldın neden böyle oluyor anlam veremedim. ne yapmam lazım bilgi verebilecek bi arkadaşım var mı acaba...

ANAKART: Asus p5kpl-am se g31
    İŞLEMCİ : intel p.dual core E6300 2.80
    RAM : Kingston 2GB 800 mhz.
    EKRAN KARTI : sapphire radeon hd 4650 512 mb ddr2 (1 gb hyper meMORY)
    İŞLETİM SİSTEMİ :XP sevis pack 2

• Öncelikle konunun yeri burası değil TEKNİK YARDIM >http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm bülümüne açınız
    soruna gelince ekran kartı sürücülerini güncelleyip tekrar deneyiniz
  • Donma derken nasıl donma? Sadece oyunmu donuyor, masaüstüne falan dönebiliyormıusun? Ara ara takılmalarmı olur? Yoksa komple sistemmi donuyor?
  • o sistemle baya zor bu oyunu oynaman ..
  • önce ara ara donmalar oluyor ve bu donmalar sıklaşıyor ardından da oyun tamamen donuyor... 1 veya 2 dakika sonra ana sayfa geliyor ve oyun kapanıyor. oyun kapandıktan sonra da pc zorda olsa kendini tekrar topluyor reset atmıyorum yani... _baron_ kardeşim bu sistemle bu oyun rahatlıkla oynanır bence çünkü bu call of dutty 2 yeni çıkanları felan oynatmaz haklısın ama fazla değil yani 2 gb lık bi oyun..?
  • Bende hd 4350 var gayet rahat oynayabiliyorum
    Bilemiyorum açar heralde sende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

o sistemle baya zor bu oyunu oynaman ..

o kadar kötü bi sistem değilki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty Mobile Gamepad
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş sistemim kötü de değil iyi de değil orta halli bi sistem ama baron kardeşimin sanırım oyun ve sistem konusunda pek bilgisi yok. bu sistemin tık demeden oynatması lazım bu oyunu. call of dutty 2 256 mb ekran kartı bile cok rahat oynatır bu oyunu ama benim ekran kartında mı sorun var bilmiyorum. teknik bilgim yok o yüzden yardım istedim..?
  • onun bunun dediğine bakma full ayarda oynarsın kasmadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.