Şimdi Ara

Call Of Juarez Gungslinger Türkçe Yama Projesi [ÇIKTI] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
16
Favori
30.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu yeni gördüm gerçekten güzel çalışma olmuş. Kısa zamanda yama ile tekrardan başlayacağım oyuna.
  • türkçe yamayı nereye nasıl kuruyoruz.bi de onu tarif etseydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ficu

türkçe yamayı nereye nasıl kuruyoruz.bi de onu tarif etseydiniz

Oyunun dosya konumuna yükleyeceksiniz. Kurmak için setup üzerindeki ileri butonuna tıklayıp o şekilde devam edeceksiniz.
  • teşekkürler ellerinize saglık
  • @Beyond Two Souls
    @SilentPower

Öncelikle bu Türkçe yamanız için ellerinize gözlerinize sağlık, sizler sayesinde (ve Oyunçeviri.com gibi yerleri de unutmadan) böylesi oyunları anlayarak dinleyerek daha bir zevkle şevkle oynama imkanı buluyoruz, eksik olmayın :)

CoJ:G oyununa Türkçe yama yapıldığını öğrenmiştim ve ona güvenip Steam indirimlerinde almıştım, yani oyun orjinal son Patch'i (v1.05 mi neydi galiba) yüklü halde. Fakat ne yazık ki (geçen gün denedim) Türkçe yama bir türlü uygulanmıyor. Steam dizininde CoJ:G klasörüne kuruyorum (oradaki "coj4" isimli yerde "DataEn.pak" diye 1 dosya var ve Türkçe yama sadece bu dosyayı değiştiriyormuş), fakat Oyun açıldığında ana menü dahil herşey İng. kalıyor, ayarlardan altyazılar açık zaten.

Steam içinde CoJ:Gunslinger güncellendiyse-Patch aldıysa eğer, acaba Türkçe yama bu oyunun son Patch'ine uyumlu değil diye mi çalışmadı? bilemedim.

---
    Ayrıca buralarda şöyle bir bilgi verilmiş bu doğru kurulum bu mu acaba?_:
    ALINTI: "Oyunun ana klasörü içinde coj4 klasörü var onun içine kuracaksın. Hiç olmadı masa üstüne yeni bir klasör içine kur çıkan dosyayı coj4 dosyasının içine at değişikliğe tamam de, artık oyun Türkçedir".

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

@Beyond Two Souls
    @SilentPower

Öncelikle bu Türkçe yamanız için ellerinize gözlerinize sağlık, sizler sayesinde (ve Oyunçeviri.com gibi yerleri de unutmadan) böylesi oyunları anlayarak dinleyerek daha bir zevkle şevkle oynama imkanı buluyoruz, eksik olmayın :)

CoJ:G oyununa Türkçe yama yapıldığını öğrenmiştim ve ona güvenip Steam indirimlerinde almıştım, yani oyun orjinal son Patch'i (v1.05 mi neydi galiba) yüklü halde. Fakat ne yazık ki (geçen gün denedim) Türkçe yama bir türlü uygulanmıyor. Steam dizininde CoJ:G klasörüne kuruyorum (oradaki "coj4" isimli yerde "DataEn.pak" diye 1 dosya var ve Türkçe yama sadece bu dosyayı değiştiriyormuş), fakat Oyun açıldığında ana menü dahil herşey İng. kalıyor, ayarlardan altyazılar açık zaten.

Steam içinde CoJ:Gunslinger güncellendiyse-Patch aldıysa eğer, acaba Türkçe yama bu oyunun son Patch'ine uyumlu değil diye mi çalışmadı? bilemedim.

---
    Ayrıca buralarda şöyle bir bilgi verilmiş bu doğru kurulum bu mu acaba?_:
    ALINTI: "Oyunun ana klasörü içinde coj4 klasörü var onun içine kuracaksın. Hiç olmadı masa üstüne yeni bir klasör içine kur çıkan dosyayı coj4 dosyasının içine at değişikliğe tamam de, artık oyun Türkçedir".

Evet, doğru. Öyle yapmayı denedin mi?

• @Beyond Two Souls
    @SilentPower

Tamam ya öyle değilmiş malesef çok fena bir yanlış anlamaya kurban gitmişiz :D

Türkçe yaması var diye düşünüp geçen Steam indirimlerinde almıştım yeni indirdim. Yamayı söylendiği gibi oyunun ana klasörüne kurdum ve tamam, şu an %100 Türkçe olarak oynamaktayım... Bu yamada emeği geçen herkese teşekkürler ellerinize gözlerinize sağlık, Allah sizden razı olsun böylesi oyunları Türkçe oynayabiliyoruz.

---
    Ayrıca buralarda şöyle bir bilgi verildi demiştim,
    ALINTI: "Oyunun ana klasörü içinde coj4 klasörü var onun içine kuracaksın. Hiç olmadı masa üstüne yeni bir klasör içine kur çıkan dosyayı coj4 dosyasının içine at değişikliğe tamam de, artık oyun Türkçedir."

Sakın böyle yapmayın böyle olunca ana menü dahil Ing. kalıyor. Yapacağınız tek şey kurulumda Steam klasörüne gidip Oyunun kendi ana klasörünü göstertmek (içinde yer alan "coj4" klasörünü değil), bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 16 Temmuz 2014; 12:25:44 >

• quote:

@Beyond Two Souls
    @SilentPower

Türkçe yaması var diye düşünüp geçen Steam indirimlerinde almıştım yeni indirdim. Yamayı söylendiği gibi oyunun ana klasörüne kurdum ve tamam, şu an %100 Türkçe olarak oynamaktayım... Bu yamada emeği geçen herkese teşekkürler ellerinize gözlerinize sağlık, Allah sizden razı olsun böylesi oyunları Türkçe oynayabiliyoruz.

---
    ALINTI: "Oyunun ana klasörü içinde coj4 klasörü var onun içine kuracaksın. Hiç olmadı masa üstüne yeni bir klasör içine kur çıkan dosyayı coj4 dosyasının içine at değişikliğe tamam de, artık oyun Türkçedir."

Sakın böyle yapmayın böyle olunca ana menü dahil Ing. kalıyor. Yapacağınız tek şey kurulumda Steam klasörüne gidip Oyunun kendi ana klasörünü göstertmek (içinde yer alan "coj4" klasörünü değil), bu kadar.

Aynen öyle. Kurulumun yeni sürümü ile düzeltilmişti o. Aradan o kadar süre geçince unutmuşum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

@Beyond Two Souls
    @SilentPower

---

Aynen öyle. Kurulumun yeni sürümü ile düzeltilmişti o. Aradan o kadar süre geçince unutmuşum ben de.

Evet öyledir haklısınız sorun değil, işte biraz panikledik altyazıları yapamayınca. Zamanında oyunu alamamıştık şimdiye kısmet oldu ancak oynayabiliyoruz ve tabiki Steam indirimleri sağolsun :)

CoJ:G altyazıları gayet güzel temiz anlaşılır bir çeviri olmuş, bulduğumuz ek kayıtlar anılar tarihi bilgiler dahil hepsi çevrilmiş. Tekrardan bu yama da emeği geçen herkese teşekkürler...

Keşke sizler gibi oyun çevirmenlerini her zaman her oyunda görebilsek, biliyorum çok zor bir çalışma gerektiriyor işte bir temenni bizimkisi :) Mesela; Dishonored, Deus Ex: Human Revolution, Sleeping Dogs gibi belli başlı özel oyunlar ne zamandır çevrilmeyi bekliyor başlanıyor hep yarıda kalıyor. Wolfenstein, Watch_Dogs, GTA.5 gibi oyunlarda TR altyazı bekliyor. Neyse ki sonbaharda gelecek GTA.5 (PC) için çalışma başlatılmış hatta oyun çıktığında altyazısı da hazır olacakmış takipteyiz. Ayrıca 'official' yayınlansın diye GTA.5'in Yapımcısına bu Türkçe altyazı gönderilecekmiş, haydi hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 22 Temmuz 2014; 10:15:41 >

• Orjinal DataEn.pak dosyasını atabilecek var mı beyler?
  • Teşekkürler yama güzel olmuş.
  • yaw steam dizini bulunamadı dosya yerini kendin bul diyom program filesten steama gidiyom coj4 üseçip yüklüyom kuruldu diyo ama hala aynı delircem bir coj fanatiği olarak
  • oyunu Cye kurdum program fileste steamda ama dosyalar gözükmüyor yamayı steam dizini bulunamadı diyo nasıl yapcam bilmiyom YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
  • Hocam Steam sürümünde multiplayeri türkçe yama varken kayıt etmiyor. bozuk dosya bulundu kayıt edilmeyecek gibi hata veriyor düzeltirseniz çok seviniriz... Diğer türlü multiplayerde türkçe yama varken kayıt etmiyor bu sefer boşa oynamış oluyoruz yarışma ortamı olmuyor. sabırsızlıkla düzeltmenizi bekliyoruz :)

Call Of Juarez Gungslinger Türkçe Yama Projesi [ÇIKTI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parsalihan -- 28 Aralık 2014; 14:46:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Parsalihan

Hocam Steam sürümünde multiplayeri türkçe yama varken kayıt etmiyor. bozuk dosya bulundu kayıt edilmeyecek gibi hata veriyor düzeltirseniz çok seviniriz... Diğer türlü multiplayerde türkçe yama varken kayıt etmiyor bu sefer boşa oynamış oluyoruz yarışma ortamı olmuyor. sabırsızlıkla düzeltmenizi bekliyoruz :)

Biz yamayı yaparken multiplayer modu yoktu oyunun maalesef. Single Player modunu bitirdikten sonra silersiniz zaten yamayı.

• quote:

quote:

Hocam Steam sürümünde multiplayeri türkçe yama varken kayıt etmiyor. bozuk dosya bulundu kayıt edilmeyecek gibi hata veriyor düzeltirseniz çok seviniriz... Diğer türlü multiplayerde türkçe yama varken kayıt etmiyor bu sefer boşa oynamış oluyoruz yarışma ortamı olmuyor. sabırsızlıkla düzeltmenizi bekliyoruz :)

Biz yamayı yaparken multiplayer modu yoktu oyunun maalesef. Single Player modunu bitirdikten sonra silersiniz zaten yamayı.

hocam onarılması büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum düzeltirsnbiz seviniriz tabi son söz sizde :)

• quote:

quote:

quote:

hocam onarılması büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum düzeltirsnbiz seviniriz tabi son söz sizde :)

Yamanın üzerinden bayağı bir süre geçtiği için neyi nasıl yaptığımı bile tam hatırlamıyorum. Bir de öyle bir sorunun kaynağını bulup, düzeltmek ise çok zor benim için. Dediğim gibi hikaye modu bittikten sonra silebilirsiniz yamayı, o kadar da gerekmez multiplayer modu için çünkü.

• yamayı kurmak için çift tıkladığımda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
  • Hocam çok teşekkürler İngilizcem çok iyi seviyede fakat Türkçe oyun keyfi başka
  • Oyun tam bi başyapıt aga ,Türkçe yamayla efsane olmuş.Kendimi vahşi batıda hissediyorum oynarken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.