link çalışmıyor reis |
Call of the Sea (v0.2.5.10) Türkçe Yama (v3) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate ] (2. sayfa)
-
-
kardeşim yamayı güncelleyip yayınlayacak mısın? buradaki link kırık. ben bir yerden buldum ama güncellemelerle text dosyaları yer değiştirmiş sanırım. arayüzde hatalar var
-
cevap vermediğine göre yaşamıyor olabilir
-
Merhaba Ben oyunu Epic Gamesten indirdim İnternette ne kadar yama bulduysam hepsinin tarihi çok eskiydi ve yüklediğimde oyun hata verip açılmıyordu. Acaba Hala Elinizdeyse şuan kullandığınız yamanın linkini atabilir misiniz ?
-
ben steamden satın alıp denedim. oyun içi metinlerde problem yok. menü de bazı yerlerde sorun vardı. epic gamese bedava geldiğini görünce iade ettim. yükleyip epic gameste de denedim çalışıyor aynı şekilde. bendeki çalışan yamayı buradan indirdim Call_of_the_Sea_TR_yama_OpenAI_GPT-3 - Full İndir Cafe.zip — Yandex.Disk
RAR Şifresi: Kafeci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoneiron04 -- 12 Mart 2023; 16:37:20 >
-
hocam yandex te çalışmıyor
-
Merhaba linkler çalışmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X