Şimdi Ara

ÇALMASI EN ZOR ENSTRÜMAN... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
15.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klasik gitar penayla çalınmaz ki zaten.
    bütün enstürümanları bi virtüöz gibi çalmak zaten zordur hatta pek mümkün değilidir. ama klasik gitarı bi grupta çalabilecek kadar öğrenmek öyle çok büyük bi yetenek gerektirmez
  • en zoru çello olmalı.çalarken parmakları kesiliyor insanın.
  • bance keman ve piano
  • Keman ve Piyano dünyanın en zor çalınan aletleridir.

Bunu herkes bilmeli...
  • aslında doğru pianoda zor duruyo

@Cynsure
    aslında senin dediğin en doğrusu her enstürmanı çat pat çalınabilir ama pro olmak zor
    mesela iyi piyanistlerin çalışlarına bakarsanız ne kadar zor olduğunu anlarsınız ama amatör ders alan biride basit bi parçayı çalabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Bakın şimdi:
    Çalması en zor enstrüman kuyruklu piyanodur.
    Çünkü hırsız o kadar ağır şeyi nasıl taşıyacak

tanrııımmmm...... "merhamet et"..
  • NEY!!!

Üfle üfle ses çıkmıyo yaw, nasıl çalıyorlar bunu helal olsun...
  • keman
  • Keman. Piyano diyen arkadaşlara da cevap: bir Mi notası görünce bir şarkıyı başından sonuna kadar yapabiliyorsunuz (Caddelerde Rüzgar)
  • Kişinin yeteneklerine bağlıdır ama bilen bilir en zoru Obua'dır.

• Arkadaş , sen bir kere niçin forum kurallarına aykırı davranıyorsun ???
    Sen daha forum kuralını bilmeyen, karşındakine gıyabında hakaretler yağdıran adam
    sen nereden bileceksin Jazz müziği Metal müziği...

Sen iki Fanzin okumuş oradan öğrendiğin isimleri millete satan bir hıyarsın...

Birkere arkadaş metalde genellikle 4/4'lik ritim kullanılıyor derken evet haklı. Senin saydığın ,
    metalciler dışında adı sanı bilinmeyen gurupları adam bilmek zorunda değilki... Haaa ama ne var,
    dünyada en çok albümü satılan metal grubu METALLİCA'dır. ve evet onun ritimleri genellikle 4/4'lüktür ki
    Lars ULRİCH en iyi Metal Baterist seçilmiştir. Ben kolay demiyorum ama benim ağabeyim, Metallica'nın tüm ritimlerini notasıyla bire bir çalabilen bir baterist olarak "tamam bu zor ama: Jazz bateristi olmak bundan çok daha zor" demiştir. Sen de git çevrende bateri çalan birisine sor, o da aynı şeyi söyleyecektir.
    Zaten bütün Bateristler Jazz çalmanın en son aşama olduğunu kabul ediyorlar ki, sana ne oluyor anlamadım gitti ...

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunaras

Arkadaş , sen bir kere niçin forum kurallarına aykırı davranıyorsun ???
    Sen daha forum kuralını bilmeyen, karşındakine gıyabında hakaretler yağdıran adam

Birkere arkadaş metalde genellikle 4/4'lik ritim kullanılıyor derken evet haklı. Senin saydığın ,
    metalciler dışında adı sanı bilinmeyen gurupları adam bilmek zorunda değilki... Haaa ama ne var,
    dünyada en çok albümü satılan metal grubu METALLİCA'dır. ve evet onun ritimleri genellikle 4/4'lüktür ki
    Lars ULRİCH en iyi Metal Baterist seçilmiştir. Ben kolay demiyorum ama benim ağabeyim, Metallica'nın tüm ritimlerini notasıyla bire bir çalabilen bir baterist olarak "tamam bu zor ama: Jazz bateristi olmak bundan çok daha zor" demiştir. Sen de git çevrende bateri çalan birisine sor, o da aynı şeyi söyleyecektir.
    Zaten bütün Bateristler Jazz çalmanın en son aşama olduğunu kabul ediyorlar ki, sana ne oluyor anlamadım gitti ...

Büyük yazınca noldu?Kim seçti bu arada?

• Keman ve türevleri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orijinalden alıntı: orkunaras

Arkadaş , sen bir kere niçin forum kurallarına aykırı davranıyorsun ???

Büyük yazınca noldu?Kim seçti bu arada?

En iyi baterist Lars mı

• (Ben Gitar Çalıyorum) Bence En Zor Enstürman Gitardır Gitara İlk Klasik Gitarla Başlarsınız Ve En Sonunda Ya Basla ya da Elektroyla Bitirirsiniz Öle Klasik Çalmayla İş Bitmez ...
  • Bence çalması en zor enstrüman flüt çünkü bir notada yaptığın hata tüm eseri mahvediyor ve bu hata 5 yaşındaki çocuğun kulağından bile kaçmıyor.Ortamdaki Ukela, çokbilmiş, arkadaş dediğiniz kişileri saymıyorum bile
  • Keman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saksafon
  • KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ORGAN.Tartışması bile olamaz.Araştırın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

BİLİN BAKALIM... BİLENE ÖDÜL YOQ.

kendimden utanıyorum
    bu ne yaw bu benmiymişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 25 Ocak 2016; 21:12:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.