Şimdi Ara

Cam filmi artık muyanede ağır kusur (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
1
Favori
25.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen bu konulara çok uzaksın belli oldu, ilk önce sigorta dediğin şey hani şu 250 de 1 olan benim aracımın sigortası değil bir kazada karşı tarafın hasarını öder, benimkisi kasko oraya yazdım o benim hasarımı öder, onu da yapan devlet değil özel şirket. Yani o bin tl ile devlet benim aracımı güvenceye almıyor.

Orada ki hiçbirşey keyfi değil 15bin tl ye yakın yakıt var. Herşeyide savunmayın biryerde de sıkıntı var deyin, şu an araçların yükü çok fazla, bunu aracı olmayan bilemez. Bu ülkede komunizm yok ben binmiyorum sende binme diyemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm araçlarında on cam hariç en açık ton 50% seramik film yaptırdım yasal olacak diye. Bir yasa çıkıyor bir gece de karar değişiyor bizim 3500TL+ 1000TL sökme işçiliği çöp oluyor.

On cam da da on cam filmi var o da 75% gecirgenlige ve mavi renk air diye geçen seriden. Yasa aslında ona bile izin vermiyor. Onu da katarsak 1500-2000TLnde oradan.

Bir gece de 1 sene beklenen uygulama iptal oluyor ve sabahına 6500TL eski sisteme uygun yatırım çöp oluyor. Üzerine her araç için 500TL'er cezadan 2000TL de oradan girme tehlikesi yasıyorum.

Ötv ödedik Mtv ödedik benzin alırken kat kat ödüyoruz. Kazanç vergilerimiz eksiksiz yatıyor.

Vatandaştan ne istediniz ?
    madem savaş açacaktınız neden serbest olacak dediniz ?
    Bir de bu sinir kime ?
    Şuan tüm arabalari otoparka çekip yasanın insanı boyuta gelmesini bekliyorum, resmen trafiğe çıkarken iki kere düşünüyorum. 10000TL'e varan yatırımımım bir geçici yasaya bağlı olarak kaldırıp aymak insan işi midir?

Parasını da geçtim en açık ton! NE renk gomlek giydiğim bile belli oluyor.

Insani boyutu var Tek derdim egzamalarım azmasin. Uzun yolda açık renk gözlü olan tüm aile fertlerimin tamamı güneş gözlüğü kullanmasın.

Yakıt tüketimin azalsın milli hasıla artsın.

Merhaba Türkiyeli Ben insan.

Türkiye'd ki insan, Turkiyenin en lüks semtlerinde polis karakoluna 50mt mesafede arabasına hırsız girip bagajdaki herşeyi çalınan insan.
    Tek tesellisi "allahtan cam filmi çok camı dağıtmamış bir daha ki sefere kendi önlemimizi alıp güvenlik film takarız Polisimizim canı sağ olsun " olan insan.

Kendini bilmez bir minubus sokaktan fırlayıp çocuk koltuğunun olduğu kapiya çarpınca cam kırıldığında "allahtan çocuğun üzerine cam inmedi" diyen insan.

Biz ne yapalım ?

Suçumuz ne ise kesin odeyelim ama cam filmsiz binin demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 2 Kasım 2017; 2:50:55 >

• Olan vitiligosu vs. saglık sorunu nedeniyle kullananlara okdu, uygulamada eleştirilecek tek şey de bu kadar kısa sürede önce serbest deyip, sonra ne munasebet sökeceksiniz denilmesi?

Yapılan diğer muhabbetler, zaten bu yasağın çikmasına vesile olan apaçiler tarafından döndürülen geyikler.

• Abi şu kafaya bak yemin ediyorum 1500 yıl öncesinin Arap kafası millet napsin senin ananı bacını hey allahım uğraştığımız insanlara, düşünce sistemlerine bak yazık ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre4748 kullanıcısına yanıt
    İşte hedef rakam belli olunca ara kalemleri doldurması kolay oluyor. Sen beni filme alıyorsun devlet ise hepimizi(Ceza). Mtv 2280tl simdiden %25 ini eklemissin iyi etmissin oyle olucak zaten. Boya korumayla yıkama yağlama giderlerinle asgari ücretle birini istihdam edebilirsin. Neyse sen fiyat fayda dengesini mantıklı gormussun almıssın kırmızıyı ama bu km gidisatla 3 senede 60bin satarken haber verirsen sevinirim.

• Biz vazgeçtik, MTV artsın cam filmi yasağı kalksın. 50% olsun MTV.

Nalet olsun. 3.5 saat günlük istanbul trafiğini çözdük cam filmi kaldı cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Kaynak?

Cam filmi artık muyanede ağır kusur

Merhaba

İlgili mevzuat ve araçlar hk. detaylı bilgi sahibi değilim. Görüntüyü değiştirecek seviyede ifadesinden ne anlamak gerekiyor. Burada memurlara takdir yetkisi mi tanınıyor ? Tüm cam filmleri mi yasak ve ayrıca sadece yan camlar mı bagaj üstü için de geçerli mi?

Ve son olarak bu filmleri kendimiz sökebilir miyiz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-16E9695C8 -- 2 Kasım 2017; 3:16:54 >

• Şu cama vantuzlu tutturulan, plasik ucuz perde gibi şeyler var. her cama birer tane alıp koyacaksın kıllığına. Çevirirse film değil, perde de değil. En fazla söker atarsın, sonra yenisini alırsın. Şu devlet ne zaman aracın içinin özel mülk gibi olduğunu kavrayacak bilmiyorum. Bugün araçların içine bakmak isteyen, yarın evlerin içine bakmak ister. Bugün araçların içini özel izinsiz arayan, yarın evlerin içini arar. Ayakkabı ile girerlerse eve, aman ses etmeyin, vuruyorlar bu arada...
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Bizim polislere de bundan versinler hatta tanıdık birisi getirip versin olay kapansın işte

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Arka camlara perde uygulaması yapıp cam filmini telafi edebilirsin de ön camlara bir çözüm yok şimdilik mecburen filmsiz dolaşmak gerek.

Perdeler ne zamandan beri UV bloke ediyor?
  • 2 gün önce bende buhar ile söken bi yere gittim 50 liraya söktürdüm hepsini arabanın çirkin durduğunamı yanayım taktırdığım parayamı :D

https://www.youtube.com/watch?v=1pWFPon45iU
  • Filmli resmi araçlar ne olacak?

• Bizim arabanın arka 3 cam kendinden renkli cam fakat arka cam gezi olaylarında kırıldığı için ve renkli cam olmadığı için düz cama film çektiler.

Polisler anlamıyor kendinden filmi cam olduğunu tuvtürk nasıl ikna olacak
  • intikam91 kullanıcısına yanıt
    resmi araç devlete hizmet ediyor,, devletin içinde terörist kalmadığına göre, sıkıntı çıkmaz,,

• Bu ülkedeki ağır kusur cam filmi değil, AKP'ye oy vermektir.
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Devletin içinde terörist kalmadıysa ohal neden devam ediyor, neden hala idarenin hoşuna gitmeyen personel fetöcülükle tehdit edilip gerekirse açığa alınıyor.
  • filmleri sökebilmek adına solüsyon yada vs tavsiye edebilecek olan varmı arkadaşlar

muayene zamanına kadar bekleyim bir paşanın oğlu bu filmi üretip bunu kullanıcaksınız diye tarafımıza dayattıracakları günü sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

Bu işte bir iş var beyler,
    yasal olması için önce genelge çıkar sonra düzenleme yap! Ama hepsini silip bir gece de ansızın yasak uygula ve bunu katile, hırsıza arsıza yapılmayan hız ve geniş kapsam da uygula..

Normal değil, gariplik var.

https://youtu.be/3KkoTtCVDmg

Mutlaka dinleyin.

• Cam filmi yasaklanmaliydi zaten her yer apachi doldu bikmistik yerinde bir uygulama çok olumlu karsiladim umarim heryere mobese eds de koyarlar trafik kurallarini çigneyen kaldirimlara park eden kim varsa ceza keserler trafik magandalarindan biktik usandik...

• beyler bu konuda devlet haklı. trafikte görüyorum adam öyle bir film yapmış ki. gece yan aynaları,arkayı görmesi imkansız. sonra milletin canına kastedecek,kaza deyip geçeçecek olan yıkılan ocağa olacak. ayrıca; simsiyah cam,içindeki görünmüyor bence çok büyük tehdit.adam sokağa parkediyor arabayı,camla leş gibi simsiyah ,içinde ne bok yediği belli değil.uyuşturucu mu satıyor,kadın mı pazarlıyor,milletin evini mi gözetliyor sokaktan geçenlere bakıp 31 mi çekiyor ne halt yaptığı belli değil. bence çok yerinde bir karar. belki şöyle yapılabilir. film serbest fakat ışığın %50 sini geçirmek zorunda veya %70 ini denilebilir.bu standart yapılır,daha koyusunuithal ettirmezsin,bir şekilde bulup yapanın aracını da 1 hafta bağlayınca bak bir daha yapabilen oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.