Bildirim
Cam filmi mi ? / plise perde mi ?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cam filmi daha iyidir hem ısıyı keser hemde dışardan iceriyo göstermez ama gece biraz daha karanlık durur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Black out var gündğz bile perde kapanınca önünü göremiyorsun konusu açılmışken biri görürse tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Balkonun içini o kadar karartmasını istemiyorum ama o yüzden perde olursa ışığı %50 kesen bir modeli beğendim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cam filminde akşam ışık açılınca net şekilde içerisinin göründüğünü okudum o yüzden tereddüt ettim çünkü içerisi görünmesin istiyoruz . Sokak lambası tam evin karşısında kalıyor akşam yine ayna görevi görür mü aynalı bir film taksak acaba bilginiz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Filmlerin numaraları var tabi evin önünde lamba varsa o biraz daha gösterir ama ışık açılınca içerisi illa ki gözükür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cam film çalışma prensibi
Işık ne tarafta daha fazlaysa orası kabak gibi görünür diğer taraf görünmez
Gündüz güneş 1000 kat ışık
Ev 1 ışık
Doğal olarak ayna gibi yansıtıyor
Ancak gece ışık içeride fazla dışarıda az olursa tam tersi içerisi görünğr dışarıyı içerdeki göremez
Not:ççç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cici bebe ile kilo alma
- yanlışlıkla küflü ekmek yedim ne yapmalıyım
- hidrosel ameliyatı sonrası yorumları
- açacak olmadan soda nasıl açılır
- ardahanlılar nasıl olur
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X