Bildirim
Cam filmi mi ? / plise perde mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cam filmi daha iyidir hem ısıyı keser hemde dışardan iceriyo göstermez ama gece biraz daha karanlık durur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Black out var gündğz bile perde kapanınca önünü göremiyorsun konusu açılmışken biri görürse tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Balkonun içini o kadar karartmasını istemiyorum ama o yüzden perde olursa ışığı %50 kesen bir modeli beğendim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cam filminde akşam ışık açılınca net şekilde içerisinin göründüğünü okudum o yüzden tereddüt ettim çünkü içerisi görünmesin istiyoruz . Sokak lambası tam evin karşısında kalıyor akşam yine ayna görevi görür mü aynalı bir film taksak acaba bilginiz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Filmlerin numaraları var tabi evin önünde lamba varsa o biraz daha gösterir ama ışık açılınca içerisi illa ki gözükür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cam film çalışma prensibi
Işık ne tarafta daha fazlaysa orası kabak gibi görünür diğer taraf görünmez
Gündüz güneş 1000 kat ışık
Ev 1 ışık
Doğal olarak ayna gibi yansıtıyor
Ancak gece ışık içeride fazla dışarıda az olursa tam tersi içerisi görünğr dışarıyı içerdeki göremez
Not:ççç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X