Şimdi Ara

Cam filmi nasıl çekilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
61.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nemesis

bugün köprü girişinde gördüm. Polisler bi minibüsü çevirmiş filmlerini söküyodu. Polis elle elma soyar gibi çıkarıyodu filmleri. Hiç koyuda diildi. Acıdım arabanın sahibine

minibüs ve servis otobüsü tipi araçlarda çok hassas oluyor polisler. artık gıcıklığına mıdır nedir? sabah yolda giderken hepsini çerilmiş olarak görüyorum, aslında trafiği de aksatıyorlar polisler ceza kesecez diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

ankarada nerede en uygun fiyata çektirebilirim?

ne kadar tutar yaklaşık yan camlar

2 arka yan cama 90 YTL verdim. (Dikkatinizi çekerim 2 arka yan cam. Arka büyük cam yok işin içinde) Ama sonuç... E tabi ki mükemmel oldu. Usta her bir cam için 1 saat kadar uğraştı (kelebekler de dahil tabii)
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

quote:

2 arka yan cama 90 YTL verdim. (Dikkatinizi çekerim 2 arka yan cam. Arka büyük cam yok işin içinde) Ama sonuç... E tabi ki mükemmel oldu. Usta her bir cam için 1 saat kadar uğraştı (kelebekler de dahil tabii)

peki ankarada nerde???
  • film işini 200 milyondan aşağıya malederseniz çok lanet edersiniz.
    Kesinlikle çizilmeyen film kullanın. Kesinlikle iyi bir ustaya yaptırın.

Yoksa 50 milyonluk işten bikaç kere yaptırmak zorunda kalırısnız.

Ucuz iş yaptırcak kadar zengin değilsiniz.
  • Ben geçen gün filmleri çıkarmak zorunda kaldım ama sökerken cam üzerinde ufak ufak film izleri kaldı. Bu izleri nasıl çıkarabilirim,camlara zarar vermeden
  • quote:

Orjinalden alıntı: srdrmrngz

quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

quote:

peki ankarada nerde???

Çankaya Birlik Mah. de Pollytop var. Ben orada yaptırdım. Yıldız kavşağından çevre yoluna doğru çıkarken 2.sağ sanırım. Sokağa girince 150 m. kadar gidiyorsunuz.

• yapiştirirsin ama çok zor hocam suyun bimiktar bulaşık deterjanı koyup fısfısla cama ve filme sıkarsın yapıstırdıktan sonrada spatulasıyla güzelce suyunu attırırsın olur ama önce uygun ebatlarda kesmelisin ben ustasına yaptır derim çok sinir bozucu bi iş
  • arkadaşlar hiç uğraşmayın eğer çok meziyetli değilseniz beceremezsiniz bi dünya ayrıntısı var ısıtıcısı gerdiricisi özel sıvısı!
    ankarada oturan arkadaşlara tavsiyem ankarada 100-200 ytl para vereceğinize basın kırıkkaleye gidin 4/3 fiyatına 25/30 ytl'ye çok kaliteli heryerde yaptırabilirsiniz dalga geçmiyorum cidden...
  • arkadaşlar filmi çekerken camın iç tarafından mı dış tarafından mı yapmak lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaD-Ry

arkadaşlar filmi çekerken camın iç tarafından mı dış tarafından mı yapmak lazım?

Cam filmi camların içine uygulanır.
    Ama montaj öncesinde kesimi dışarıdan yapılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeiks

arkadaşlar hiç uğraşmayın eğer çok meziyetli değilseniz beceremezsiniz bi dünya ayrıntısı var ısıtıcısı gerdiricisi özel sıvısı!
    ankarada oturan arkadaşlara tavsiyem ankarada 100-200 ytl para vereceğinize basın kırıkkaleye gidin 4/3 fiyatına 25/30 ytl'ye çok kaliteli heryerde yaptırabilirsiniz dalga geçmiyorum cidden...

Benzin parasını da hesap ettiniz mi?
    Canım arkadaşım bir kere 4'te 3 öyle yazılmaz böyle yazılır 3/4.

• 25 - 30 ytl ye cam filmi yapılan yerde ben işçilik beklemem. Fiyatnının 100 ytl olmasının nedeni işçiliği. Film 10-15 ytl önemli olan yapacak adamın kalitesi
  • hortlatıyorum ama yorum yapmadan duramadım 50 tl ye kompile çekiyolar güngörende dikkatinize boşuna urasmayın zaten 20 lira filme veriyon 30 lira işilik bedava bence
  • Kimlik , camsil
  • Bende kendim yaptım hb den 10 tl ye aldım.Film kalitesi gayet güzel.
  • İZMİRDE FİLM ÇEKTİRMEK İSTEYENLER BANA ULASABILIRLER UYGUN FIYATA KALITELI FILM CEKLIYORUZ...05412753633
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydia

hortlatıyorum ama yorum yapmadan duramadım 50 tl ye kompile çekiyolar güngörende dikkatinize boşuna urasmayın zaten 20 lira filme veriyon 30 lira işilik bedava bence

Güngören'de nerede hocam 50 liraya? Ben davutpaşa'dayım zaten yarın gidiyim bir.

Bugün 40 liraya yaptıracağım diye cander otoya gittim.adamlar 60 lira fiyat çekti, kelebek camlarım büyükmüş güya.sırf kızdığımdan yaptırmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: haydia

hortlatıyorum ama yorum yapmadan duramadım 50 tl ye kompile çekiyolar güngörende dikkatinize boşuna urasmayın zaten 20 lira filme veriyon 30 lira işilik bedava bence

Güngören'de nerede hocam 50 liraya? Ben davutpaşa'dayım zaten yarın gidiyim bir.

Bugün 40 liraya yaptıracağım diye cander otoya gittim.adamlar 60 lira fiyat çekti, kelebek camlarım büyükmüş güya.sırf kızdığımdan yaptırmadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-arac-dizayn-hizmeti-cam-filmi-50tl-123263769/detay
    bu adrese tıkla 50 tl ye yaptır sonucunu buraya yazarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

Ayarını tutturmak çok önemli hangi ildesin? İzmirdeysen yardımcı olabilirim. İnce iştir o ustasından başkası yapamaz, yaparım derse yalan söyler yapsa bile 3 gün sonra biryerlerinden atar.

edit : sanırım Ankara'daymışsın sonradan gördüm kusura bakma...

epey eski bir mesaj.. İzmir den neresini tavsiye edersiniz ?
  • desert@eagle kullanıcısına yanıt
    bende hepsi bura da dan %5 lik olandan aldım. nasıl yapabilirim en kolay.
    çok siyah olmaz değil mi ½5 lik
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.