Şimdi Ara

cam filmi. trafik çevirmesi !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: volverin33

quote:

Aracımda arka kapılardan itibaren fabrikasyon karartılmış cam var. Ford'un bununla ilgili yayınladığı belgeler var. Ruhsatta bununla ilgili bir ibare göremedim. Ama polisin bu şartlar altında kesinlikle ceza yazmaya hakkı yok..

sebep ?

Çünkü yönetmeliğe aykırı bir durum yok..

ruhsata işli mi değil mi polis ona bakar. yönetmelikte ford için ayrı bir ibare varda biz mi bilmiyoruz yoksa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aracımda arka kapılardan itibaren fabrikasyon karartılmış cam var. Ford'un bununla ilgili yayınladığı belgeler var. Ruhsatta bununla ilgili bir ibare göremedim. Ama polisin bu şartlar altında kesinlikle ceza yazmaya hakkı yok..

sebep ?

Çünkü yönetmeliğe aykırı bir durum yok..

ruhsata işli mi değil mi polis ona bakar. yönetmelikte ford için ayrı bir ibare varda biz mi bilmiyoruz yoksa.

Ford'un yayinladigi belgeleri paylasirim. Polis kac kere bakacagina bakti. Hic ceza yeme durumu olmadi. Su durumda ceza yazma sansi yok zaten. Neden bos yere israr ediyorsun ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 30 Aralık 2011; 19:56:31 >

• Koyu camlar sorun olmuyor, esas sorun cam filmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Koyu camlar sorun olmuyor, esas sorun cam filmi.

1 numara koyulukta cam filmi var aracımda. Güvenlik filmi. Polis çevirmede umursamadı bile, trafik işaret ve işaretçilerine uymamaktan yazdı cezayı.

Ha dersen ki uymadın mı? Uydum.
    Dersen ki, trafik ışığı yada tabelası var mıydı? Çevirmeden önce yoktu, 1 km sonra bir tane viraj tabelası gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForteVeloce -- 30 Aralık 2011; 20:00:28 >
  • quote:

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

1 numara koyulukta cam filmi var aracımda. Güvenlik filmi. Polis çevirmede umursamadı bile, trafik işaret ve işaretçilerine uymamaktan yazdı cezayı.

Ha dersen ki uymadın mı? Uydum.
    Dersen ki, trafik ışığı yada tabelası var mıydı? Çevirmeden önce yoktu, 1 km sonra bir tane viraj tabelası gördüm.

görevini yapmamış savsaklamış sadece.
  • Buyrun Ford'un yayınladığı belge..

cam filmi. trafik çevirmesi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 30 Aralık 2011; 20:21:36 >
  • quote:

Buyrun Ford'un yayınladığı belge..

Photoshop'la Alfa Romeo yapıp altına imzayı sallasak yerler mi acaba?

• Bu aralar pembe far modası varkı aman Allahım nedır o oyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Bu aralar pembe far modası varkı aman Allahım nedır o oyle ya

ya çakma xenonlara ne dersin.
  • quote:

quote:

Bence yerler..

• trafik polislerini anlamak güc..
  • quote:

quote:

quote:

Bence yerler..

bencede yerler

• Arkadaşlar ben bu film olayıyla daha doğrusu polislerle uğraşmak istemedigim için aracıma bod perde taktırmayı düşünüyorum. Bunlarada birşey demiyorlardır heralde bi bilginiz varmı ?
  • çok saçma ama .. ne yaparsın işte çorba parası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Arkadaşlar ben bu film olayıyla daha doğrusu polislerle uğraşmak istemedigim için aracıma bod perde taktırmayı düşünüyorum. Bunlarada birşey demiyorlardır heralde bi bilginiz varmı ?

Sayın Exxcrea perde uygulamasında araca cezai işlem yapılmamaktadır senelerce kullandım önceki araçlarda..... sıkıntı yok rahatlıkla takılabilir.
  • değerli arkadaşlar bundan birkaç sene önce kavacıkta benzin almaya giderken polis kontrolüne denk geldim. ruhsat kimlik falan derken arka camlarda bebekler için vakumlu güneşlikleri gördü polis. bunları sökmeniz gerekiyor dedi. neden dedim doğal olarak. yasakmış. bunlar vakumlu, bebek güneşten rahatsız olmasın diye takıyorum istediğimde çıkarılıyor zaten dediğimde malesef dedi. adamın yanında vakumlu 10 liralık güneş perdelerini çıkartmak zorunda kaldım. yani binlerce filmli araca geç denirken benim gibi birçok insanın kullandığı bu kadar basit bir ekipman bile polisi rahatsız edebiliyor. belkide haklılardır bilemiyorum. ama o günden sonra kapanıp açılabilen güneşlik kullanmaya başladım. bagajda duruyor yazın ihtiyaç durumunda özellikle uzun yolda araca takıyorum işimiz bitince yandaki düğmesine basıp kapatıyoruz.

bilgilerinize
  • Ben de bod perde kullaniyorum. Polis laf ederse gozunun onunde cikarir, iyi gunler deyip dip gaz yapip uzaklasirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.