Şimdi Ara

(CAM FİLMİ VE REZİSTANS) HONDACILARIN KESİN Bİ FİKRİ VARDIR ve HATTA BİLGİSİ VARDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN KARSTA YAŞIYORUM ARKA CAM REZİSTANSINI KIŞIN SÜREKLİ KULLANMAK DURUMUNDA KALIYORUZ. MERAK ETTİĞİM ŞU BEN CAM FİLMİ ÇEKTİRCEM CİVCİVİME AMA ARKA CAM NASIL OLCAK? REZİSTANS FİLMİ ERİTMEZMİ? YADA FİLM REZİSTANSA ZARAR VERMEZMİ?

• Zarar vereceğini sanmıyorum, çünkü rezistans o kadar ısınmıyor. Kullanan binlerce kişi var sonuçta... Bildiğim kadarıyla dikkat edilmesi gereken tek nokta herhangi bir sebeple filmi söktürmek isterseniz çok dikkatli ve özenle sökülmesi gerektiğidir. Cart diye sökerseniz rezistans ta kopar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Zarar vereceğini sanmıyorum, çünkü rezistans o kadar ısınmıyor. Kullanan binlerce kişi var sonuçta... Bildiğim kadarıyla dikkat edilmesi gereken tek nokta herhangi bir sebeple filmi söktürmek isterseniz çok dikkatli ve özenle sökülmesi gerektiğidir. Cart diye sökerseniz rezistans ta kopar.

abicim çok kararsızım ya yapamazlarsa şansıma beceremezlewrse bi daha sökmek zorunda kalırsak yada bugüne kadar kimsede olmadı ben civcivimi seviyorum ya sakınılan göze çöp batar hesabı olursa çünkü ilk getirdiğim gün bitane gri fluance hiç unutmıycam o aracı ve şöförünü buz fırlatmıştı öyle işte çok severek aldım titizim üstüne titriyorum belki benim kuruntum...

• Değerli hemşerim (bende karslıyım) ; teknoloji ve dizayn harikası bir araç kullanıyorsun
    artık buna filim falan ekleyip orijinalliğini bozmaya ne gerek var, olduğu gibi kullan zevkini çıkar
    filim taktırırsan bir süre sonra sıkılıp söktüreceksin ve ısıtma rezistansı ile arka camdaki radyo anteni ayvayı yiyecek
    Karsın neresindensin..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Değerli hemşerim (bende karslıyım) ; teknoloji ve dizayn harikası bir araç kullanıyorsun
    artık buna filim falan ekleyip orijinalliğini bozmaya ne gerek var, olduğu gibi kullan zevkini çıkar
    filim taktırırsan bir süre sonra sıkılıp söktüreceksin ve ısıtma rezistansı ile arka camdaki radyo anteni ayvayı yiyecek
    Karsın neresindensin..?

walla çok haklısın sayın hocam ben sarıkamışlıyım siz karsın neresindensiniz? bu arada bu akşam üzeri kar yağdı heryer bembeyaz :) ne zaman yaz gelcek demeye başladım artık :)
  • Kale içi
    ama uzun zamandır izmirde yaşıyorum
    o karı nasıl özledim bir bilsen
  • quote:

Kale içi
    ama uzun zamandır izmirde yaşıyorum
    o karı nasıl özledim bir bilsen

VALLA ÇOK HAKLISIN SAYIN HOCAM ÖZLENMEZMİ BURALAR O KADAR SEVİYORUMKİ GEZMEK İÇİN BİLE GİTMİYORUM BİR YERE BAĞIMLISIYIM VALLAHİ BAZEN DİYOLAR GÖÇELİM DİYORUM OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE HASTASIYIM VAZGEÇEMEM....
  • Her şeyin doğal olduğu memleketim Kars tan ayrıldığıma nasıl pişmanım bilemezsin
    elime para geçşe ilk işim kars tan bir ev almak olur, o rus yapımı evlerden birini....
  • quote:

Her şeyin doğal olduğu memleketim Kars tan ayrıldığıma nasıl pişmanım bilemezsin
    elime para geçşe ilk işim kars tan bir ev almak olur, o rus yapımı evlerden birini....

WALLA SAYIN HOCAM HELAL OLSUN SİZE BURALARDA ELİME PARA GEÇSEDE GİTSEM DİYOLAR AMA SİZ TAM TERSİNİ SÖYLÜYOSUNUZ SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER ÇOK AZ AMA SİZ MECBURİYETTEN GİTMİŞSİNİZDİR BUNA İNANIRIM BEN.. EVET HOCAM RUS YAPIMI BAKIMLI Bİ YAPI ÇOK GÜZEL KIŞIN SICAK YAZIN SERİN DEPREME DAYANIKLI DADINDAN YENMEZ VALLA.... :))
  • Hele bir de içinde "beç" olursa hiç yenmez tadından
    Hani şu 4 odayı birden ısıtan devasa sobalardan
  • quote:

Hele bir de içinde "beç" olursa hiç yenmez tadından
    Hani şu 4 odayı birden ısıtan devasa sobalardan

OOOO SAYIN HOCAM AĞZINIZIN TADINI BİLİYOSUNUZ VALLA :)) ŞÖMİNEYİ YAK KEYFİNE BAK BEÇLE ISIN GİTSİN
  • O taş evler korumaya alınmış
    her isteyen alıp istediği gibi bozamıyor
    ancak aslına uygun onarım yapılabiliyor ve bunun için devlet 250 bin Tl. ye kadar karşılıksız kredi veriyor
    Rus yapıları taş binalar olduğu için duvarları sağlamdır, 4 duvar kalmış olsa bile bulup bi tane aldıktan sonra
    o krediyi kullanıp orijinaline uygun restore ettimmi içinden çıkmam walla, işlek caddelerden birinde bulmuştum geçen sene
    duvarların kalınlığı 90 cm. pencereler çift çerçeveli, içerde 4 tane mum yaksan ısınır... öyle yani..
    sahibini satmaya ikna edemedim, galiba binayı yenileyip bar yapmış
  • hocam sarıkamışta peçli tek kalan ev kaymakamın lojmanı onuda şömineden soğuk geliyo diye komple kapatmışlar.... haklısın hocam valla mimarisi muhteşem yıkamıyolar sarıkamışta eski liseyi yıkamıyolar babam o okulda ortaokulu okumuş şimdi restorede edemiyolar yıkamıyolarda.....
  • Cam filminden girmişler şömineden çıkmışlar.
  • sorma nıghtman
    hemşerimi bulunca hasret giderdik biraz
    o çetin kış şartlarına , zor koşullara rağmen çok seviyorum karsı
  • Konuya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    yaw geç bi kalem sen anlamazsın bizim nostaljimizden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.