Bildirim
CAM FİLMİNDE KAMPANYA !!! 5 cam 150TL (23. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Memnuniyetiniz bizim için en önemlisidir, hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ustam ben izmirdeyim ama bikaç ay sonra ankaraya gelicem aracımla
Aracımda eskiden yapılmış ve rengi açılmış film var ben şimdi kampanya bitmeden ödeme yapsan ilerde gelirken randevu alsam eski filmleri söküp yeni film çekebilirmiyiz.
Kusura bakmayın hocam :( önce iş sonra para
quote:
Orijinalden alıntı: yostuning
Kusura bakmayın hocam :( önce iş sonra para
gerçekten helal olsun size dürüstlük işte bu. kötü niyetli bir esnaf olsa sen gönder parayı hallederiz der. gelmesse nasılsa para bana kalacak diye.
@ErsinBoz sen ankaraya gelince yanlarına bir uğra bence bir çay içmeye zaten buraya kadar gelmişsin. yapılabilecek ne varsa yapacaklardır zaten. -
canınız sağolsun sizde haklısınız yanınıza gelince kendimi hatırlatırım.hayırlı işler.
Filmleri aracın camının dışından mı uyguluyorsunuz yoksa içten mi
quote:
Orijinalden alıntı: Yeehee.
Filmleri aracın camının dışından mı uyguluyorsunuz yoksa içten mi
Dışarıdan cam filmi uygulaması yoktur efendim. Dışarıdan alıştırılır içeriden uygulanır
Anladım resimler yanılttı beni. Hayırlı işler diliyorum. Arabam olsa tereddüt etmeden sizden film çektirirdim kısmet ilerde olursa inşallah. Hayırlı olsun iş yeriniz. Allahım bol kazanç nasip eylesin
Teşekkürler hocam
beyler yeni mahalle demet taraflarında ucuz yollu (max. 50 liraya) film yapan bir yer var mı . araba accent , 2-3 aya kadar satacağım . gereksiz masraf yapmak istemiyorum . bilen varsa söylesin hafta sonu ankaradayım . -
O fiyatlara film bulunmaz diye biliyorum en ucuz filmin metresi olmuş 25-30 lira hocam
-
resimleri simage olarak yükleyebilir misiniz çok büyük boyutta çıkıyor mobilye sıkıntı çıkartıyor -
Kampanya uzatılmayacak mı? Fırsat bulup gelemedik hala... -
Bugün son malesef
quote:
Orijinalden alıntı: jorge
resimleri simage olarak yükleyebilir misiniz çok büyük boyutta çıkıyor mobilye sıkıntı çıkartıyor
Yükle deyip resimler gelmeyince kapatmıştım. Hakkaten çok büyük çıkmış (:
Şimdi düzelttim. Teşekkürler. -
Yasin Bey,
cam tavan kaplaması için fiyat skalanız var mı? -
100-400tl arası istediğiniz malzeme araç tavan büyüklüğü fiyatları etkileyen unsurlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X