Şimdi Ara

CAM FİLMİNDE KAMPANYA !!! 5 cam 150TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
29
Favori
23.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukardada sorulmuş, atr 35 yok mu ? ve orijinalliğinden nasıl emin olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: efendy01

Orjinal llumar 5 camı 150 liraya yap adanadan gelecem

Sahte llumar piyasada çok, LUMAR diye sürüyorlar piyasaya mesela

Abartma hocam, Ankara'da Lumar bayisi yerler bile 300-350TL'ye yapıyor zaten, bu işlerde işçilik pahalı, malzeme ucuz oluyor.

En kral cam filminin rulo da metresi 30-40TL

Dün sordum bayiye 650 dedi 5 cama 150 imkansız ya

Cihan, bayi üzerinden gidilir ise üzerine kar koyarak(!) müşteriye sunmaya çalışıyorlar. Sanırsın bayi çekiyor filmi?? Birde kar yapmaya çalışıyorlar.

Bu işin için Llumar marka yapan yerler 350-400TL arası fiyat çekiyor. Genel de muhabbet/tanıdık derken 350TL ye yapıyorlar.
    Tabi! ATR serisinden bahsediyorum, ucuza yapan var ise alt seri olup olmadığına bakmak lazım.

*Bayiler ile anlaşmalı olan şirketin de, bayiye kaça yaptığı öğrenmiştim(bir şekilde) Llumar ATR(AT de olabilir!!) serisi "KDV dahil 250TL"
    Yani senin aldığın 650TL lik fiyat var ya! Onun farkı bayinin cebine cukka.

Düşük seriden markalı film de 150-200TL civarlarında olabilir. İşçilik karı ona göre düşüyor. Zaten oran olarak büyük pay işçilik de...

• Kampanyayı daha sonra tekrarlarsanız Kırıkkaleden gelebilirim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_3838

İstanbul Edirnekapı kavşakta 50 tl ye çizilmez yapıyorlar, adamlar gayette güzel yapıyo kabarma falanda olmuyo. tavsiye ederim.

O filmler 1 yaz gördü mü renk açılması yapıyor. Ayrıca UV koruması da hak getire...

Bu işte film'in serisi ve koyuluğundan daha çok UV koruması en önemlisi. İyi bir filmin UV koruması %99 olur(Llumar UV %99),
    ben Antalya da yaşıyorum, film en açık ton olsa da korumasının %99 olması önem taşıyor. Akdeniz ve Eğe bölgesi cam filmini koruma için
    çektirir, bilinçli adam 1 yada 2 no dan fazlasını istemez. Zifiri karanlık/koyu olan artist araçları konumuz dışı...

Yıllaaar önce bu iş hakkında hiiiç fikrim olmazken aracıma bayide yaptırmıştım, artık en dandiği mi çekildi nedir 2 yaz görünce "film olsa da olur
    olmasa da olur" durumuna gelmişti. iyi de para vermiştik. Bu kazıktan sonra biraz akıllandık tabi.

Kazık da bir kere yenir zaten.

• Pusudayım kullanan arkadaşlar yorum yazmaya devam ederse sevinirim
  • Hocam telefona çekiyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

İstanbul Edirnekapı kavşakta 50 tl ye çizilmez yapıyorlar, adamlar gayette güzel yapıyo kabarma falanda olmuyo. tavsiye ederim.

O filmler 1 yaz gördü mü renk açılması yapıyor. Ayrıca UV koruması da hak getire...

Bu işte film'in serisi ve koyuluğundan daha çok UV koruması en önemlisi. İyi bir filmin UV koruması %99 olur(Llumar UV %99),
    ben Antalya da yaşıyorum, film en açık ton olsa da korumasının %99 olması önem taşıyor. Akdeniz ve Eğe bölgesi cam filmini koruma için
    çektirir, bilinçli adam 1 yada 2 no dan fazlasını istemez. Zifiri karanlık/koyu olan artist araçları konumuz dışı...

Yıllaaar önce bu iş hakkında hiiiç fikrim olmazken aracıma bayide yaptırmıştım, artık en dandiği mi çekildi nedir 2 yaz görünce "film olsa da olur
    olmasa da olur" durumuna gelmişti. iyi de para vermiştik. Bu kazıktan sonra biraz akıllandık tabi.

UV koruması haklısın yok ama olmasını isteyen var ise bunun fiyatıda 150 tl falan değil 400 500 arası başlıyor, ayrıca en kaliteli olanlarında içerden renk degistirme kontrolü var. Ben 3 sene oldu yapalı daha en ufak bir sorun yok şükürler olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_3838 -- 4 Şubat 2016; 23:12:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yostuning

Lumar at 15 serisi efendim daha önce yazmıştım

Alıntı olmayınca görmemişimdir..

AT serisi "premium renkli film" olarak, ATR de "premium metalli film" diye adlandırılıyor bu ayrıma göre sanıyorum! AT olan daha uygun fiyatlı.
    Genel de Llumar ATR35'i araç alırken hediye alırım, ama merak edip dışarı da sormuştum ATR35 için 350TL fiyat almıştım(3-4 ay önce)

AT serisi ATR ye göre maliyeti daha düşük bir ürün, tabi işin asıl kısmı işçilik olunca kar payı daha aza indirgenip müşteri toplanabilir.
    AT serisi ATR ye göre biraz daha açık renk, o yüzden onu pek sevmedim, ATR 35 %50 olan koyuluk araç için çok ideal..

AT yerine ATR olanı 50TL fazlaya verseydiniz daha iyi bir seçenek ve kullanıcılar için daha iyi bir kullanım olurmuş.

Neyse!
    Bu haliyle de, 100-150TL istenen 2 yıl garantili dandik filmlerden çok çok daha iyi bir seçenek.

şimdik şöyle oluyor renk tonlarına göre o kodlar veriliyor örneğin bir numara istediniz at 15, 2 numara istediniz atr 35 ancak önemli olan asıl üründür efendim ürün orjinal Llumar'dır saygılar

• ÖiLkér kullanıcısına yanıt
    Bugün bi müşterimiz geldi komple yaptırdı geri döndü 🚗

• yostuning kullanıcısına yanıt
    Her numara için aynı fiyat değil mi? Yoksa koyuluk arttıkça fiyat da artacak mı?

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Her ton aynı kampanya fiyatı olan kdv dahil 150tl dir

Orjinallik konusunda sıkıntı yoktur, ona şüphem yok.

Ben her zaman Llumar da ATR serisini tercih ederim. Demem odur..
  • quote:

quote:

quote:

UV koruması haklısın yok ama olmasını isteyen var ise bunun fiyatıda 150 tl falan değil 400 500 arası başlıyor, ayrıca en kaliteli olanlarında içerden renk degistirme kontrolü var. Ben 3 sene oldu yapalı daha en ufak bir sorun yok şükürler olsun.

Bence bu cam filmin de istenmesi gereken 1. önemli neden UV koruması olmalı. Diğer durumlar için yapılan filmleri bende tasvip etmiyorum.

%99 UV korumalı ve kaliteli bir ürünü yıllarca memnuniyetle kullanmak için bir bedel ödemek de şart. Elbette! fiyatı biraz farklı olacak.

En kalitelisi bile yıllar geçtikçe hafiften soluyor ama bunu kullanıcısı hariç anlaması zor.

2 sene
    3 sene
    5 sene
    10 sene

vs. diye giden garantilere sahipler. Ürüne göre kullanım süresi uzar.

Hepimizin isteği kaliteli ve korumalı bir ürünü en makul fiyata almak.

• konu sahibi arkadaş kusura bakmasın ama ayrı konu açıp konu kirliliği yapmak istemediğim ve sıcak fırsat olan şehirde ankara olduğu için buradan sormak istedim. belki kendileride cevaplayabilir, belkide ankarada ikamet eden başka bir forumdaşımız.

98 model yumurt kasa accent için, ankarada UYGUN FİYATLI (50 lira gibi) cam filmi yapan biryer var mı. daha önce ivedik caddesi demet taraflarında vardı, şimdi ankara dışındayım pek haberim yok oralardaki fiyatlardan. önümüzdeki günlerde ankaraya geleceğim, gelmişkin yaptırayım diyorum.

bu arada konudaki yorumları okudum, gerçekten o kalite bir ürün için harika fiyat, ALLAH hayırlı bol kazançlar versin, bizim hem durumlar müsait değil hem araba çok masraf yapılacak kadar iyi değil. o yüzden yardımcı olacak arkadaşlara ayrıca şimdiden ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 5 Şubat 2016; 1:02:50 >
    İyi de hocam yasal değil bu iş (kurala aykırı cam kaplatma), en azından attığınız resimlere baktığımda sizin yaptığınız yasal değil gibi duruyor (bazı araçlarda).

Ailede çok fazla emniyet güçleri mensubu var, çok fazla kişiye ceza kesildi bu yüzden dediler.

Kural şu şekilde "ARAÇ CAMLARINA TAKILAN FİLM VB. ÜRÜNLER IŞIK GEÇİRGENLİĞİNİ %30 VE DAHA FAZLA AZALTIRSA CEZASI 172TL" yani ışık geçirgenliği en az %70 olmalı.

Sizin taktıklarınız zifiri karanlık gibi gözüküyor yada resimlerin kontrast değerlerini mi artırdınız?

Ankarada bulunmaktayım bende, ışık geçirgenliği oranları hakkında bilgi verirseniz uğramak isterim işyerinize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 5 Şubat 2016; 1:46:22 >
  • Boya korumada da bir kampanya yapsanız hoş olur bence.
    bişey sormak istiyorum bu lumar filmlerin garanti kartı ve faturası kesiliyormuş sizdede var mı bu seçenek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

İyi de hocam yasal değil bu iş (kurala aykırı cam kaplatma), en azından attığınız resimlere baktığımda sizin yaptığınız yasal değil gibi duruyor (bazı araçlarda).

Ailede çok fazla emniyet güçleri mensubu var, çok fazla kişiye ceza kesildi bu yüzden dediler.

Kural şu şekilde "ARAÇ CAMLARINA TAKILAN FİLM VB. ÜRÜNLER IŞIK GEÇİRGENLİĞİNİ %30 VE DAHA FAZLA AZALTIRSA CEZASI 172TL" yani ışık geçirgenliği en az %70 olmalı.

Sizin taktıklarınız zifiri karanlık gibi gözüküyor yada resimlerin kontrast değerlerini mi artırdınız?

Ankarada bulunmaktayım bende, ışık geçirgenliği oranları hakkında bilgi verirseniz uğramak isterim işyerinize..

Öncelikle resimleri müşterilerimiz yüklediği için bizim üzerinde oynama gibi bir şansımız yok,
    Filmlerin öyle görünmesi filmin kalitesinden ötürüdür aracın içine oturduğunuzda ışık geçirgenliğinin yeterli seviyede olduğunu göreceksinizdir.
    Ceza diye birşey yok o tamamen polisin insiyatifidir eğer yazmak isterse aracın çok kirli rengi belli olmuyor diye bile yazabilir
    Teşekkürler

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Garanti Kartı dediğiniz bir kağıt parçası biz 5 yıl garantili yapıyoruz yerimiz belli muhatapınız belli Faturanızı veriyoruz tabiki..

Tekrar söylüyorum amaç REKLAM kar etmek değil...

Teşekkürler...
  • 150 TL. değil de 350 TL. ye iteleyecektiniz, o zaman rahat ederdi bizim forum ahalisi.
    Adam yeni mekan açtım, amacım reklam diyor hala orjinal mi, neden bu kadar ucuz tatavası yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 5 Şubat 2016; 11:23:17 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.