Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.662
Cevap
472
Favori
2.777.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2760kt yi kullanıyorum. parasına göre iy diyebilirim. benden sonra tavsiyeyle 3 arkadaşım daha aldı onlarda memnun 500tl ye 12 taksit yapıyorla.
  • artpoint'in de dediği gibi,alın ve kullanın.
    1000-1500 lira vermeyin,çalış çalış öde nereye kadar ? :)
    adam yapmış,iş de görüyor,499 demiş...
    daha fazla neden ödeyesiniz ki?
    şimdi birileri çıkıp "ama simens şöyle güzel,filan marka böyle süper" lütfen demesin!
    499 verdim 6-7 ay önce,hanım çok memnun,ben ise evde rutubetsiz bir orta ma nefes almaya başladım.
    malumunuz kışın petekler,kapılar, koltuk kenarları hep çamaşı asılan yerler.
  • Candoğan bazı makinelerde ısı pompası teknolojisi var, ısı pompası nedir?

Mielede ısı pompalı model 6500 tl, arçelikte de 2200 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Candoğan bazı makinelerde ısı pompası teknolojisi var, ısı pompası nedir?

Yorumumun altına yazılan bu yorum ne kadar da trajikomik :S
  • quote:

Isı pompası bir nevi kompresör gibi çalışmakta. Yani çamaşırlar direkt sıcak hava yerine kapalı sistem kullanılarak kurutuluyor. Bu da büyük enerji tasarrufu sağlıyor. Aynı teknoloji Bosch ve Siemens'te de var.

quote:

artpoint'in de dediği gibi,alın ve kullanın.
    1000-1500 lira vermeyin,çalış çalış öde nereye kadar ? :)
    adam yapmış,iş de görüyor,499 demiş...
    daha fazla neden ödeyesiniz ki?
    şimdi birileri çıkıp "ama simens şöyle güzel,filan marka böyle süper" lütfen demesin!
    499 verdim 6-7 ay önce,hanım ç
    ok memnun,ben ise evde rutubetsiz bir orta ma nefes almaya başladım.
    malumunuz kışın petekler,kapılar, koltuk kenarları hep çamaşı asılan yerler.
    Sizin anlayışınıza göre 4 teker ve yürüyen aksamı olan her araba harikadır. O zaman Fiat Palio=Volkswagen Passat. Kusura bakmayın ama bana hiç mantıklı gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Isı pompası bir nevi kompresör gibi çalışmakta. Yani çamaşırlar direkt sıcak hava yerine kapalı sistem kullanılarak kurutuluyor. Bu da büyük enerji tasarrufu sağlıyor. Aynı teknoloji Bosch ve Siemens'te de var.

Yani bu sistemi öneriyorsunuz. Çamaşırlarda çekmeyi önlüyor mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pompera

quote:

Yorumumun altına yazılan bu yorum ne kadar da trajikomik :S

Merhaba, bu yorumunuzu yeni gördüm. O dediğiniz 450 liralık makine c sınıfı üretimdir, elektrik harcama konusunda maalesef fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

arkadaşlar bir kurutma makinası almayı düşünüyorum ammem kullanacak onu elbise asmak derdinden kurtarmak istiyorum evde 2 kişi yaşıyorlar.
    bana önerebilceginiz bir marka model varmı iyi sorun çıkartmayan bir ürün arıyorum
    yardımlar için tşkler

ben bosch 8 kilo 86511i aldım. çok memnunum.ben alırken 86512 modeli yeni çıkmıştı.kullanıcı yorumu bulamadığım için almadım.üzerinden 3-4 ay geçti.o makinanın az sayıdaki ürünü, ütülü gibi çıkartma özelliği vardı.eğer kullananlar memnunsa, o makinada olabilir ama o diğerinin 2 katı fiyattaydı.
  • Merhaba,

Öncelikle hepinize deneyimlerini paylaştığınız için teşekkür ederim.

Arçelik A sınıf 8 kg'lık çamaşır makinem var. Bunun yanısıra,

Arcelik 2770 KT model çamaşır kurutma makinesi almayı planlıyorum. Özellikleri:

Kurutma Kapasitesi (kg) : 7
    Kurutma Tipi : Yoğunlaştırmalı
    Renk : Beyaz
    Sensörlü Kurutma : Var
    Zaman Programlama : -

Performans

Enerji Performansı C

Elektrik tüketimi (kWh / 24 Saat ) 4,48

Fiyatı: 599 TL (6+2 taksit)

Bu makineyi kullanan varsa, enerji sınıfında "C sınıfı" olması nedeni ile:

1) Aylık/yıllık faturaya ek yansıması nasıl oluyor (fikir edinme açısından 2-3 kişilik aile için ortalama rakamlar da olur)

2) Genel olarak A ve B sınıflar (diğer markalar da dahil) ile karşılaştırıldığında düşük fiyata karşılık daha yüksek elektrik tüketimini göz önünde bulundurarak,

bu makineyi almamı tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkür ederim...

uk

• bilgilendirmeler için tşk arkadaşlar
  • Aynı fiyata Hotpoint-Ariston alsan daha iyi olur onun enerji sınıfı B.
  • Merhabalar...

Umarım Candoğan Bey veya bu konuda bilgili arkadaşların zamanı olur cevap yazmaya...

Çamaşır kurutma makinesi almak üzereyiz. Evimizdeki çamaşır makinesi Bosch 1200 devir, 8 kg, kod numarasını unuttum- muhtemelen 24762.

Çok uygun fiyata Bosch WTS86512TR modelini bulduk, bir de Siemans'in WT46S511TR modeli var alabileceklerim arasında.
    Bunlardan birini alacak gibiyim, Siemens'in bu modeli epey tavsiye edilmiş okuduğum kadarıyla, ancak diğer model yeni ve yurtdışından bile pek yorum bulamadım. Fiyatı sorun etmezsem Bosch WTS86512 daha çok tercih edilebilecek bir makine mi sizce? Bir de, Bosch-Siemens aynı ama, Siemens'i tercih edersem üstüste monte etme konusunda sıkıntı yaşar mıyım acaba?

Bosch'un bir de daha pahalı (ama yine ne derece üstün bilemediğim) bir modeli var, ama o 7kg olduğu için onu düşünmemiştim - WTW86561. Bununla ilgili de yorum yapabilirseniz çok çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler!

Bahar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahar Korhan

Merhabalar...

Umarım Candoğan Bey veya bu konuda bilgili arkadaşların zamanı olur cevap yazmaya...

Çamaşır kurutma makinesi almak üzereyiz. Evimizdeki çamaşır makinesi Bosch 1200 devir, 8 kg, kod numarasını unuttum- muhtemelen 24762.

Çok uygun fiyata Bosch WTS86512TR modelini bulduk, bir de Siemans'in WT46S511TR modeli var alabileceklerim arasında.
    Bunlardan birini alacak gibiyim, Siemens'in bu modeli epey tavsiye edilmiş okuduğum kadarıyla, ancak diğer model yeni ve yurtdışından bile pek yorum bulamadım. Fiyatı sorun etmezsem Bosch WTS86512 daha çok tercih edilebilecek bir makine mi sizce? Bir de, Bosch-Siemens aynı ama, Siemens'i tercih edersem üstüste monte etme konusunda sıkıntı yaşar mıyım acaba?

Bosch'un bir de daha pahalı (ama yine ne derece üstün bilemediğim) bir modeli var, ama o 7kg olduğu için onu düşünmemiştim - WTW86561. Bununla ilgili de yorum yapabilirseniz çok çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler!

Bahar

Selamlar

Bu konuda fazla bilgili değilim ama kullanıcı yoorumu ister iseniz yazdıklarım size referans olacaktır.

Bir kaç ay önce banyodaki dilizişi değiştirme yer açma vb. sebeblerden dolayı. Çamaşır makinası ve kurutma makinası aldım.
    Daha önce eşime kurutma makinası alayım dediğimde gerek yok demişti şimdi iyiki aldın diyor

Ç.makinası siemens 1200 Devir 762 modeli ve siemens 511 İkisine 2600 TL ile aldım kurutmaya 1000 TL verdim.

511 -512 arasında gidip geldim hatta siparişi verdim akşam 512 mi alsam diye düşündüm ama aradaki 500-600 TL fark vermekten vazgeçtim.

Ç.makinasınnın üzerine Kurutmayı kurdurdum (Küçük WC ye) süper daha önce alınması gerekirdi diye düşüneceğiniz bir ürün.

Siz önce 500-600 TL ye değer mi diyerek yola çıkın bence yok neden olarak kurutma işlemini iyi yapıyor 500-600 TL ye fark olarak ütüleyip çıkarıyor ise al ama ütülemiyor

Yİnede arkadaşların yorum ve görüşlerini al

• Çok teşekkürler yorumlar için. Kullananların yorumları çok yardımcı oluyor.
    Açıkçası ben 511 ile 512 arasındaki farkı net olarak anlayamadım. Sinmiş kokulardan arındırabilen bir programı var 512'nin gördüğüm kadarıyla, ayrıca bu ütülü gibi de yapıyormuş deniyor. Ama kullanıcı yorumu göremedim. Benim pek de kullanmayacağım bir özellik bu, başka fark yaratan birşey yoksa fazla para vermek çok anlamsız olur.
    Alacağım yerde ikisi arasındaki fark 350TL. Çok da fazla değil 350TL, ama yine de seçimim 511 olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahar Korhan

Çok teşekkürler yorumlar için. Kullananların yorumları çok yardımcı oluyor.
    Açıkçası ben 511 ile 512 arasındaki farkı net olarak anlayamadım. Sinmiş kokulardan arındırabilen bir programı var 512'nin gördüğüm kadarıyla, ayrıca bu ütülü gibi de yapıyormuş deniyor. Ama kullanıcı yorumu göremedim. Benim pek de kullanmayacağım bir özellik bu, başka fark yaratan birşey yoksa fazla para vermek çok anlamsız olur.
    Alacağım yerde ikisi arasındaki fark 350TL. Çok da fazla değil 350TL, ama yine de seçimim 511 olacak sanırım.

Şöylede bir gerçek var 512 yeni seri 511 ler bitince 512 ler 1000 TL altına iner fakat 513 çıkar yada şu an A sınıfı olan bir model vardı. 2000 TL üzeriydi

Şimdi 511 TR ye Kesinlikle 1000 TL üzeri vermeyin Ben 1000 TL ye aldım HB de 950 idi, farka değmez diye bayiden aldım (8 Taksit). HB de ben aldıktan sonra kampanya ile 850 TL gibi bir fiyata satıldı.

Şimdi 350 Lira fark diyorsunuz, 1300 lira ile 512 TR ise 512 alabilirsiniz ama 511 e 1000 TL den aşagıya alınız. Benim aldığımda 512 TR 1600 dü inmiş fiyatı ile

Elektrik masrafı: aylık 5-10 TL arasında fark oluyor (Haftada 3-5 Kurutma ile) Bu rakamlar tahmini fazla fark olmadı 5 TL gibi bir şey değişti.

Birde 1-2 Yıkamada su haznesindeki suyu boşalmak gerekiyor, eğer isteniz suyu su giderine bağlıyacak aparat varmış kitapçığında gördüm servise sorabilirsiniz.
    İkinci tavsiyem Ç.makinasının üzerine kurulum yaptırın.

Edit: Emin ol ütülü olma meselesi fark fazla değildir.

Ve Isı yaydığı için küçük banyolarda iyi havalandırma olsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 9 Haziran 2010; 20:57:29 >

• HOOVER 8 kiloluk kurutma makinesi hepsiburada da 626 + KDV fiyatla satılıyor:

yoğuşmalı (bacasız); Eskişehir'de üretiliyor; ister süreli program isterseniz istenilen kuruluk seviyesinde duracağı sensörlü program seçebiliyorsunuz; B sınıfı;

ürünle ilgili bilgi almak isterseniz: 0800 341 48 00 (sabit telefon); 444 0398 (cep)

• Arkadaşlar, çamaşır kurutma makinenizi mümkün mertebe ısı pompalı model olanından tercih ediniz.
  • candoğan bey arçeliğin ıs pompalı modelini tavsiye edermisiniz ?uygun fiyatlı buldumda
  • Uygun bulduysanız olabilir tabi, kaça buldunuz?
  • 1400TL ye var nette.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.