Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.701
Cevap
476
Favori
2.783.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Servis uyarmak zorunda hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bosh wtwh8760tr çamaşır kurutma makinasının kapak yönü değişebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turusan kullanıcısına yanıt
    Bkz.

www.sikayetvar.com
    Bosch Kurutma Makinesi Kapak Yönü Değişimi İçin Ekstra Ücret Talebi
    https://www.sikayetvar.com/bosch/bosch-kurutma-makinesi-kapak-yonu-degisimi-icin-ekstra-ucret-talebi

• onatba O kullanıcısına yanıt

aynı model ürün değil ben yazdığım model için sormuştum

• turusan kullanıcısına yanıt
    Değişiyordur hocam. Kendi sitesinden menteşesini inceleyebilirsiniz. 3. fotoda menteşe ve kilit gözüküyor. Menteşe mekanizmasıyla kilit aynı formda.

Bkz.
    https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/camasir-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WTWH8760TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=accessories/Togglebox=accessoriesOthers/Togglebox=manuals/

Değişim için benzer arçelik videosu var ytda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 19 Mayıs 2024; 19:50:25 >

Yönü değişince kapağın alta kalan kısmı yukarı gelecek, kapaktaki menteşe tarafı da değişir gibi durmadığı için bence değişmez kapağın yönü.

• scopus kullanıcısına yanıt

Kapağın altı üstüne gelmez. Sadece Menteşe ve kilidin yeri birbiri ile değişir ve birkaç istisna hariç tüm kurutma makinelerinin kapak yönü değişebilir.

• Merhaba arkadaşlar. 15 bin TL bütçeye alabileceğim en iyi kurutma makinesi nedir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kurutma makineleri hakkında neredeyse hiç bir fikrim yok. Tamamen size bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scopus kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman makineyi ters çevirirsiniz olur biter.

Bkz.
    bilal karagüzelyoutube
    Arçelik beko kurutma makinesi, kapak yönü değişimi.
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=bxEGhZ_u-u8

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Profilo ve arçelik grubu 9kglar 15 civarı sanırım. İkiside olur. Cam kapak / inox kazan bir makine tercih ederseniz daha sağlıklı.

Cevap için teşekkürler hocam.

Siemens WT00H200TR 14.880 TL

Bosch WTH22200TR 15.750 TL

Profilo KM8611HTR 12.900 TL ye alınabiliyor.

Bu üç makine arasında kaldım. Aralarında fark var mı? Bosch yada Siemens alsam aradaki fark nedir? Fiyat farkını verip Bosch almaya değer mi?

Profilo nun bu makinelerden eksiği nedir? Fiyatı daha uygun.

Yoksa farklı marka model mi önerirsiniz? Teşekkürler

Hocam bsh da buzdolabında kompresörde marka farkı olabiliyor ancak çamaşırda kurutmada fark hiç duymadım görmedim. Bozulan profiloya bosch panel ve kart takılıyor direk hatta. Teknik servise sorarsanız belki bilgileri vardır.

Bana 3 makinede tamamen aynı gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Mayıs 2024; 15:2:5 >
    Valla bilemedim hocam. Sipariş vereceğim ama kararsız kaldım ne yapsam bilemedim.

• Siemens iq300 için 20 bin tl 9 taksit fiyat aldım. Tavsiye eder misiniz var mı kullanan?

• kurutma makinası bakıyorum bosch WQG244C1TR ve WQG244CTTR aralarında ciddi fiyat farkı var ama bu fiyat fark neden cozemedim..200gr bir agırlık farkından baska bir farkta gormedim varmı bilgisi olan??

https://www.bosch-home.com.tr/online-satis/page_ref_shop_compare?products=WQG244C1TR,WQG244CTTR

• El_domingo kullanıcısına yanıt
    Renk farkı harici fark olmaması lazım. Stok durumuna göre kampanya vs olabilir. Farklı sürüm ürünler olabilir.

• Merhaba ,Profilo km96rctr kulnaiyorumda iron asist ozeliigi var , 5 gömlek modu olarak..galiba öncesinde su koymam gerekiyormuş, bu suyu neresinden koyuyoruz acaba ?

Marka algısından başka bir şey büyük ihtimalle yoktur, gerçi ürünleri tek tek incelemedim.

• promil06 P kullanıcısına yanıt

Atık su haznesini söktüğünüzde yuvanın içinde sol alt köşede mavi bir alan var. Cihazın apartları arasında oradan su koymanıza yarayan aparat ile su koyabilirsiniz.

• Merhaba bosch wqg244c1tr kurutma makinesi aldım kendini temizleyen kondenser özelliği var diye seçtim ama kurulum için gelip kurulum tamamlandıktan sonra yıllık olarak bakıma gitmesi ve 2000 küsür tl bakım ücreti olduğu söylendi, konsenser bölümünü kendimiz temizlediğimiz modellerdemi böyle, yoksa hepsi içinmi geçerli kurulum yapıldığı için iade de olmayacak böyle bir durum varsa ne alırken ne satarken kimse böyle bir bilgi vermedi yorumlarınızı bekliyorum Mediamarkt.com.trden alındı

• 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.