Şimdi Ara

Çamaşır makinamdan çıkan bu şey nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: batu25

Hocam isterseniz pm den yazın, konu sahibine ayıp oluyor, malum her mesajda bildirim gidiyor ve konuyla alakası olmayan şeyler konuşuyoruz.
    Sıkıntı yok kardeşim. Devam ;)

Parçanın koptuğu yeri buldum sanırım arkadaşlar. Resmini aşağıda paylaşıyorum. Körük ile tamburun birleşim kısmı. Bu parçanın kopması ne gibi bir sıkıntı doğurur. Çünkü plastiğin kopmamış yerlerine baktığımda oraya su girebiliyor. Bu durumda körüğü değiştirmek gerekir mi?
    Çamaşır makinamdan çıkan bu şey nedir?

Birde aşağıdaki resimde kiler nedir? Kireçlenme mi? Elimle tutunca kağıt, peçete vs. gibi yumuşacık parçalar. Bunları nasıl temizlerim? Makinayı boş çalıştırark mı yoksa tambur konumunda çalıştırarak mı?
    Çamaşır makinamdan çıkan bu şey nedir?

• YsnYlmz77 Y kullanıcısına yanıt
    Servis kaydı açtırın hocam gelip baksınlar, normalde çamaşırın hiç temas etmediği bir yer orası nasıl kopmuş anlam veremedim açıkcası.

Beyaz şeyler yıkamadan kalan köpük artığı ve çamaşırlardan kopan havların kalıntısıdır. Islak bir bezle temizleyebilirsiniz. Sularınız kireçliyse eğer kazan temizleme programını makine temizleme ürünüyle çalıştırarak görünmeyen yerlerdeki kireç kalıntılarını da gidermiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 17 Eylül 2019; 17:35:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Onu da beko yapmış biraz daha değiştirerek. Tabi tanıtımda adeta su bir motorla püskürtülüyor gibi gösterilmiş ama evlerdeki şebeke suyuyla ne kadar etkili akış olur onu bilemiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=wQWGJCyEtcA&feature=youtu.be
    Beko daki daha mantıklı güzel sistem olmuş. Tambur paletleri derin ve büyükse videodaki kadar olmasa bile normal tambur paletlerinden çok daha etkili iş yapabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.