Şimdi Ara

Çamaşır Makinası Alıcam Tavsiyeleriniz Acil Şimdiden Teşekkürler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eylül hanım merhaba. Sorun yaşamanıza gerçekten çok üzüldüm. Sorununuz büyük ihtimalle körük lastiğine çamaşır taşmasından kaynaklanıyordur. Bosch'un çağrı merkezinden fabrika merkez servisi talep etmenizi öneririm. Kendinizden emin bir dille bu problemin tekrar ettiğini, dilerlerse birlikte sıfır çamaşır temin ederek deneme yapabileceğinizi, kesinlikle para iadesi istediğinizi ve bu son çağrınıza çözüm bulamazlarsa hakkınızı hukuken arayacağınızı belirtin. Elinizdeki servis fişlerini mutlaka saklayın. Ciddi bir yaklaşımla işi hukuki boyuta vardırmadan sorununuzu büyük ihtimalle çözebilirsiniz. Normal yetkili servis yerine mutlaka fabrika merkez servisinden birini talep etmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Eylül hanım merhaba. Sorun yaşamanıza gerçekten çok üzüldüm. Sorununuz büyük ihtimalle körük lastiğine çamaşır taşmasından kaynaklanıyordur. Bosch'un çağrı merkezinden fabrika merkez servisi talep etmenizi öneririm. Kendinizden emin bir dille bu problemin tekrar ettiğini, dilerlerse birlikte sıfır çamaşır temin ederek deneme yapabileceğinizi, kesinlikle para iadesi istediğinizi ve bu son çağrınıza çözüm bulamazlarsa hakkınızı hukuken arayacağınızı belirtin. Elinizdeki servis fişlerini mutlaka saklayın. Ciddi bir yaklaşımla işi hukuki boyuta vardırmadan sorununuzu büyük ihtimalle çözebilirsiniz. Normal yetkili servis yerine mutlaka fabrika merkez servisinden birini talep etmenizi öneririm.

candoğan bey ben zaten boschun çağrı merkezinden yardım istedim onlar bana servis gönderdi yukarıda belirtiğim gibi yıkama testindede iki ayrı marka çamaşırda delinme görüldü buna rağmen 30 günü doldurmayan makinamın para iyadesini istedim hiç yardımcı olmuyorlar vede tüketiciyi suçlar tavırlar sergiliyorlar bende mahkemeye başvuracam yanlız sormak istediğim sadece son makinanın fişinimi götüreyim yoksa birinci makinanın fişinide götüreyimmi bilgi verirseniz sevinirim ve bundan sonuç alırmıyım

• Vestel'in 9 kg lik modelini aldım. Geçen sene. Önceki makinamızda vesteldi ve 9 yıl hizmet etti bize kireçli kuyu suyu sebebiyle makinam 160 tl masraf açınca miladı doldu dedik ve indirimlerle 850 tl ye Vestel 9 kg lik versiyonu aldım. Eşim çok memnun. 12 dk yıkama ve yorgan yıkama programları harika. Suan fiyatı 1100 tl gibi. Kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustrix M kullanıcısına yanıt
    selam arkadasım su verdıgım model ve markaları ınceleyebılırsın bunlar referanslı ve mukemmel makınalardır.http://www.tamsaatinde.com/EWF-1476-GDW-7KG-1400-DEVIR,PR-771141.html http://www.tamsaatinde.com/GORENJE-W8644H-A-10-A-enerji-sinifi-olarak-40-daha-az-enerji-tuketim-1400-Dvr-CAMASIR-MAKINASI,PR-1830755.html

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.