Şimdi Ara

Çamaşır Makinası Arçelik 8123 veya Samsung WF0804W8E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardır kullandığımız Arçelik çamaşır makinası değiştirmek istiyorum. Artık sağından solundan pas atmaya başladı ve temizleme fonksiyonu haliyle geriledi. Arçelik bayilerini dolaştım ve Sanayi Bakanlığı'nın kampanyası kapsamında kampanyaları olduğunu öğrendim. Fiyatlar makul denebilecek seviyelere inmiş görünüyor. Ancak Arçelik marka çamaşır makinalarının genel özellikleri yeterli olmakla birlikte Samsung marka çamaşır makinalarının teknolojik özelliklerine fazlaca vurgu yapıldığnı görüyorum. Özellikle eco bubble, sessiz yıkama, seramik ısıtıcı, su taşmalarına karşı sensörler ile koruma dikkatimi çeken özellikler.

Bütçem ise 1500 lira kadar olacak . Önerileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Bosch WAS20461TR modelini tavsiye ederim.

Arçelik şık görünümlü olsa da yıkama kalitesi, ses ve mekanik parça dayanımı konusunda çok kötü bir ürün.

Samsung da dayanıklılıkta iddialı değil.

Zaten Samsung ve LG teknolojilerii çok güzel pazarlıyorlar, özellikleri fazla abartıyorlar. Detaya inerdim ama çok vaktim yok, süslü özelliklere pek inanmayın, kriterleriniz daha farklı olmalıdır.
  • kardeşime Bosch WAS20461TR aldık geçen sene Ses ,görüntü , özellik bakımından iyi ama elbiseleri güzel yıkamıyor diyor kendisi....

Bende bu yüzden Samsung aldım....
  • Merhaba

Haftasonu araba bakımı için bosch car servise uğradım ve bosch markasından uzak durmaya karar verdim. Şimdiye kadar firmanın bir marka değeri vardı gözümde.

Bocsh küresel anlamda ismi bilinen, güvenirliği olan bir firma. Belki bu itibarı oluşturmak için her yıl milyonlarda dolarlık pr çalışması yapıyorlar. Ama gel gör ki 3-5 kuruş kazanacağız diye işinin ehli olmayan insanların çalıştığı kıytırık servislere BOSCH isim hakkını satıyorlar.

Benim gittiğim Bosch car service, bosch markası üzerinde kara bir lekedir. Ayrıca beyaz eşya için de benzer durumun geçerli olduğuna dair duyumlar alınca kararımı verdim.

Neyse birkaç kişinin daha önerisini alarak arçelik 8123 H çamaşır makinasını aldım.

Hanım memnun haliyle ben de memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e133106

Merhaba

Haftasonu araba bakımı için bosch car servise uğradım ve bosch markasından uzak durmaya karar verdim. Şimdiye kadar firmanın bir marka değeri vardı gözümde.

Bocsh küresel anlamda ismi bilinen, güvenirliği olan bir firma. Belki bu itibarı oluşturmak için her yıl milyonlarda dolarlık pr çalışması yapıyorlar. Ama gel gör ki 3-5 kuruş kazanacağız diye işinin ehli olmayan insanların çalıştığı kıytırık servislere BOSCH isim hakkını satıyorlar.

Benim gittiğim Bosch car service, bosch markası üzerinde kara bir lekedir. Ayrıca beyaz eşya için de benzer durumun geçerli olduğuna dair duyumlar alınca kararımı verdim.

Neyse birkaç kişinin daha önerisini alarak arçelik 8123 H çamaşır makinasını aldım.

Hanım memnun haliyle ben de memnunum.

hayırlı olsun bir kaç sorum var çamaşırları yıkamak isteynce ne kadar dolduruyorsunuz yani tamburda 1 karış boşlukmu bırakıyorsunuz yada yarısına kadamı dolduruyorsunuz çünkü bizim makinede yarısının üstüne çıkınca özllikle renklilerde ıslanmış gibi çıkıyorda o yüzden sordum sizdede böyle bir soun varmı

• kardeş hanımın söylediğine göre anllattığın gibi ıslak çıkma durumu olmuyor. Bu gömlek yıkama modu ya da devri 100 den aşağı düşürünce ıslak kalma oluyormuş. Bu şekilde çamaşırda kırışma azalıyormuş falan filan:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.